Grattis!

I tisdags fyllde Marcus år. Och igår fyllde Nicklas år. GRATTIS! I helgen ska vi fira så det sjunger om det för båda två kommer hem från sina nuvarande bostadsdestinationer.

Nu börjar jag fira dom med en riktig kanon-låt!



För övrigt så ska jag och Emma konstigt nog på vattengymnastik idag. Hur pensionärsaktigt låter inte det?!
Ska bli väldigt kul hur som helst!

Det blir utgång fredag&lördag den här veckan. Är ledig hela helgen så jag kan va bakfull, om det blir så illa, haha!

Jess yrade om att vi borde klä ut oss ikväll.
"Men är det imorn, liksom lördag alla klär ut sig?"
"Nej nej nej! Idag är det Halloween och då klär man ut sig. Imorn är det allahelgona och då ska man tänka på dom döda."
"Öh.. jaha."
"Det vet väl alla!"
"Ehh.. nej det tror jag inte. Jag trodde det var samma sak?"

Ha en superbra helg!

Puss&kram!

República Federativa do Brasil.

Hjälp!
Jag vaknade nyss av att jag hade diabeteskänning! Klockan är ju snart halv tolv!!

Men det var egentligen inte det viktiga i sammanhanget för jag drömde en helt fantastisk dröm. Jag hade vunnit en två veckors lyxsemester i Brasilien av nån anledning!

Emma följde med mig och vi bodde på det coolaste hotellrum jag någonsin sett!

Tyvärr hann vi aldrig ut till stranden för jag vaknade innan, men ååhh. Jag tror mitt undermedvetna försöker säga mig att jag behöver sol.
Och jag som inte ens tycker det är kul att sola!


Ja tack gärna!

Tätt intill dagarna.


Den här dagen bara sprang ju iväg som värsta sortens marathon-löpare...


Nu ska jag läsa. Måste aktivera min extremt understimulerade hjärna!


Den här boken läser jag för tillfället!


God morgon!!

Visste ni att en katt har 32 muskler i varje öra?

Food.

Följande har jag ätit idag.




Pepparmakrill
Vitlöksbaguette
Sallad (gurka, tomat, kikärter, avokado, solfrosfrön)

...och vet ni vad? Jag har faktiskt bakat!!! Scones! Engelska, enligt receptet. Förstod inte riktigt varför dom var engelska... Bytte ut vetemjölet mot gramhamsmjöl. Funkade finfint. Titta så fina dom blev!



"Scona mig!" var det första pappa sa. Skitkul.

Jag kan fortfarande flyta!!

Comeback i los simhallos - check!

Parkerade cykeln utanför Stallet (ja det heter så). Traskade in. Mycket kids? frågade jag. Jag vet inte, svarade receptionisten. Får jag gå in och kolla? frågade jag. Varsågod, sa recpetionisten.

Oj vad konstigt det var att gå igenom lokalen! Det var bara pang! pang! pang! var jag än tittade! Efter att ha kikat in från "cafeterian", såg jag bara en person i stora bassängen.
Gick tillbaka till receptionisten.

"Säljer ni några simglasögon?" frågade jag.
"Ehhh... Nej inte här. Fråga badvakten"

Grejen var att det fanns ju för fan ingen badvakt! Vilket innebar att jag fick simma med skallen över vattenytan typ hela tiden.

Det luktade och kändes och såg ut precis likadant som för sex år sen. Samma kvalmiga söta klorluft. Samma färgglada handduksrullar i omklädningrummet. Kalla vägghårfönen till vänster, varma till höger.

Träffade Anna, min kusin Deas flickvän. Och min gamla jobbarkompis från Bettans, Helene. Och när jag har simmat 500 meter (låter så jävla lite, haha!) kommer Carina, Jessicas mamma insläntrande. Hon hade varit i Bremen på Oktoberfest.

Jag simmade vidare. Provade alla simsätt men det är inte så skitkul att simma crawl utan vattenbrills. Eller fjäril för den delen.

Gick upp. Var en millimeter från att kolla i skåpet som vi hade våra plattor i när jag simmade med ÅSS. Ska fan göra det nästa gång. Alla hatade min platta för den var så färgglad och färgade av sig på alla andras. Carro, Jess och jag vet inte alla som skrev på min. Skulle fan gärna vilja ta med den hem om jag fick!

Dom hade tagit ner klubbrekord-tiderna. Synd.

Så många timmar, så sjukt många timmar jag varit där i simhallen. Går knappt förstå. Måndag, onsdag, lördag och söndag. Längd efter längd. Shit alltså. Och i gymnasiet. I lilla bassängen med alla barn. Oscar och mina grupper slutade sist och jag låste varje söndag. Det var mäktigt att gå omkring där sist och sen låsa.

Det har gått ner sig, det har det. Skitigt. Helene och jag pratade om det sen i bastun. Nån hade snott hennes shampoo och balsam, sjukt.

Gick direkt från duschen och kastade badräkten (där har vi en annan sak, jag kan och då menar jag kan bara inte bada i bikini i en simhall!) på en vattenbrunn i omklädningsrummet utan att tänka på det. Gjorde alltid så förr.

Kom att tänka på att pappa alltid sa till mig att hänga upp handduken och baddräkten direkt när jag kom hem efter träningen. Glömde alltid bort det....

Åh, nostalgi!



Spana in det här. Det är tydligen vad som finns kvar av min typ fyraåriga simkarriär. Två baddräkter från Lane4. Pappa verkar ha slängt alla andra, mina vänner kommer ni ihåg den med mössen på?! Och alla tusen simglasögonen i 78 olika färger.

Och bästa ryggen!! O-back.

Nu tänkte jag åka till simhallen. Ska ta mig fan göra det. Ringde nyss och frågade om det var en miljard skollediga barn där och lekte.
"Jag vet inte." svarade hon som jobbade. Nähä? "Kan du ta reda på det då?" frågade jag.
Jag får väl zick-zacka mellan kidsen om det är så.

Så bra att det nästan borde va olagligt.


Thank you very much!

Idag vill jag bara poängtera en sak. Fan vad jag är tacksam! Så jävla nice mitt liv är (oftast).

Jag har världens bästa vänner (förstår inte hur dom orkar med mig). Lyckas skaffa nya och fantastiskt underbara hela tiden också! Tack mina kära bästisar! Finns inget som betyder så mycket för mig som er, ni är alltid number one och på guldplats.

Och så har jag världens bästa familj. Vet inte vad jag skulle göra utan er. Livet skulle kollapsa fullständigt.
 
Mina släktingar spelar i en helt egen liga, vinner Serie A-släkt-tävlingen varje år.

Alla mina grannar... finns inga ord i världen som kan beskriva hur mycket glädje, lycka och hur många månader av skratt vi delat. Tack. Ni är min familj också.


Anledningen till att jag skriver det här var att det var inne en sån jävla liten jobbig snorunge på Store idag. Hon såg ut som en köttbulle och sa "Den här vill jag ha!!!" om varje grej hon såg. Säkert 20 gånger innan hon gick ut och jag höll på att ge henne en riktig propp. Fy vilket hemskt barn.
Hon såg så jävla likgiltig och nollställd ut att jag mådde illa.



Och nu vill jag bara lyssna på Barry White.

Måndag igen!

Känns bra. Helgen var helt klart... underhållande.

Jag har redan glömt bort vad jag gjorde i fredags. Men i lördags var det först förfest hos Emmie, där Carro Jess och jag såklart ballade ur fullständigt.

(Och just det! Innan förfesten så råkade jag förstöra Carro och Johnnys kylskåp. Jag skulle öppna dörren och så bara pang! åkte den i golvet. Befann mig i chocktillstånd nån timme efteråt. Fy vad hemskt!)

Ut först på Platå. Inget vidare där, tyckte jag. Vi gick till BK. Carro hade gått hem, och Emmie kom inte in, så då funderande vi på att gå till Platens, men Emmie tyckte vi skulle gå in ändå Jess och jag. Så det gjorde vi.

Sprängfullt med folk och hur kul som helst! Jess träffade nån tjomme som köpte världens starkaste drinkar.

Igår vaknade jag upp hemma hos Erik i Tannefors. Emma hade skickat sms att jag fick sova där. När jag slog upp ögonen tänkt jag: "Var i helvete är jag?!".
Sjukt skön soffa hade han iaf.

När turturduvorna vaknat kollade vi på tv och Erik traskade till MCDonalds och köpte mat åt oss. Tack.

Nu, en bra låt. Sen bussis till stan. Är på Store hela dagen, 10-18.




Puss&kram!

Jag vill också dansa sådär!!

Konstaterat följande idag:

1. Jag är verkligen värdelös på sten sax påse.

2. Äger noll kläder/skor/whatever jag vill ha på mig imornkväll. Brukar iaf ha en liten idé om nåt, men ingen inspiration alls idag. Blir en sväng på stan och köpa nåt tror jag. Ingen fransig historia den här veckan, dock.

3. Den här låten vill jag skaka till...
PARTY!!
Helvete vad het! Och galet bra låt. Och grym video.

4. Nu är kl 23.23. Nån som är förvånad?!

Linköping-Vivalla-Kråkstad-OSLO-Trögstad-Vintrosa-Linköping.

Vilken jävla tripp!
Ronja och jag


(här bakfulla och dana på Foxx i Oslo!)

åkte i måndags ungefär vid halv tolv. Ronja körde (vi hade ju inte så mycket att välja på för jag har ju inget körkort!)... vi åkte i hennes föräldrars bil och vi fick igång tjattret ordentligt redan innan vi kom ut från Linköping.

Så åkte vi. Och åkte. Och kom till Motala. Tog fan hundra år till Motala! Men sen lossnade det lite och vi kom till ... Vivalla!
"Fan, här skulle vi bo!" sa jag. "I ett radhus som dom i Svensson Svensson!"

Vi stannade i Kumla och käkade på McDonalds. Såg inga kriminella som rymt från fängelset (vad jag vet).


Den här låten hörde vi nånstans mellan Kumla och norska gränsen. Både Ronja och jag bara skrek: "Jag älskar den här låten!". Dolly Parton är grymt underskattad!!

Ronja pratade om att en av killarna som flyttat in i hennes lägenhet var så sjukt snygg. Typ hennes dreamguy. Så jag var ju inte lite nyfiken när vi kom fram.
Killarna som bodde där kanske inte riktigt var my style men dom var riktigt sköna! Dom hjälpte till att bära och vi luskade ut att Ronjas snygging var 31!! Trettioett!! Han såg ut som 20 typ.

Vi mosade in alla Ronjas grejer i bilen och sa adjöss till grabbarna. Vad skulle vi göra nu liksom? Johanna 21 och kl var väl kanske typ halv åtta eller nåt.
Vi styrde kosan mot Ronjas ex lägenhet. Där fanns det såklart ingen parkering. Så vi parkade på thailändska ambasaden! Hur smart som helst tyckte vi i all vår svenskhet.

Vi hängde ett tag med exet och hans kompisar. Största lägenheten jag sett i Oslo!

Så närmade sig kl 21. Bilen kunde ju inte få övernatta i norska Thailand! Efter lite cirkulerande i kvarteret hittade vi en parkeringsplats. Mot enkelriktat! Så bilen stod åt fel håll!

Det blev en promenad ner till J. Vi käkade på People's och pratade om allt mellan himmel och jord. Mest om min (eller ja, Jessans) mobil som jag tappat bort nånstans mellan Johannas jobb och stället vi satt och åt på. Jag blev hypernervös och vi ringde till den 40 gånger men hörde den inte nånstans.

Så var det äntligen dags! Vi skulle få se J och Jeanettes lägenhet! Det första man får se när man kliver innanför porten är en äcklig indianhövding!



Lägenheten var stor, mysig. J's sambo Jeanette var supergullig! Ronja och jag blev dock inte kvar länge eftersom vi skulle ut. Tänkte vi skulle skaffa lite partysällskap. Hörde av mig till 90% av alla jag känner i Oslo, ingen var sugen/kunde. Veronica satt på nåt jävla fjäll med Erik.
Så det blev bara vi två.
"Yatzy!" sa Ronja. "Det brukar va bra på måndagar!"

Det visade sig att det inte var så bra. För det var inte ens öppet. Vi traskade på Aker brygge i storm. Inte en människa ute.
(Tre mål hade vi med resan. Jag skulle lära mig dricka kaffe. Och öl. Och så skulle Ronja bevisa för mig att Oslo inte är så bra som jag tycker. "Det är alltid folk ute! Aldrig folktomt, alltid nåt öppet!" sa jag. Det visade  sig att det är ganska så dött på måndagar iaf!)

Vi gick förbi nåt ställe och där satt en gammal jobbarkompis till Ronja som heter Ingrid. Vi satte oss med henne och så kom hennes kille Kris. Så stängde dom stället och vi gick över gatan till Nichol & Son.
Där vill jag bo! Helt fanastiskt är det. Satt och diggade och jag drack vin och dom andra öl (kommer aldrig lära mig!). Kris råkade vippa ut sin öl över Ingrid. Dom gick ganska snart efter det och jag och Ronja satt ett tag till.

Jag trodde jag hade tappat bort 1000 norska kronor också. Vi letade som tokar i alla mina fickor och i min väska men hittade den inte. Efter några minuters kaos hittade jag den, i en ficka knappt visste att jag hade.

Sen var ju frågan var vi skulle sova. Ronja ville sova hos exet. Jag hos Johanna. Så vi tog varsin taxi. Min taxichafför hade ett "låtsas-öga" och började bläddra i en kartbok när jag sa var jag skulle (Dops gate, Ronja: "Dops gate?! Dop är ju knark på norska!). Ska inte taxichafförer veta var dom ska utan att titta i en kartbok. Kände mig lite nervös när vi rullade iväg.
Chaffisen och jag pratade om snö och gator i Oslo. Han släppte av mig vid kyrkan istället. Trodde jag skulle hitta därifrån. Men det visade sig att det gjorde jag inte alls. Började gå åt fel håll. Och jag hade ju ingen mobil för den var ju borta. Efter lite yrande vände jag tillbaka och kom tillslut fram till knarkgatan.

På morgon väckte J mig innan hon gick. Så synd att vi inte hann hänga mer, saknar människan så jag avlider.

Jag gick ner till J's jobb efter en stund och tack tack tack Gud där låg min mobil. Ronja ringde precis när jag kom dit. Träffade henne och vi sprang ett varv på stan, åkte till likningskontoret vid Töyen och så tillbaka till stan.

Vi träffade Karin och drack kaffe (dom andra) och grönt te (jag).



Bilen stod kvar. Med lyset på!! Inga böter som tur var. Den startade också. GPS måste va världens bästa uppfinning. Och Frogner måste va världens finaste område.



Hem till J igen där sprang upp och ner från bilen (som Ronja vaktade) och lägenheten. En bananlåda full med tallrikar och shit. En dammsugare. Vi dumpade en tom bananlåda på parkeringen och styrde kosan mot Linköping.

Bilkö och åter bilkö hur långt som helst!



Ganska snart efter Oslo fick vi se Leonardo da Vincis bro.



Vi stannade och tankade. Fattade inte hur vi skulle göra. Var in och ut från macken tre gånger. Köpte Sörlands chips som vi smaskade på.

"Vad fula namn alla norska ställen har!" sa jag. "Titta där... Trögstad!! Vem fan vill bo där?" Började skriva upp alla fula namn.
Kolbotn, Svartskog, Kråkstad, Skotbu.

GPS:en hängde inte riktigt med för dom bygger om överallt i grannlandet.
"Åkte vi här på ditvägen?" frågade Ronja.
"Ja." svarade jag för att efter tre sekunder skrika "MEN TITTA DÄR! En travbana!"

REM på radion och det blev kortslutningen för att det äntligen var en bra låt och vi fick skrattattack.

Resan rullade vidare. Nu i mörker.
"Är det uppförsbacke här?!" frågar Ronja. "Jag har gasen i botten och det händer ingenting!".
Jag bara skrattade. Hur platt som helst var det.

Så kom vi till Karlskoga.
"Ligger inte det typ i Blekinge?!" frågade jag. GPS:en la av där också.
"Nu har det stått att vi ska svänga om 2,3 kilometer jättelänge!" säger Ronja.

Ett telefonsamtal till Ronjas mor och så rullade vi vidare, med en fortsatt trasig GPS. Nånstans vid Örebro såg vi en skylt som det stod "Vintrosa" på. Fulare än alla norska namn tillsammans! Där ville jag absolut inte hamna, sa jag. Och var hamnar vi?! I Vintrosa såklart. Vi åkte runt i tre rondeller tre gånger. Inga skyltar nånstans!

Tillslut kommer vi ut på rätt väg.

Vi stannade och käkade tomatsoppa på nåt ställe i Kumla som hade fått fyra stjärnor av nån biltidning. God soppa, men väldigt stark. När vi sitter och käkar pratar dom om nån tjej på tv. Ulrika Svensson.
"ULRIKA SVENSSON! Hahaha, bor hon i Vivalla eller?!" skrattar Ronja.

När vi ätit klart åker vi vidare. Jag blir dödstrött efter tomatsoppan. Sitter och nickar och slår mig själv i ansiktet för att inte somna och lämna Ronja ensam vaken.
Somnade såklart. Dumma dumma Ulla!
Vaknade efter kanske 10 min och då hade Ronja Enrique Iglesias på högsta volym.
 
Sen höll jag mig vaken sista biten. Vi bar in mina grejer och jag vinkade av Ronja. Så uppför trappan till Jessans place. Som var låst. (Jag ringde till Jess och hon sa att jag fick sova där, sen pratade jag med Carro och då sa jag att pappa nog skulle komma och hämta mig och så sa Carro det till Jess så Jess låste.) Sådär stod jag. En dammsugare och en bananlåda och så jag.

Tog min nyhämtade cykel och cyklade ner till Micke. Så hem igen (kl var ungefär tolv på natten när vi kom hem). Somnade som en stock. Bara ett problem. Jag låste inte cykeln. Och nyckeln satt i. Klant-Ulla! Nu har nån lagt beslag på min fina Kronan, som jag dagen innan åkt hela vägen till Oslo för att hämta.

Kort sagt: En väldigt rolig resa med så mycket konstiga inslag att jag skulle kunna berätta i all evighet.

Antal under resan:
Stjärnfall: 1.
Chai-te på Deli: 2.
Köpta skor: 1.
Bit-sallader: 0.
Svenskar: En halv miljard ungefär.
Överkörda möss: 1.

Forskningsrapport.

Uppstigning vid 06.15 idag.
Pappa släppte av mig vid sjukan och jag traskade in.

Världens virrigaste sjuksyster tog hand om mig. Väldigt gullig var hon, men hade knappast koll på läget. Efter fem minuter kändes det som att vi känt varandra hela livet!
Hennes son hade precis åkt till Oslo och jag berättade allt jag visste om stället medan hon kollade blodtryck och puls.
"Tränar du mycket?" frågade hon.
"Eh.. nej. Typ ingenting. Jag går lite, men det gör väl alla?" sa jag.
"Du har ju jättebra blodtryck och puls!"

Doktorn kom insläntrande och berömde mina nya skor. Doktorn och jag pratade skor, speciellt Converse som hon ägde typ 30 par.
Nu blev det lite mer forskningstema på besöket. Doktorn körde tandpetare, nån metallgrej och jag vet inte allt på mina vader och fötter och tår och så skulle jag säga om det kändes likadant överallt. Vilket det gjorde (tack gode gud!). Det värsta är ju bara att jag är så extremt kittlig. Så jag låg och fnittrade medan hon försökte undersöka mig.

Sköterskan kom tillbaka med papper och penna och frågade en massa mer om Oslo. Jag babblade vidare.
Gav henne min e-post och sa att hon kunde maila om hon undrade över nåt och hon blev överlycklig. Så lite hjälp, så mycket tacksamhet. Underbart ju.

Nu blir det en sväng till Karolinska också. Vet inte ritktigt när men nån gång i november antagligen.

Om jag var en pojke.... skulle jag inte sno cyklar.



Nu är det bevisat! Guldmascaran klarar av tårar... (inte ett dugg svart under ögonen= toppbetyg!!)

Grät som en treåring när pappa kom och hämtade mig hemma hos Jess idag. Över en cykel. Hur patetiskt är inte det?! Man kan ha en cykel stående ute i ett halvår i Oslo och så har man den stående en natt i Linköping och så är den borta. Åker till Oslo för att hämta cykeljävlen och så blir den snodd det första den blir, stört är vad det är.

Ronjas och min tripp kommer nog gå till historien som den sjukaste i världshistorien. Det har hänt så mycket sjukt konstigt och roligt (svenska) att jag inte vet var jag ska börja. Skriver en rapport imorn, har lite bilder att bjuda på också.


Imorn ska jag till sjukan och forska. Eller dom ska forska med mig, eller nåt åt det hållet. Pappa skjutsar mig (fast jag sa tusen gånger att jag ville åka buss).
"Jag har redan tagit ledigt!" sa han och brydde sig inte om att jag sa åt honom att jobba. Min far skulle kunna rädda hela världen, jag vet det.

Nu är jag död. Och min cykel är fortfarande borta.

Hej Frans!

Shit vad trött jag är!
Det har varit en  ganska intensiv helg även om jag lyckades med bedriften att vara ledig idag fast jag egentligen skulle ha jobbat (tack Malin!).


Jobbade 16-21 i fredags.
7-21 i igår.

Jessan gick och köpte en klänning åt mig, som jag spanat in (har velat ha en sån "fransklänning" sen jag såg den första gången på Carrie i SATC, hennes första date med Aleksandr Petrovsky!).
Johanna och Malin bara skrattade åt mig när jag och Jessan diskuterade nyanser på strumpbyxor i säkert tio minuter.

När jag väl hade slutat blev det raka spåret hem till Jess, där hon och Carro redan var bra i gasen och på toppenhumör. Carro hällde upp vin och skrek "Det här ska va slut innan du kliver in i duschen!".

Vi träffade Ronja och hennes två kompisar på Magnolia där jag fick världens största drink.

Vidare till BK. Inte så mycket folk när vi kom, men det rullade in ganska så snabbt. Jag fastnade  i alla med min klänning! Till och med i en vakt som sa "Kanske inte världens bästa klänning när det är trångt?" och jag höll med.

Det var nåt band som spelade nere på Harrys och jag fick Afterski-vibbar och så träffade jag Javar som för övrigt också var med i Val d'Isere och det blev ju en del afterski där.
Bandet spelade Blur "Song 2" som är en riktig Top10-låt för mig. (Fick skivan när jag fyllde 11 och lyssnade sönder den. Sen hoppade vi sönder omslaget till den i Skeppsgården när vi körde mörkleken, men det är en annan historia. Måste fan leta fram den och lyssna lite nu tror jag.)

Carro bangade ganska tidigt. Vi andra höll väl ut till halv tre eller nåt.
Då hade jag väl hunnit fastna i ungefär 38 pers med fransarna på klänningen (en del fastnade jag i med jämna mellanrum!), fått ett mindre nervöst sammanbrott och druckit en cider och ett glas vin och skrikit "JAG HATAR TURKIET!" till Micke tre gånger.

Ronja och jag gick runt och beklagade oss över singellivet medan Jessan och Micke höll på... med nåt.

Blev ett stop på Burger king och hela världen var så sjukt rolig helt plötsligt, skrattade och skrattade. Träffade Fia och halva Åtvidaberg på samma ställe.

Det pissade ner när vi skulle traska hem kl tre. Träffade Johan utanför Platå.
Ronja och jag gick hem till Jess och hela vägen var som ett besök på Liseberg. Skrattade och skrattade och det regnade och regnade. Var som en dränkt katt när vi kom fram (hade sjukt lockigt hår när jag vaknade imorse!).

Imorn åker Ronja och jag till Oslo. Blixtvisit. Ska hämta min bike (äntligen!!!) och min dammsugare och alla tallrikar och grejer hos J. Ska bli så kul att se henne! Vi åker hem igen på tisdag.

Moraltanten Ulla?

Gick igenom Trädgårdsföreningen när jag slutat jobbet ikväll, kl var väl cirkus 21.15. Det sitter fyra söta tjejer, kanske 13 år och dricker nåt ur en pet-flaska (hello häxblandning!). Först gömmer dom flaskan och sittar lite misstänkt på mig.

"Hej!" säger en av tjejerna när jag är påväg förbi.
"Hej.. Ni tar det väl lite lagom lugnt ikväll tjejer?" frågar jag och blinkar åt dom.
"Ja!" svarar dom. "Puss på're!"
"Puss puss." säger jag, typ 20 meter ifrån nu.
"Sov gott gumman!" fortsätter tjejerna och dom var så typiskt mycket oss när vi var 13. Fast vi kanske inte sa puss till vilt främmande människor sådär?

Så tänkte jag på soc-tanterna som jagade onyktra teens i Åtvidaberg när vi växte upp. (Själv var jag alltid nykter, började inte dricka före jag fyllde 18.)
"SOC KOMMER!" kunde man höra och så sprang man.

Jag försöker intala mig själv att ungdomar kan ta hand om sig själva. Jag hoppas att det är så. Men jag antar att man kanske inte främst inser sitt eget bästa när man är 13 år?
Hoppas jag slipper hitta nån av tjejerna under en buske i Trädgårdsföreningen imorn på väg till jobbet...


Kalla mig gärna försökskaninen.

Min telefon ringde.

"Ulrika."
"Hej, hahahaha. Jag heter Jeanette och ringer från Universitetssjukhuset i Linköping. Haha, jag ringde precis till din bror, för vi hade hans nummer här istället för ditt."
"Haha, ok!"

Jag var tydligen med i nåt forskningsprojekt när jag var liten. För diabetesen. Nu ska dom följa upp det här projektet och så undrade Jeanette om jag ville va med.
Ska komma utan att ha ätit nån frukost till sjukhuset nu på torsdag. Sen ska dom undersöka mig, och som Jeanette uttryckte det "Ta en väldans massa prover". (Vi hade iofs skojat hela telefonsamtalet så jag antar att det inte är så illa som det låter.
Sen fick jag även, om jag ville åka upp till Karolinska i Stockholm och ta ännu fler prover, och göra tester och grejer hit och dit.

Ska se hur det känns efter det här första. Brukar va coollugn inför såna här besök, men nu är jag fan lite nervös alltså. Tänk om dom hittar nåt fel på mig?!
"Nehe, ingen aktivitet i benen! Du kommer dö om tre veckor." eller nåt annat scary.


Bortgift för två Ferraris och en kamel.

Vi hade en mycket lyckad kväll igår! Varje gång säger vi, vi måste göra det här oftare! Och det borde vi.

Johnny kom hem en stund innan vi gick och han och Jessan kokade ihop att dom skulle gifta bort mig till nån rik shejk för två Ferraris och en kamel. Jag är tydligen bara värd en kamel?!


Den stundande helgen kan jag tyvärr inte säga att jag ser fram emot så överdrivet mycket. Kommer bara jobba jobba jobba och sitta på en buss.
Men det blir nog bra det här, ska ni se!

Suck!

Alltid så jävla mycket prat och lite verkstad på vissa håll!!!

Blir väl iaf Emma och jag härifrån hålan idag. Vi ska in till stan och laga mat och mysa och prata med Carro och Jess. Kommer bli en trevlig kväll hur som helst.

Puss!

Minnen.


Den här låten är så jävla bra. Och hon är så jävla bra!

Vacker är det första ordet som slår mig med låten. Men för tillfället tycker jag inte om ordet "vacker". Det kommer in tjugo tanter om dagen på Store, går runt i evighet och kollar, pekar och ska visa varandra "vackra saker". (Jag hatar folk som inte har nåt tempo när dom handlar, lite action, tack!)
"Titta på den här! Vad vacker!" säger dom om varenda sak och jag spyr på det. Springer runt i små tant-klungor och vänder och vrider på allt som går att vända och vrida på.
Och vacker kopplar jag med strosa, som kan va världens fulaste ord. Får dålig gåshud när jag tänker på det.

Men låten är väldigt fin i alla fall!

Bergström och jag!


Onyktra, odrägliga (?) och osammanhängande. Carro och moi på Mallis -06.

Fick sms av den här fantastiska människan idag:

"Ulla du är en underbar vän! Ville bara säga de. Puss"

Stod på Store och rodnade, var en millimeter från att börja grina när jag läst det. Åh så fint, tack hjärtat!
Kände mig helt otroligt tacksam och svävade på moln hela eftermiddagen!

Om jag bara en endaste gång får mina vänner att känna sig så glada som jag blev av det här... då har jag good karma ett bra tag framöver.

Finns ingen som håller bättre ordning på mitt liv än vad Caroline Bergström gör. Thank you very much!

Nån sorts insikt?

Inte på många många år har jag sett en sån starkt lysande måne som ikväll. Gick igenom en skog och det var ett konstigt blåaktigt alien-ljus överallt.
Det är ett sånt ljus som får en att tänka lite för mycket också. Man kollar på månen och konstaterar "Fy fan vad coolt universum är.".

Och så tittar man på sig själv (inte bokstavligt).
Ulla. 22 år. Hur långt har jag kommit sen jag föddes en och en halv månad för tidigt i augusti 1986?
Så långt som jag tänkte och drömde under min uppväxt?

Kanske, kanske inte.

Jag bor fortfarande hemma.
Jag är i många situationer alldeles för feg eller mesig för mitt eget bästa.
Enligt vissa är jag blyg.
Jag trodde jag skulle bo utomlands när jag var 22.
Det finns saker jag inte pratar om.
Jag missköter min diabetes nåt helt otroligt i perioder.
Jag är ute på tok för mycket.
Sover på konstiga tider.
Har inga direkta rutiner.
Är fortfarande och lär för alltid vara värdelös på allt som har med siffror att göra (som pappa brukar säga: "Lär dig multiplikationstabellen!"... sånt intresserar mig zero.).
Jag är sjukt godtrogen.
Extremt oekonomisk.
Virrig som få.

Har jag överhuvudtaget några bra sidor? Kvar? För jag hade väl det en gång i tiden? Ett tag var jag mycket bra på att liksom utmana mig själv.

När jag slutade sexan fick jag en medalj som det stod "Bra på att samarbeta" på.
När jag var 16 åkte jag till Holland i tre veckor med folk jag inte kände. 
När jag var 17 åkte jag till Länsstyrelsen och satt i möte med en massa höjdare, typ landshövdingen och packet. 
Sista terminen i trean höll jag tal inför min klass om ett väldigt personligt och för mig känsligt ämne. Min lärare frågade mig innan om jag verkligen skulle göra det och jag bara: "Ja." Efter berättade en klasskompis att hon efter hade gått hem och pratat om det med sin mamma och dom hade suttit och gråtit båda två.
I gymnasiet var jag enda eleven som var med i "Främlingsvänliga kommitéen"... hängde i elevrådet och var skyddsombud på skolan.
När jag var 18 höll jag tal inför 500 personer.
Jag är med i Green peace (mest för att jag blev medlurad, men nu tycker jag seriöst att det känns bra! Let's rädda världen!).

Det är lätt att bara se sig själv genom det man har gjort och inte det man är. Är man det man gjort? Jag antar att det kanske är så.



Fick just den här sekunden ett sms som jag tycker passar ypperligt just nu:

"Hei du vakre jente! Vi må ikke glemme å huske på hverandre! La oss skåle for oss.. For guttene som har oss.. Taperne som hadde oss, og de heldige som vil möte oss!! Sendes kun til vakre og sexy jenter. Du er blandt de utvalgte! Du ble regnet som en av de 10 vakreste blandt mine venner! Når du er blandt de utvalgte, må du selv plukke ut 10 vakre jenter. Hvis du bryter kjeden riskerer du 10 år med rynker, flisete hår, hengepupper med masse svarte hår rundt niplene, tunge slitne öyne... uönsket hårvekst i skrittet og appelsinhud!!"

Haha, tack för den älskling!


Birdie vol 2: Funeral.


Vädret får MVG idag. Helt strålande. Sol och inte ett moln.
Jag har varit ute och promenixat. Var nere på apoteket och tänkte ta ut insulin men det visade sig att jag inte hade nåt kvar på receptet där så jag måste snoka reda på ett här hemma!

På vägen hem går jag på Slevringevägen. Vid sidan av vägen ligger det en död fågel. Jag börjar nästan gråta (alldeles för mycket fåglar idag!) och känner att jag måste "begrava" pippin på nåt sätt....
Ser mig lite omkring, drar tag i två pinnar och bär ner fågeln i diket. Det känns jättedeprimerande och jag lyssnar på Håkan Hellström "...och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag".

Börjar skyffla löv över liket. Står där i diket i solskenet med två pinnar och petar i en lövhög. Så hör jag nåt och tittar upp och då kommer det två människor och går. Måste ju ha sett skumt ut alltså, haha!
"Hej! En huggorm?" frågar gubben som jag har för mig jobbar på golfbanan. (Hade ju för fan aldrig i livet petat på en huggorm, inte ens med pinnar! Men det vet ju inte han iofs.)
"Hej. Ehm. Nej, jag hittade en död fågel.." förklarar jag och börjar nästan skratta för det känns lite fånigt där jag står med en pinne i varje hand.

Lista jag snott.

KLÄDER
Skor: Oj. Kan inte begränsa mig. Höga, låga, kil, platå. Bronx brukar va favoriter.
Sneakers: Svårt här också. Jag hade Adidas superstar redan i fyran, sen har det rullat på med allt möjligt. Men har mest Nike tror jag.
Jeans: Har typ aldrig jeans längre. Men mina älskade Miss Sixty J-Lot med dragkedja längst ner var bäst bäst bäst.
T-shirt: Har aldrig t-shirt. Jo en. Den som pappa kallar för "Hyresgästföreningen-t-shirten".
Underkläder: Roliga färger! Ofta tunna och trekant.

ACCESSOARER
Väska: Finns det nåt jobbigare än att köpa väskor?! (J kommer döda mig för det här, för hon älskar att göra det!) En väska måste ju liksom både vara praktisk, snygg och passa. Jag har en grön kuvertväska som är grym. Och dom flesta andra jag använder är second hand faktiskt!
Plånbok: Svart med rutigt "lock" som jag köpte på världens bästa butik på Karl Johan... varken J eller jag kommer på vad den heter nu bara för det!
Solglasögon: Väldigt sällan... men stora! 90-tals solglasögon är det fulaste som finns.
Klocka: En vit med orange visare som jag fick av min bror när jag tog studenten eller en "undervattensklocka" med lyse som jag haft sen jag gick i gymnasiet.

TEKNIK
Tv: Kollar aldrig på tv.
Mobiltelefon: För tillfället har jag Jessans gamla efter några missöden med mina tidigare. Vet inte riktigt vilken jag vill ha. Förslag tack?
Mp3: Åh, Ipods är det bästa som finns. Har haft tre stycken och jag tar tydligen inte så bra hand om dom för alla pajar. Nu har jag faktiskt ingen för jag lyssnar på musik i telefonen. Katastrof egentligen!
Dator: Gud jag har ingen aning! Blev säkert lurad bigtime när jag köpte den jag har nu. Nästan 15.000 spänn kostade den kommer jag ihåg. Det står KTC på skärmen och Medion på burken.

BADRUM
Tandkräm: Colgate.
Tvål: Pumptvål.
Parfym: Ska jag rabbla alla jag äger tar det hela dan. Narciso Rodriguez "For her" är favorit och helt ljuvlig.
Medicin: Insulin.
Vitaminer: Frukt?!
Huvudvärkstablett: Ipren.

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Loka. Men jag är inget stort fan av kolsyra!
Vin: Vitt, rött, rosé, mousserande. Jag är inte så pipplig när det kommer till vin!
Öl: Oh no!
Drink: Rom & cola!
Bröd: Knäcke!
Glass: Cookie dough, Ben & Jerry's.

HEMMA
Säng: För mjuk för mitt eget bästa antar jag.
Lakan: Hade ett par gul- och orangeblommiga som var helt underbara (men det var nog bara jag som tyckte det!). Dom fick jag dock tyvärr inte med mig hem från Oslo så nu har jag inga favoriter.
Espressomaskin: Dricker grönt te, inget kaffe... om jag inte blir tvingad!
Kylskåp: Oftast inte jag som fyller på det men det är alltid fullt.

FÄRDMEDEL
Taxibolag: Öhh. Åker bara taxi på fyllan och då kvittar det liksom.
Cykel: Min kära Kronan!!! Den står dessvärre kvar i Oslo och skämms. Saknar den nåt oerhört.
Bil: Ända sen jag såg den här videon första gången... Porschen brudarna åker i. Åh, ge mig! (När jag får körkort, haha!)

Birdie.

Imorse när jag kom ut i hallen fick jag se nånting. En talgoxe. En fågel som höll på att flyga in i rutan gång på gång (verkar va nåt med våra fönster här?! Ugglan förra veckan och nu den här.)
Det jobbiga var att den här gången var fågeln inomhus! Jag fick lite småpanik och ringde till pappa, som var lugnast i världen.

"Äh, öppna ytterdörren, dörren till balkongen och fönstrena så flyger den ut ska du se!"
"MEN! Den sitter ju precis där! På lampan vid tv:n, tänk om den attackerar mig!! Pillar ut mina ögon så jag blir blind eller nåt!"

Fågeln var iofs väldigt väldigt söt och ett tag när jag stod i hallen och spanade på den så trodde jag nästan vi skulle kunna bli kompisar.
Den satt stilla på lampan och jag smög nervöst runt och öppnade ett fönster, två fönster... och så skulle jag öppna balkongdörren. Och det gick bra. Tills jag stannade och kikade lite på fågelstackarn(stod typ 2 m ifrån nu) . Då blev han galen och flög iväg (ut genom ett fönster antar jag) och jag blev livrädd och sprang ut på balkongen med ett hjärtskärande skrik.

Jag lyckades till och med ta kort på den när jag var ganska nära. (Världens sämsta kamera + en totalstirrig fotograf = bilderna här under.)

 


Och idag....


... saknar jag Cissi!
Fy fan vad jag saknar Cissi. Fick precis nån slags konstig Mallis-flashback och nu har jag inte kvar numret. Och hon har inte facebook.
Hur ska jag lösa det här?!


Hej jag heter Ulla och jag är beroende av strumpbyxor.

Idag har jag hunnit med ett par saker.

Jag har slagtit sönder vasen som jag det senaste halvåret haft alla mina lösa sladdar, laddare osv i. Det är säkert ett big no no enligt nån inredningsguru att förvara sladdar i en genomskinlig glasvas. För sladdar ska man ju inte se. Men det var bara helt fantastiskt snyggt tyckte jag. Nu är jag redan på jakt efter en ny vas för samma ändamål. En jämn, rund, ganska bred, typ 20 cm hög vas. Den jag hade ju fick jag av Lilian, så jag får väl börja med en sväng bort till henne och kolla läget.

Tvättar gör jag så det sjunger om det. Det blev en "snabb städning" av garderoben samtidigt, det tog två timmar. Jag har slängt sju par strumpbyxor och har dom här kvar:

Ungefär 20 par skulle jag gissa.


Såhär ser det ut utanför tv-rumsfönstret idag. Lagom upplyftande!

Min favorit voffsing!


Headache.

Pappa kom in och väckte mig 10 min över åtta. Fem över halv nio går bussen. Jag ska duscha. Jag har diabeteskänning. Pappa vet inte vad jag vill ha för frukost.

Jag hinner duscha. Pappa fixar mackor till mig (så fel!), tack. Han skjutsar mig till bussen.
Fick till och med stå och vänta några minuter.

Det verkar va invation med folk från Skåne i Linköping. Vet inte hur många som pratade skånska med mig idag! Hann inte äta heller, var så jävla mycket folk hela tiden...
Micke och Jess kom och hängde sista kvarten. Jag var helt svampig i benen och darrade och tappade saker hela tiden.

Nu är jag hemma igen. Så jävla ont i skallen jag har. (Troligtvis självförvållat!) Börjar jobba kl sju imorn så det blir varken vin eller sent ikväll.

Karlas föräldrar klev precis in igenom dörren nu hörde jag. Nu tittar dom på fotboll, och pappa är den enda som är intresserad antar jag. Haha.
Ska gå ut och snickelisnacka lite med gamlingarna.

Hörs&ses!

Kvällsaktiviteter!

Maten blev succé. Måste ha överträffat mig själv!

Det var i vanlig ordning mycket skoj runt bordet. Pappa värst i vanlig ordning.

Vi halkar in på romerska siffror av nån anledning jag inte kommer ihåg nu.
"Vet ni hur man säger 1864?!" frågar pappa. Vi andra rynkar på ögonenbrynen och pappa börjar rabbla:
"MDCCCLXIV!"
Ehh...?! Ok! Vi håller på och yrar om det där i säkert tio minuter och jag skrattar så jag börjar svettas och tårnarna rinner.

Så frågar jag:
"Är klockan åtta?"
"Nej! IXLVI!" säger pappa... 19.56.


Jag skippade desserten jag slängt ihop och sprang över till Emma. Där fick jag istället fruktsallad, glass och kex. Emma och jag tittade på Idol och väntade på Karla. Som aldrig kom!

När Sepideh (nåt osäker stavning bör observeras!) sjöng sa Emma helt sonika:
"MEN! Lyssna! Gud vilken dålig engelska! Och så hon ser ut! Hon ser ut som en thailändsk ****!"
"Och hon låter som en thailändsk ****!" sa jag och så skrattade vi och fick dåligt samvete. Eller Emma fick det, jag tyckte det var så kul att mitt förstånd försvann.

Efteråt (Bye bye Jesper!) kollade vi på "Varannan vecka" som var helt otroligt bra ju!



Store imorn 10-16.

Man ska inte ljuga!


Det är så mycket Oslo över dom här snubbarna! Såg dom på stan lite nu och då när jag bodde där... Bra låt!

Idag är det jag som står för käket här hemma. Har redan börjat lite, kommer nog bli bra (hoppas jag!). Kristoffer kommer också!

Lite senare blir det Idol med Emma och Karla. Myspys.

Emma går på tv-diet!

Åh min kära Emma-vän!

Igår klev jag in på 4:an och hittade henne nere i källaren vid datorn. Hon satt och höll på och fixade en egen kokbok! Skrattade så jag höll på att avlida.
"Varför?" frågade jag.
"För att jag har slutat slötitta på tv och har så mycket tid att göra nåt med!" svarade hon.
"Så du går på tv-diet?!"

Fantastisk!



Coco är bäst, sen kommer den här. 14 views på youtube.... katastrof!

Hurra för farmor!

Hon bjöd mig på lunch idag. Bäst är hon.
Jag åt tills jag mådde illa och ändå frågade hon om jag äter ordentligt. PRESSGURKA! Jag skulle kunna leva på pressgurka, tack farmor!



Såhär skoj hade jag när farmor pratade med sin syster Greta i telefon. (Som farmor för övrigt tyckte jag kunde gå och hälsa på nån dag, eftersom hon bor i stan. Och det kan jag väl göra, sa jag. Så nu har jag adress, telefonnummer och hela baletten till Greta.)
"Ulli är här." hörde jag farmor säga och det bara lät så himla fel. Ulli var jag när jag var liten, sen Ullis och nu Ulla. Men det vet inte farmor så hon är förlåten, haha.

Folk säger stup i kvarten till farmor att hon borde skriva en bok. Och jag håller med. Idag berättade hon när hon, Greta och nån annan tjej låg i ett dike och spanade efter bilar när dom var små. För det åkte förbi typ en i veckan. Hennes pappa (min gammelfarfar, hade iofs bil, men den åkte dom inte så jätteofta i tydligen).
Och flög det förbi ett flygplan sprang alla barn upp på en kulle och glodde "tills huvudet nästan ramlade av" som farmor så fint uttryckte det.

Nu ska jag snart bege mig till Emma, (det är ju så långt liksom!) och vi ska kolla på "Du är vad du äter" sen. Jag tror inte Skipper skulle uppskatta min orgie hos farmor idag.

So long - flaggstång!

Buss äggkopp uggla.

Har klantat mig lite grann och glömt berätta!

I förrgår skulle jag ta bussen hem vid 21.40. Jag står och trampar och håller på att frysa ihjäl. Så rullar det in en buss. Jag kliver på. Stoppar i busskortet i läsaren och är på väg in i bussen.
"Eh.. var ska du?" frågar busschaffisen. Jag undrar vad han håller på med, sånt brukar dom ju inte fråga?
"Åtvidaberg." svarar jag.
"Den här bussen går till Sturefors!" säger han.
HAHAHA! Så jävla kul. Skrattade så jag höll på att dö. Stod och flinade hela tiden till den riktiga bussen kom.

Imorse vet jag inte heller vad jag styrde med. Pappa jobbar kväll och är hemma. Han kokade ägg till mig. Han hade ställt fram en äggkopp och jag skulle dricka te också och hade ställt en kopp bredvid.
Så kommer jag med vattenkokaren och ska hälla upp te-vattnet. Och häller det i äggkoppen! Jag borde väl iallafall ha reagerat på att den var ganska liten?!

Min pappas sambo berättade en rolig sak för mig igår också!
Hon sover nere i källaren (alltså, det låter så jävla betongaktigt och kallt, men det är det inte!) för pappa kommer hem typ mitt i natten när han jobbar som han gör den här veckan.
Hon ligger och sover, och så hör hon ett dunk. Och ett till. Hon ligger kvar, stel som en pinne. Ett dunk till. Så smyger hon upp, och kollar ut genom fönstret. Där sitter det en uggla! Hur ofta ser man en sån egentligen?!
Och han är skogstokig och verkar självmordsbenägen eller nåt för han flyger in i fönstret gång på gång.
Susanne blir livrädd och tänder lampan och då flyger den iväg.

Uggla.

Inte så förskräckligt mycket att göra på jobbet...

... då får man underhålla sig själv efter bästa förmåga!

Började dagen med att slå in julklappar som jag sedan köpte. I OKTOBER! Kan ni fatta?! Jag brukar köpa julklappar sista veckan liksom.

Därefter började jag rita sjö-odjur (eller, ja, typ en bläckfisk, kräfta.. osv)

på en bit kvittopapper.


Pratade med Carro och hon frågade:

(jag kladdade vidare).

Kittan slängde ut sig i fåtöljen och körde "klappa-mig-på-magen-posen". (Klart man ställer upp!)



Blev inget vin ikväll, I'm back home.

Kom förresten på en rolig grej när jag tänkte efter. Min kusin fyller ju som sagt år idag. Men jag skulle också egentligen ha gjort det. Den 8:e okt 1986 skulle jag kommit ut. Hade lite bråttom och hastade ut den 26:e augusti istället. Inte konstigt att jag är som jag är, hann väl inte riktigt bli som jag skulle.

08.08.

Varje jävla gång jag ser en klocka!!

Overload.


Grattis!

Idag fyller min kusin Mia år! Stort grattis!

Här är hon tillsammans med sin pappa Leo på julafton förra året.

Och snart får hon barn också! Tjohej. Det ska bli kul, tycker jag! (Och förhoppningsvis hon också!)


Jag ska fira Mia genom att stå på Store hela dagen. Kom och hälsa på!

Det är tydligen jul på Ikea!



.
Bergström och jag har äntligen bakat dom där förbaskade kakorna! Extremt goda blev dom, tyckte jag. Min bakkompanjon tyckte dom var goda i mitten, men inte på kanterna, haha!

Lime, vit choklad, muscovadosocker, havregryn, vetemjöl, bakpulver, smör. Mmmmm.

Last night.

       
Vilken toppenkväll igår!
Caroline och jag lagade mat (Jess blev inbjuden men bangande!!!) och det blev så jävla supergott! Massa grönsaker i ungen och kött och vitlöksås som vi svängde ihop.

Efter blev det mys i soffan med Kittan. Jag försökte äta Carros godis, men det gick inte så bra för allt var surt eller lakrits.

Idag blir det, som Carro sa igår "En heldag". Vi får se vad det innebär. Det finns en chans att vi ska baka, jag har hittat ett recept som verkar sjukt bra!

Ha en bra dag!

Ja tack!


Shit! Helvete vad snygg! (Klänningen alltså.)

Nu sitter jag och dricker mjölk och äter sockerfria jordnötskakor.

Innan bussen gick idag satt jag och pratade lite med Linn och hennes boyfriend.
Gunilla, Nicklas mamma klev på hållplatsen efter mig och så pratade jag med henne. Mina kompisar har världens bästa föräldrar!

Imorn bjuder jag upp med pics från ikväll.

Det svänger ju!



... även om vägen är krokig. Eller vad vet jag?!

Hurra!

Min outstanding:a vän Jess har räddat mig! Efter att ha ringt till Platå 78 gånger, och lika många gånger fått höra en telefonsvarare, så gick hon dit och frågade efter telefonen! Och den var där. Thank God!

"Det jobbiga är ju liksom inte att telefonen är borta. Tänk på alla nummer du blir av med!" sa Jess till mig i telefon tidigare idag.
Och bara "Shit!" ... så långt hade jag inte tänkt! Men nu får jag tillbaka den! Hjärtligt tack!



Ikväll behagade min bror komma hem en sväng. Skitkul, i vanlig ordning. Jag hade varit och köpt mango precis, och när jag kliver in igenom dörren sitter pappa, Susanne och Kristoffer och tittar på nåt frågeprogram. Jag hör pappa säga ord lite hejsan svejsan. Fan, pappa kan ju allt. Visste tom vad nån fransk gardin hette, sjukt.

Vi käkade pizza som pappa och Susanne slängt ihop. Väldigt god.
Av nån konstig anledning kommer vi in på Dr Bombay.


"Var försvann han?" börjar pappa. "Blev han av med läkarlicensen?!"
Ungefär den nivån är det på humorn här på 6:an.

Ett exempel till:
I frågeprogrammet frågar dom nåt om kamikaze.
"Det finns ju en drink som heter det." säger jag.
Japanska självmordsflygare....
"Undrar om dom använde hjälm när dom flög?" frågar Kristoffer.
Nödvändigt liksom!

Jag ser fram emot morgondagen! Vi, jag, Carro, Jess och Emmie ska köra en sak vi planerat att köra ett tag. Nämligen att vi inte själva ska få bestämma vad vi ska ha på oss när vi går ut, utan vi ska bestämma åt varandra och man bara måste gå i det som den andra personen bestämt. Jag ska bestämma åt Emmie (stackars människa, mohaha!) och Jess ska bestämma åt mig.
Jag är livrädd över att det bara skulle bli svart eller nåt för då kommer jag få panik! Men som det verkar så har hon redan bestämt vad jag ska ha på mig, haha! Blir dunderkul, hursomhelst.

Jobbar 10-16, sen kör vi!

Klant.


Det här är den 12:e bilden man får upp om man googlar klantarsle. Väldigt roligt tyckte jag! HAJK!

Mindre roligt var det inatt/morse när jag upptäckte att den första bilden man borde få upp om man googlar på klantarsle borde vara en på migsjälv. Så jävla störd jag är!
Oj, så mycket alkohol. Oj oj, så mycket dansande med Jess mobil (alltså den som jag lagt beslag på) i fickan (!) för jag inte hade nån väska med mig. Oj oj oj. Jag har tappat den nånstans... mobilen alltså. Måste ha tappat förståndet nånstans precis innan också.

Så nu sitter jag här och är helt freaked out.  Jag har dansat bort Jess mobil. Och i mobilen sitter ett kort som är min pappas. Vadå oansvarig?! Mina vänner, får ni nån gång kids, håll dom på tryggt avstånd från mig. Skulle med all säkerhet kunna tappa bort barn också!
Oj, kan inte ens skriva, så bakfull är jag.

Jag tog bussen hem till ÅBG kl 05.35 imorse. Efter att ha letat efter min telefon lite här och var. Träffade nån snubbe som hjälpte mig att leta och vi hade kasta kastanj-tävling och han yrade om att han kunde spela nån låt som hette typ "El matchiato" eller nåt på gitarr.

Om typ 20 min ska jag ringa till Platå och fråga om dom har hittat nån mobil.
Håll tummarna!

Ullas liv i bilder, senaste dagarna.

Träffade

på bussen från Åtvid till Linköping imorse. Hon var hemma från Göteborg och precis lika härlig och glad som vanligt.

Jag har sett fyra (!)

på mindre än en vecka!! Har inte sett några på hela sommaren och nu bara pang! Överallt.

Dessutom höll jag på att trampa på Åtvidabergs största

igårnatt när jag var ute och gick i regnet.

Ikväll var jag hos

efter jobbet idag och tittade på
.


Imorn jobbar jag på


13-18.