Sims!

Jag mer eller mindre manglade ner postbilen imorse när den kom.... och det var med! Mitt spel, Sims Djurliv som jag har väntat på i två dagar. Jag är en Sims-nörd.... Har spelat i princip hela dagen, med ett avbrott när jag åkte till skolan.
Fick skjuts med Fia hem så min cykel står kvar nere vid skolan.... Hoppas alla kriminella små idioter håller sig inne ikväll... Förresten skulle Fia komma och hämta mig imorn också så jag slipper gå!
Saknar min Emma så jag håller på att avlida!! Kom hem hjärtat! NU!

Pappa lyssnar på ... eh?

Håller på att få spasmer på min käre far... Han har fått en skiva av nån, och det är en massa låtar på den, men ingen text, så man ska gissa vilken låt det är... Jag har bland annat fått höra "New York New York", och jag hade gärna varit i New York kan jag säga... får ju ont i huvuvdet! Nu är det "Candle in the wind" med Elton John, som i och för sig är en av världens bästa låtar.... men! Överlever jag kommer det ett nytt inlägg imorn!


ÖSREGN!

Jag blir tokig, det bara regnar och regnar, riktigt surmulet alltså. Bevare mig!
Idag har jag inte haft nåt speciellt att göra, ingen spanska, inget hos Lilian.
Sitter mer eller mindre bara och väntar på ett dataspel som jag har beställt.... The Sims Djurliv, kommer det inte imorn kommer jag att dränka mig själv i badkaret, ungefär..
Fick sms från Norge förut, Emma hade fått brevet jag skickade förra veckan. Skickade med en bok som hette typ Elakheter eller nåt... Det var en massa dumma citat i. När hon fyllde 19 fick hon Herr Gurka-boken av mig, och jag tänkte att hon kanske hade tröttnat på den nu och behövde en ny...
Kan det regna såhär mycket eller? Är det normalt? Det har ju bara vräkt ner HELA dagen!

Rapport från helgen...

Tjebans!
Sitter här och lyssnar på Stefan Sundström, karln är genialisk! Pappa lyssnade alltid på honom när jag var liten så det påminner mig mycket om min barndom. Herregud, vad sjukt det lät! Min barndom, haha!
I lördags var det givetvis dags igen. Utgång i Linköping. Jessan och jag drog en sväng på stan när jag kom in efter att ha varit hos Lilian en sväng.
När vi kom hem till lägenheten lyssnade vi non-stop på Roxette, Jessan har köpt samlingsplattan, och alla låtarna är precis hur bra som helst ju! Min nya-gamla favorit är "Almost unreal", sjukt bra.. Jessica har sjungit "Dressed for sucess" i flera veckor.
Carro trillade in vid typ halv tio, hon hade klippt lugg också... blev skitsöt!
Jag köpte (eller Jessan köpte, för jag hann inte) nya Bacardin, med melonsmak. Helt ok.
Kvällen tillbringades på (och utanför) Platå, där var der verkligen liv i luckan! Och vi dansade! Äntligen,det var flera månader sen!
I går, söndag, tvättade Carro och jag tusen klädesplagg och diverse överkast och annat.
Jag blev som vanligt mutad att stanna kvar en natt till, Jessan och jag fixade tacos, mumma.
Fick värsta jätte- diabetes-känningen inatt, det var det äckligaste jag varit med om. Var helt borta, som tur är var Carro och Jessan där och räddade mig. Carro hade tydligen tryckt i mig en massa marmelad, tur att hon vet vad hon ska göra. Sorry brudar för att jag förstörde natten för er!
Today tog jag bussen hem och har varit på spanska, kul.
Funderar på o träna ikväll, men jag har ont i halsen och man ska ju va lite försiktig då, jag får se...
Take care!

Jag är sjuk! (Mer än vanligt, alltså!)

Hej. Carro har smittat mig med sin outhärdiga hals-bakterie! Det är vidrigt! Och idag MÅSTE jag gå på spanskan! Käre tid... Undrar om det går att amputera halsen? Skulle gärna ställa upp på det idag, nämligen!


100 höjdare?!

Back in Åtvid efter en mycket lyckad helg i Linköping.
Vad hände? Minnet är lite smådimmigt från i lördags, men jävligt roligt var det! Jessan och Carro skulle på Make up store-visning på BK, så jag var hemma och kollade på tv, dom skulle ringa när det började dra ihop sig.
Precis när jag höll på att gå igenom deras garderober ringde Jessan och sa att det var dags för förfest, och jag hade inte ens duschat än! Stressade halvt ihjäl mig och Carro och Jessan ringde varannan minut. Som Carro så fint uttryckte det: "Vi saknar dig! Kom fort! Vi saknar spriten! Men... eh, vi saknar dig mest!  Skynda!".
Blandade ihop Jäger och cola light, glömde limen och drog iväg till förfesten som var hemma hos Dan, som bor i BK-uppgången. Där var alla redan rejält i gasen och jag var fortfarande totalt sober, så det var bara att hinka. Lisa och jag drack Galliano och Fanta fläder, skitgott! Lisas syster blandade också nåt som var jättesmarrigt!
I nån halvtimme blev det Roxette-allsång, innan jag utsåg mig själv till dj och spelade allt från Lenny Kravitz "Again" (såååå bra!) till Justin Timberlake.
Jag, Lisa, Dan och Jonas, pokerspelaren, kom sist från förfesten och när vi skulle in på BK hade jag världens tur för Jonas betalade för mig så jag slapp visa leg och kom in.
Väl inne var det världens houla balo, Lisa och jag gick runt och frågade folk efter en femma, för vi hade bara fem spänn på oss och vi behövde en tia till garderoben. Tillslut fick vi tag på en, och så träffade Lisa nåt gammalt ragg och försvann, så jag ringde till Jessan, och hon och Carro var på Platå helt plötsligt, så jag traskade dit.
Där var det om möjligt ännu mer houla balo, och jävligt trevligt! Jag lyckades med den underbara bedriften att snubbla över en kant på dansgolvet, och dök in i värsta folkmassan! Haha. Galet. Skrapsår över hela knät.
När dom stängde klockan tre hade Carro gått hem för länge sen, och jag och Jessan stod och pratade med folk och jag var tvungen att få tag på Lisa för hon hade min garderobslapp. Men jag hittade inte Lisa, men däremot Lisas syster, Stina. Jag ringde Lisa men hon hade redan gått hem med min lapp så jag fick ta Lisas jacka, som Stina av nån konstig anledning gick runt och bar på.
Vi träffade Jessan inne på Hakepi där hon satt och åt kebab. Vi slog oss ner och jag fick för mig att måla mina lila naglar med ett knallgult nagellack som Stina fått på Make up store-visningen. Kids, don't try this at home! Lila + knallgult = snorgrönt.
När Jessan och jag började gå hemåt fick vi med nån kille och lagom när vi kom till Nationeras hus, drog jag igång en tuggummi-tävling med tuggummi:na som jag hittade i Lisas jackas ficka. Tävlingsreglerna var enkla: den som spottar sitt tuggummi längst vinner. Jag tror att killen vann faktiskt.
Rätt vad det är kommer en man spatserande förbi och sätter sig på bänken som jag sitter på. Han blöder näsblod och har en massa tatueringar. Han säger att han varit i slagsmål och jag frågar " Är det där en rabarber som du har tatuerat på armen?". Det såg verkligen ut som en rabarber! Efter det utbröt skrattattack. Jag skrattade så jag grät och grät och grät. Jessan sa efteråt att den där killen vi gick med hade sagt följande om mig: "Vilken orginell brud... Hon skulle kunna va med i 100 höjdare!".
Jag vet inte om det är en bra eller en dålig grej? Det var sjukt kul iaf.
I går, söndag, hade vi som vanligt skvaller-verkstad hemma i Jessans dubbelsäng. Vi blir alltid så galna på söndagarna i den där sängen. Det är som att den lockar fram det tokigaste ur oss varje söndag!
Framåt eftermiddagen drog vi på oss mys-outfits och gick till McDonald's och åt. En perfekt söndag.

Finbesök!

Min kära storebror, även känd som världens bästa människa, kom hem i torsdags! Helt utan förvarning, totalt underbart!
Det är full rulle annars också... Jag har varit kombinerad barnflicka och blomsterflicka dom senaste dagarna. Följt Amadeus till dagis... Han är så sjukt rolig att jag skrattar bara han uppenbarar sig. I går när vi gick till dagis hade han med sig banan, han höll upp den och sa "Kolla vilken svängig banan!". Haha.
Igårkväll var jag hemma hos Karla & Jimmy och vi kollade på Idol. Danny var som vanligt helt klart bäst, enligt mig, men även Erik var kanon! Och vet ni en grej? Jag skrev till Erik på hans idolsida att han skulle sluta va så klämkäck och sprallig och försöka sig på en lite mer dirty och rockig attityd, varpå han den här veckan faktiskt gjorde det! Är det ett tecken eller vad?
Karlas favorit är Markus, och Markus är verkligen inte Jimmys favorit.
Det var jättetrevligt, ända tills deras katt, Enzo, kissade på min jacka som låg på golvet. Karla hörde hur katten höll på och kraffsade på nånting, varpå vi fick se att min jacka  oturligt fått agera kattlåda. Lite småroligt blev det faktiskt, fast jackan fick bo kvar hos Karla och jag lånade en av henne när jag cyklade hem.
Lilian och jag har sålt bra med blommor idag, skitkul...
Snart bär det av till Linköping och Jessan och Carro. Som vanligt när det är lördag...
Höres!

Ska jag snitta dig?

Today hade jag sovmorgon till kl 11, totalt underbart. Det var bara det att jag gick och la mig kl 9 igårkväll, och sov till 9 i morse, ni kan ju tänka er... 12 timmars sömn, way to much!
Har bara snittat och snittat hela dagen hos Lilian.
Amadeus, hennes son har hängt med oss lite idag. Vi höll på o latjade och låtsades låsa in varandra på toan, som är asliten. Vi hann även med lite tittut-grejer och jag tror han var ganska trött för rätt vad det var så låg han på golvet och bara skrattade och skrattade och skrattade.
Efter ungefär tio minuter reste han på sig, gick fram till mig lutade sig framåt och viskade "Du är rolig.". Det var roligast idag, för sen var det jag som låg på golvet. Han såg döseriös ut.
På slutet var jag helt ofokuserad, skitrött och helt borta.
Jag har återupptäckt en skiva till! Manic street preachers "This is my truth tell me yours". Jag var helt insnöad på den för ett par år sen, och den är så jävla bra. Påminner lite om Queen på nåt sätt. Egentligen är ju inte texterna speciellt bra, det är jävligt mycket upprepningar men musiken är så grym!
Nu är det dags för spanska, även fast jag egentligen inte pallar...  

Jävligt nice helg.

Helgen har varit kanonkul faktiskt! Och jag behövde inte släpa med mig nån, Carro o Jessan hängde med utan övertalning.
Lisa, en tjej som brudarna hängde med i Sthlm förra helgen, kom till Jessan och vi skulle på förfest hos nån hon kände... Och det visade sig att han bodde i lägenheten som Carro och Ante bott i. Hur sjukt är inte det?
Vi hamnade på Platå, mycket folk, mycket liv, som vanligt en jävla dokusåpa... en bra dokusåpa. Värdelös musik i vanlig ordning!
När dom stängde kl 3, stod vi ute på gatan och Jessan och Carro gick in och hämtade jackor/väskor, och jag blev kvar på gatan och buggade (!) med nån kille jag aldrig sett. Sen visade det sig att han också varit i Magaluf i somras! Galet. Jessan och Carro kom iaf aldrig tillbaka så jag hängde med lite folk ute och utan jacka fast det var typ minusgrader.
Igår sa Jessan att jag inte fick åka hem fast jag hade tänkt åka tidigt, så jag blev mutad med mat och grejer och när Carro kom hem från jobbet vid halv 10, åt vi värsta bakfyllematen potatisgratäng med typ 100 liter grädde, kött och beasås och aaoli (som Jessan lagade när jag låg och sov på soffan).
Mumma. Det blev skvallerkalas och Beck-film innan vi somnade, jättemysigt.

Ulla leker kock.

Dagens höjdpunkt: Jag har ätit fajitas! Herregud, jag till och med lagade det själv, med hemmagjord guacamole, eller hur det nu stavas! Blev skitbra, men inte i närheten av La bodegas variant!
Det har varit en helt ok dag, har hängt hos Lilian hela dagen. Igår däremot var hela världen totally crazy. Lilian kom och hämtade mig kl 06.00 och så åkte vi till ÖTH i Linköping och hämtade blommor. Vi snittade typ hela dagen och framåt eftermiddagen var vi skittrötta båda två och allt bara spårade ur.
Det började med att det ringde i telefonen, och Lilian lyfte på luren och sa "Bettans...." varpå hon kom på sig, såg ut som ett frågetecken, var tyst några sekunder och la på. Hon tänke liksom inte på att det var nån i andra sidan luren. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. För er som inte vet, Lilian har jobbat på Bettans innan hon sa upp sig.
Efter ett tag skulle vi åka till Willys och köpa mineralvatten, och så fick Lilian för sig att köpa sockerfria kakor till mig också, eftersom jag har diabetes. När vi stog ute på parkeringen bara slet hon upp en flaska ur sexpacket och klunkade, räckte mig en och jag gjorde likadant. "Jag får så ont i magen när jag inte dricker tillräckligt" sa hon. "Jaså? Jag brukar få ont i huvuvdet." svarade jag och så utbröt nästa skrattattack. Lilians sambo Stanley höll på att bli tokig på oss när vi fikade, för vi skrattade åt precis allt. Grej på grej vi gjorde var så kul. (Eller inte. Det berodde nog på att vi gått upp alldeles för tidigt.)
På kvällen tog jag bussen in till Jessan och Carro, där det bjöds på tacos och vi pratade igenom deras Sthlmss-helg och kollade på bilder på stureplan.se. Dom hade ju varit ute samtidigt som massor av kändisar, och inte ens vetat det!
Brudarna följde med mig och städade på Jessans jobb, vilket numera är mitt del tids-jobb. Typ två timmar i veckan. Vi hade skitkul och jag hade med mig en massa nördia gamla 90-tals-skivor. Blanda annat lyssnade vi på S club 7, det kan liksom inte bli mer ocoolt.
Vi var färdiga typ vid 12 eller nåt, och då gick vi hem och bäddade ner oss alla tre i Jessans dubbelsäng.
Självklart missade jag bussen hem idag. Satte om klockan på 10.15, men jag trodde jag satte den på 09.15, för bussen (som senare visade sig vara ett tåg) gick vid 10.12.
Jag borde borde borde verkligen plugga spanska nu, har prov på torsdag.. Men jag orkar inte riktigt. Ska väl krascha vilken sekund som helst. Adios!