?

Förresten! Vad gör jag hemma!? Det är ju lördag och kl är 23.44. Börjar tro jag är på fel ställe? Nästa helg går vi ut, om jag så får släpa med mig folk. See you!

Saturdaynight & ipodproblem

Har precis kommit hem efter en promenad, kl är 23.14. Det spöar verkligen ner ute, vilket det inte riktigt gjorde när jag gick. Pallade ett äpple av Håkan och Gerda (grannar, och dom är på Öland) och traskade typ runt halva Åtvid...
Jag älskar att gå, har jag musik kan jag skulle jag kunna gå till Luleå! Nu har min käraste ägodel, min ipod, gått sönder, så jag måste köpa en ny, jag klarar mig inte utan! Blir tokig! I ungefär en månad har jag stått ut med pappas gamla radio, som i och för sig är jävligt snygg, lite reko sådär, men helt värdelös. Och den jag hade idag när jag gick, som jag hittade i Holger (ett hörnskåp, han heter så) som jag tror jag köpte typ i femman eller nåt, den blev jag galen på. Det gick bara att få in rix fm (på varenda jävla frekvens! Är det normalt eller?), vilket jag inte direkt kände för och ibland lyckades jag knappa in p3, och det var p3 Svea vilket är underbart! Så jag typ gick och lutade mig ut alla möjliga håll och höll den upp och ner och liksom gick med armen rakt upp för att få in bra sändning. Hoppas ingen såg mig bara, haha.
Robyn "Electric"... så sjukt bra, jag hade glömt. Förlåt för det. Jag har precis skickat efter albumet "My truth" från cdon. Tror jag har den nånstans redan, men jag hittar den inte...
Mina älsklingar Jessan och Carro är i Sthlm i helgen och gör stan osäker. Hoppas jag! Men jag hoppas såklart att den stan inte är osäker för övrigt, och att dom kommer hem in one piece.
Annat jag gjort idag: varit hos Lilian en sväng och vi var och handlade älghorn och grejer, köpte lördagsgodis till hennes son. Kollat några avsnitt Sex and the city, sovit och ätit banan... dock inte samtidigt!
Pappa och Susanne åker till Kreta imorn. Livet är bra orättvist... För jag antar att det inte regnar där..?

Torsk på rönnbär.

Jag håller på att avlida av hunger! Pappa fixar torsk och grejer, jag hoppas verkligen att han är färdig snart för annars kommer han hitta mig i en hög här på golvet i mitt rum...
I morse var jag sjukt trött. Jag tror jag sov mig igenom frukosten, som en jävla zoombie!
När jag väl hade cyklat till Lilian, igenom den värsta dimman på 10 år, fick jag sitta och banda rönnbär med ståltråd. Hon åkte och klippte sig och jag satt där (på en pall ned avhuggna ben med en gardin på så det inte skulle bli så hårt) med en hel påse rönnbär och bara virade och virade. Det var ganska kul faktiskt, tiden gick fort liksom.
Lite senare åkte vi till Linköping, till ÖTH och kollade/köpte blommor, både snitt och krukväxter, krukor, oasis, bast, sjösten... you name it! Jag blir helt sjuk av att vara där inne, jag vill ha precis allt!
På vägen hem var jag om möjligt ännu tröttare än i morse, och satt och nickade hela vägen och klappade mig själv i ansiket för att inte somna. Chevvan som vi åkte i är stor som ett hus, bred som en elefant och sätena är som stora tv-soffor.
På eftermiddagen fortsatte jag med rönnbären och Lilian satt och höll på en med en massa papper. Emellanåt fick hon panikattacker och undrade vad hon gett sig in på och jag försökte lugna henne genom att säga saker som "men lite nervös ska man va", "du ska inte va ledsen och rädd, du ska va glad och stolt" osv.
Nu tänkte jag sätta igång med min spanska-läxa!


Städat intryck.

Eh.. hej!
Det här är ju liksom premiär-blogginlägget så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på...
Idag har det varit full rulle från kl 06.45 när alarmet gick imorse och ända tills nu.
Jag tog cykeln ner till Lilian (jag har praktik hos en gammal jobbarkompis som ska öppna en blomaffär) och där blev det fotografering och intervju och hela köret, men det var mest Lilian som skötte snacket, för prata det kan hon, människan! Jag fick ha en ros i håret som Lilian typ försökte knyta fast i mitt öra, men den ville hellre ligga på min axel, haha.
När vi var klara där nere skulle Lilian till Örebro och jag cyklade hem med rosen instoppad i min halsduk. Så underbart ljuvligt fantastiskt väder det har varit idag! Helt otroligt. Jag ville liksom bara åka och bada eller nåt, men det kanske är lite sent eller? Det snöar ju i Norrland!
Pappa ringde vid ungefär halv tolv, och då började jag städa mitt rum, och jag har aldrig städat så länge i hela mitt 20 år och 28 dagar långa liv! Jag kan inte förstå var det tog sån tid! Om man räknar med några små avbrott har jag nog städat ungefär sex och en halv timmar! Nu är mitt rum i och för sig så fint att jag ... tror aldrig det har varit finare... eller mindre dammfritt!
Man hittar ju så mycket kul när man städar också.. En massa gamla biljetter hittade jag, en från Londons tunnelbana, en biobiljett från den där franska filmen jag såg själv, ett mynt från Sri Lanka, en massa gamla tidningar (jag kan inte slänga tidningar!) och en massa kort från min 17-årsdag! Skitkonstigt. Och roligt.
Ikväll satte jag på mig en kjol jag inte haft sen jag var i Magaluf andra gången i somras, och en av fickorna, det är jättestora fickor, hittade jag sand! Sand från Magaluf-stranden! Så underbart och samtidigt sjukt jobbigt, jag skulle åka tillbaka vilken sekund som helst om jag bara kunde.
När vi ändå är inne på Magaluf-temat: Jacky skickade sms och berättade att hon och Jossan och brudarna bokat reunion. Jag ringde, men hon jobbade så hon ringde upp lite senare. Så nice att höra hennes röst!
Nu senast har jag kollat på Idol.. jag hoppas Cissi och Snygg-Erik går vidare. Och som reserv: Natalie.
Nu ska jag ut och promenera medan jag vänar... Take care!