By:larm.

Anna von Hausswolff. 
Jag har lyssnat mycket på henne på Youtube (!) och det här var precis lika bra som jag trodde... rent musikaliskt i alla fall! Lite skygg rent showmässigt. Hon påminner ganska mycket om Susanne Sundför tycker jag. Fantastisk sammetsklänning, jag älskade att hon satt på en sån där musiklåda när hon spelade och hade gitarren bara liggandes på golvet bakom.
 
Razika.
Coola brudar alltså, hört dom en del på norska P3. Kanske det svängigaste jag såg på hela kvällen. Hade lätt köpt en "riktig" konsertbiljett också, efter det här! Att sjunga på Bergen-dialekt, hur gulligt? Det var så gött att se brudarna spela huvudrollen också, det stod två killar och blåste i varsin trumpet längst bak, haha. 
 
Billie Van.
Riktigt bra det här också, faktiskt! Det jag minns mest är att hon spelade en låt som hon skrivit till gitarristen som hette "Dear Michael". 
 
Philco fiction. 
Mina absoluta favoriter såklart. Åhhh, så ljuvligt! Jag blir helt svajjig i knäna bara jag tänker på det.
 
Taken by trees. 
Fin musik, duktiga musiker, sångerska med underbar röst och urdåligt scenspråk. Hon svansade omkring och stod mer med ryggen mot pubilken än med face:et fram. Det förstörde det lite, men blundade jag och koncentrerade mig på musiken var det top notch!
 
 
Noonie Bao. 
Kanske den artist jag såg fram emot allra mest. FY FAN, hon är outstanding! Dansade ner Karl Johan efter den här konserten!
 
Outfit: klänning second hand, trench Monki och väst Gina. 
 

Vilken kväll! Jag sprang runt själv mellan fem olika ställen (såg även lite av en konsert med Autolaser, men det var inte bra det...) och hade så trevligt. Längtar redan till nästa år! 

No more I love you's.

 
Jag älskar den här låten, och speciellt den här versionen av den. Men. Om man lyssnar vid 1:50, så spelas det en annan låt liksom i bakgrunden. Den låten alltså. Jag har försökt komma på vilken jävla låt det är i flera år. Har frågat pappa (som har stenkoll på musik) och nästan rivit av mig håret i panik. Misstänkt att det varit Eurythmics.
 
Så, imorse. Alla hjärtans dag och allt.
Carro brukar alltid lyssna på en utländsk radiokanal när hon äter frukost. Idag gick hon till jobbet direkt efter och jag fortsatte lyssna lite. Och BANG! Så kommer den, och jag tänkte på det här senast igår! Märkligt.
 
 
Här är den alltså. No more I love you's på alla hjärtans dag.

Comeback!

Hej hej hej!
Min dator är uppe och rullar igen efter månader av vakuum. Ingen är gladare än jag och nu blir det action här!

Ramlar.

Eyelashes!
 
Klänning, second hand från Third avenue, 349.- och jag älskar den. Axlarna är fab och ryggen om möjligt ännu mer fab! När jag simmade och vi skulle beställa nya baddräkter valde jag alltid nåt som kallades O-rygg. Det här påminner om en sån!
 
Världens sötaste fröken Larsson! Cykel + high heels är bästa kombon!
 
Emilie. 27 år and she's still got it!
 
Jess knäppte jag dessvärre inte en enda bild på, men hon var stilig som en sommardag hon också såklart!
 
Mello + vin + kycklingsallad + ett och ett halvt kilo lösgodis + skrattattacker + (mer vin) + utgång + pianobar på Riva med en kille som inte kunde en enda låt + schlagergolvet på Harrys där jag inte kunde en enda låt (varit borta för många år nu...) + att bli medtvingad på efterfest med ett gäng sportisar + 10 pers på köksgolvet & att Jess bytte sina lackbyxor med en snubbe.
VILKEN KVÄLL! Jess och jag ramlade innanför dörren hemma hos henne cirkus 05.00.