By:larm.

Anna von Hausswolff. 
Jag har lyssnat mycket på henne på Youtube (!) och det här var precis lika bra som jag trodde... rent musikaliskt i alla fall! Lite skygg rent showmässigt. Hon påminner ganska mycket om Susanne Sundför tycker jag. Fantastisk sammetsklänning, jag älskade att hon satt på en sån där musiklåda när hon spelade och hade gitarren bara liggandes på golvet bakom.
 
Razika.
Coola brudar alltså, hört dom en del på norska P3. Kanske det svängigaste jag såg på hela kvällen. Hade lätt köpt en "riktig" konsertbiljett också, efter det här! Att sjunga på Bergen-dialekt, hur gulligt? Det var så gött att se brudarna spela huvudrollen också, det stod två killar och blåste i varsin trumpet längst bak, haha. 
 
Billie Van.
Riktigt bra det här också, faktiskt! Det jag minns mest är att hon spelade en låt som hon skrivit till gitarristen som hette "Dear Michael". 
 
Philco fiction. 
Mina absoluta favoriter såklart. Åhhh, så ljuvligt! Jag blir helt svajjig i knäna bara jag tänker på det.
 
Taken by trees. 
Fin musik, duktiga musiker, sångerska med underbar röst och urdåligt scenspråk. Hon svansade omkring och stod mer med ryggen mot pubilken än med face:et fram. Det förstörde det lite, men blundade jag och koncentrerade mig på musiken var det top notch!
 
 
Noonie Bao. 
Kanske den artist jag såg fram emot allra mest. FY FAN, hon är outstanding! Dansade ner Karl Johan efter den här konserten!
 
Outfit: klänning second hand, trench Monki och väst Gina. 
 

Vilken kväll! Jag sprang runt själv mellan fem olika ställen (såg även lite av en konsert med Autolaser, men det var inte bra det...) och hade så trevligt. Längtar redan till nästa år! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback