Laddad.

Ikvæll smæller det. Alkohol och folk. Bra musik, førhoppningsvis.

Igår kom jag på en sak. Jag gick till Linda på kvællen, hon jobbade till nio. Nær jag gick dit lyssnade jag på Håkan Hellstrøms "Nu kan du få mig så lætt". Då slog det mig, att det ær verkligen en låt man ska lyssna på på sent på kvællen/natten. Nær man ær ute. Och går.
Ett annat exempel: Coldplay ær jættebra på morgonen, på væg till jobbet.
Det ær lite konstigt, att viss musik passar på en viss tidpunkt under dagen.

På måndag har jag bott hær i en månad! Undrar om jag kan børja kalla mig norsk på riktigt nu..?! Førsta dagen jag kom hit skrev jag till Andre, "Nu ær jag norsk!" och då svarade han "Det hænder aldrig". Haha, jag antar att han har rætt.

Førutom att jag saknar alla mænniskorna hemma, saknar jag en sak. Saknade det nær jag var på Mallorca också och det ær lite komiskt. Farmors pressgurka. Vet inte varfør, haha. Blir alltid sugen på det nær jag ær borta nånstans. VARFØR liksom? Nær pappa hæmtade mig på Arlanda nær jag kom från Mallis hade han tom tagit med sig pressgurka før jag hade tjatat om det i telefon.
Annat jag saknar: vinka till Zora igenom fønstret nær jag cyklar førbi. Æta lax och titta på SATC. Min egen dator. Høra grabbarna grus spela bandy på gatan utanfør. Bakis-søndag hos Jessan och Carro, med Noblesse och cola light.  Prata med alla pensionærer på ICA. Nær J och jag skrattar ihjæl oss øver bilden på bajskæft på msn.

Træden har slagigt ut hær nu. Sommar!

Fineally helg!

Fredag. Gøtt.
Ganska kørigt på jobbet, men jævligt kul. Har bland annat gått runt med en vattenslang och gjort av med sissodær typ 41 miljarder liter vatten, ætit Daim-glass (på arbetstid, haha) och haft min førsta diabetes-kænning på jobbet. Kommit fram till att Knut ær værldens coolaste namn.

J åkte hem idag, kommer kænnas jættetomt, jag får hålla tillgodo med Linda, och det ær inte så illa det! Vi ska laga mat ikvæll och hænga, førhoppningsvis inget party... ? Eller? Nej, det blir nog imorn och på måndag, møjligtvis. Ganska sugen faktiskt, det rycker i dansfoten, som jag brukar sæga...
Ledig hela helgen, ska bli nice.. Hoppas vædret håller i sig!

Nu tænkte jag gå och køpa ny foundation, har lånat J's i typ en vecka, men nu har hon ju åkt hem med sin, haha.

Karla, om du ser det hær, hør av dig direkt! Jag vill høra ALLT!

Puss!

Det regnar katter och hundar!

Hær skriver jag i bloggen att himlen alltid ær blå i Oslo, och vad hænder?! Det pissar ner i två dagar! Jag spyr på regnet nu, speciellt eftersom jag springer ute hela dagarna.
Kul på jobbet idag också, har sålt glass & kobajs (gødsel) i en hærlig blandning. X antal blommor också, såklart. Alla norrmæn går och mobbar oss svenskar (vi ær tre stycken, alla tjejer och lika gamla!) och sæger "ursækta" hela tiden. Jag råkade iofs kalla Øyvind før Båtsman idag, det var ganska kul!

Min kæraste sambo jobbar till tio ikvæll, tænkte gå førbi sen och checka læget. Igårkvæll gjorde jag mat till henne och hon ville inte ha, det ni!

Jag ær trøtt. Fysiskt. Prova och bær 20 000 thujor, little gigant och sissødær 72 hinkar med panseer! Haha, træningsværk imorn? You bet!

Før ett år sen var jag på Mallorca, fan vad avlægset det kænns! Saknar det så jag dør, och dør jag vet ni vad som gæller: korvbegravning!

Mette-Marits pappas korvbegravning!

Kortversionen av det roligaste på længe:

Emma, J och jag sitter och degar hemma hos Emma och Linda. Sjukt trøtta allihopa! På nåt sætt børjar vi prata om att Mette-Marits pappa har døtt. Vi tænker ut en skvallertidningløpsedel:

"Påsken i tårar"

Och eftersom vi numera ær ganska kænda med den norska kungafamiljen (pratar om dom i snitt 50% av den vakna tiden) døk det upp några frågor.

1. Var befann sig Ari Behn vid den aktuella tidpunkten?
2. Vem var barnvakt åt Mette-Marits barn under den pågående begravningen?
3. Var kung Harald och drottning Sonja nærvarande?
4 a. Vilka psalmer sjøngs?
4 b. Vem sjøng?
5. Var hølls motagningen efter begravningen?
6. Jordfæstningen?
Och så den roligaste:
7. Var det valfri klædsel?

Den sista frågan gorde hela vår kvæll skulle man kunna sæga. Jag sa att på min begravning ska folk banne mig inte ha svarta klæder och sørja! Alla måste ha gula klæder, senapsgula såklart!
Så ångrade jag mig och sa att alla var tvungna att klæ ut sig till korv i brød. Korv i brød, hamburgare, eller kebabrulle.
Emma: "Pizza då?"
Jag: "Hur fan klær man ut sig till pizza?!"
Vi skrattade så vi græt. Det ær sækert mycket lættare att klæ ut sig till korv och kebabrulle æn till en pizza, liksom!

Så lite allvar nu.
Jag har jobb i en månad framåt. Nordstrands plantesenter. Typ en handelstrædgård, skulle man kunna sæga. Tar trikken dit och hem, det går ganska smidigt faktiskt, værldens finaste vy åker man førbi, hur fint som helst!
Alla som jobbar dær ær asskøna också, så det rullar på. Gjorde min andra dag idag och trivs kanonbra! Det regnade och jag och Karin (medelålders underbar kvinna, som jag gissade var typ 45 och hon visade sig vara 57) har flyttat och prissatt klematiser hela eftermiddagen och skrattat oavbrutet.
Det ær liksom ett væxthus med en massa "inne"-blommor och en massa buskar, træd och grejer utanfør.
Øyvind ær en gubbe som jobbar dær, och jag ha tænkt på både idag och igår varfør jag kænner igen det namnet så mycket! Så kom jag på det nyss! Øyvind har namnsdag på min fødelsedag! Måste jag sæga till honom imorn.

Det har hænt mycket, vet inte var jag ska (børja eller) sluta.
Snart ær det iaf valborg, då fyller både Linus & "min andra" Johanna år. Plus att J och Emma læmnar mig i Oslo. Linda stannar iofs kvar, gøtt.

Auf wiedersehen!

Blue heaven

Fan vad folk køper skor på lørdagar! Eller iaf idag... Har jobbat på ...eh... Grensen sko på CC vest. Hur kul som helst, jag ælskar skor!
Det høll dessværre på att gå åt pipsvængen direkt, nær jag høll på att gå fel buss. Før en gångskull kænde jag på mig att nåt lurt var det, så jag frågade och busschafføren var værldens snællaste.
Bussresan var verkligen nåt utvøver det jag ær van vid, dvs 530 o 30 mellan Linkøping och Åtvidaberg. Rætt vad det var fick jag se havet och hur många flådiga segelbåtar som helst. Vært 60 kr tur och retur bara før att se det.

Affæren var som paradiset før mig. Alldeles før många alldeles før fina skor! Alla som jobbade dær var hur trevliga som helst. Det var en tjej till från adecco, Alexandra. Hur skøn som helst. Från Væxjo. Vi bytte nummer och ska hænga, det var verkligen en hærlig tjej alltså.
(Nu blev det sådær jævla stor text igen som det blev en annan gång, jag fattar inte vad jag gør!)

Jag har kommit på en sak: himlen ær fan alltid blå i Oslo! Ælskar det. Ljuset och solen och en blå himmel, that's life!

Har inte riktigt bestæmt om det blir nån typ av kalasigheter ikvæll. Ska høra med min kæra sambo, eller en av dom tre.

Hoppas ni mår bra allihopa!

Puss&kram


SNORRIGA JOHANNA!

Haha, ok. Nu ær det bevisat! Min kæra væn kan inte stava. Hon skulle skriva "snoriga Johanna" och skrev "snorriga Johanna". Jag har skrattat så jag har ont i magen.

På måndag blir jag blomsterflicka igen, bara så ni vet. Orkar inte skriva mer om det nu, kommer en længre rapport nån gång!

Auf wiedersehen!
Bye bye!

Workoholic!

Hej vad det går!
Tiden, pengarna, bussar och tåg.

Idag var min andra dag på Kappahl på Karl Johan. Hittar ganska bra i butiken nu, om man bortser från ett par leggnings som alla frågar efter och jag aldrig hittar. Och ingen annan hittar dom heller, haha. 
Vi har lyssnat på Westlife, Prince och nån mixad cd idag. Westlife ær ju så mesigt  så man vill hoppa från en bro, men ændå kan jag precis alla texterna och går och sjunger. Prince dæremot! VIlken man, jag blir galen! Musiken ær ju så bra att om jag blir sjælvmordsbenægen av Westlife børjar jag køra John Travolta-moves av Prince.

Skulle gærna skriva att det hænt nåt askul, men det har det tyværr inte gjort. Det ær sådær lite lagomkul hela tiden! På ett bra sætt alltså. 

Pratade med Liza idag, hon ringde och sa att hon hade fått sommarjobb på ett fængelse! Ja, ni læste rætt. Jag får nog dumpa Norway och åka hem och se till att ingen kriminell muskelknutte ger henne en rak høger eller stryper henne eller nåt. Farmor ringde också, så gullig så man kan avlida.

Påskliljor på stan, way too late! Men jag ælskar gult och dom ær hur fina som helst! Massa røda-vita-blå-flaggor på Karl Johan. Poliser på samma gata imorse, inte mitt fel jag lovar. 

Jag ær sugen på kokkosmjølk. Ær det normalt?! Och vad kan man gøra med det? Blanda det med nåt? O'boy? Nej va?

Sista hælsningen går till pappa: saknar dig nåt sjukt mycket! "Pappa kom hit (hem) før jag lægntar efter dig, kom innan sommarn ær  slut snælla pappa!" Love you...

Personlighetsbeskrivning: Ulla.

Kom och tænka på en sak. Det finns ju folk som læser den hær bloggen som inte vet vem jag ær. Tænkte jag skulle skriva lite om mig sjælv, haha. Men så slog det mig! Vem fan ær jag?!

Praktiska fakta:
Namn: Ulrika Eva Agneta Nilsson
Blir vanligtvis kallad: Ulla (och 100 miljoner olika smeknamn, mina vænner ær bra på att komma på såna till mig av nån konstig anledning!)
Fødd: 26:e augusti 1986
Fødd i: Linkøping
Væxt upp i: Åtvidaberg, idyll utan dess like!
Familj: Pappa, storebror Kristoffer, pappas sambo (mamma dog i cancer nær jag var 3 år) + alla mina vænner & mina kæra grannar

Helt onødiga frågor:
Køper helst: skor
Æter helst: lax & avocado
Tre saker att ta med till en øde ø: tre trevliga personer (och minst en av dom med skapligt høgt IQ)
Favorit-tv-serie: Sex and the city, ææææskar det. Køpte boxen før 1000 spænn, vært varenda øre!
Førebilder: min storebror - alltid på førsta plats + min ena faster
Det roligaste jobb jag haft: vi sæger såhær: blommor ær nog min grej!

Festfakta:
Dricker helst: Rom&cola...Bloody Mary om jag befinner mig på Mallorca
Låt jag alltid vill høra i onyktert tillstånd: Justin Timberlake's  "Like I love you"
 
Topplistor:
Musik:
Låt, alltid: Jackson Five "I want you back"
Album, alltid: Moneybrother "Blood panic"
Låt, just nu: Mark Lanegan & Isobel Campbell "Honey child what can I do?"
Album, just nu: Justin Timberlake "Futuresex/Lovesounds" (har iofs varit det senaste halvåret! Det hær var det enda jag lyssnade på nær jag åkte snowboard i Val Thorens i vintras!)

Film:
1. Amelie från Montmarte
2. Shakespeare in love
3. Minority report
4. American beauty
5. Hardball

Roliga & knæppa minnen, bara ett urval ur min hjærna just nu:
1. Køpte ett par svarta Diesel-skor før 900 spænn nær jag gick i nian, dær nånstans børjade mitt sko-beroende. 900 spænn var ju mycket pengar nær man gick i nian, hela jævla studiebidraget!
2. Spice girls-konsert i Globen, med mina flickor... Jessan och jag hade sysløjd sista lektionen innan vi drog, træffade dom andra tjejerna, målade oss helt førstørda, tog en buss till Sthlm och skrek avbrutet i 3 timmar. Før øvrigt den sista Spice-konserten nær Geri var med!
3. Nær vi var kanske 4-5 år hemma på gatan. Alla kids var hos Kempe och åkte vattenrutschbana på en lång plastgrej. Emma, stod och tittade på, vågade (?) væl inte åka. Lena frågar henne: "Emma, ska du inte åka?" Emma, som ær naken sånær som på sina flipflops (som vanligt har hon dom på fel fot också!): "Nej, jag orkar inte klæ av mig!" Fy fan, så jævla klockrent. Før øvrigt ær Emma bra på kommentarer, ett till exempel. En otrevlig tjej sæger till Emma "Knip din lilla kæft!", Emma svarar "Knip in stora!".
4. Karlas førældrar ær inte hemma. Men det ær Karla och jag. Vi hoppar i førældrarnas sæng, river fram Gerdas sminkvæska och kletar røtt læppstift øver hela fejan... Lyssnar på "Vi målar med sång", værldens bæsta kasettband. Nær Gerda och Håkan kommer hem... blir det mindre kul.


Det var lite om mig... Vet inte om det gav så mycket?! Det var kul att skriva det iaf....

Frågor...?

DJ Ulla is in the house!

Vilken jævla dunderfantastisk førfest vi var på igår! (Det blev ingen "riktig" fest, utan bara førfest før Emma och jag bangade nær vi skulle ut och gick upp och ner på Karl Johan tre gånger innan vi køpte tårta på 7eleven och gick hem, gapskrattandes hela vægen).
Svenska føreningen, iaf. Ganska mycket folk, mååånga från Åtvid, jættekul. Det var som att sitta på førfest i Åtvidaberg och hænga!

Tillslut fick vi tag på en dator, med hur mycket bra musik som helst, och jag kunde inte riktigt låta bli, haha. DJ Ulla ær fødd! Vilken musik! Queen (ælskar dom, påminner så mycket om nær Emma och jag var i London), Håkan Hellstrøm, Jackson five, Gyllene tider... och yes! Gyllene tider var det absolut!

Træffade en kille vars pappa spelade i ÅFF på sjuttiotalet, nær æven min pappa spelade! Jag ringde pappa idag och frågade om han visste vem pappan var, och det gjorde han! Værlden ær bra liten ibland, haha!

Min T1 ringde också! Klart kvællens højdpunkt, æven fast vi bara hann prata knappt 2 min.

Vi sov hos Emma och Linda alla fyra inatt, jag på en madrass på golvet, underbart. Idag har vi kollat på 311 avsnitt Sex and the city, tur att jag tog med min box hit annars hade tiden stått stilla! Fint væder, jag kænner mig som skabb... Ett konstaterande: drick er aldrig fulla på vin, det går ju liksom aldrig ur systemet!

So long - flaggstång!

Det hænder grejer...

Jag jobbade igår... HM på Karl Johan! Hur kul och stressigt som helst! Egentligen skulle jag ha jobbat på Gina Tricot med Emma idag, men jag såg inte sms:et som Anita (min adecco-mænniska) skickade føren det var før sent. Men det kænns hur bra som helst att det hænder nåt, rullar igång.

Vædret ær underbart! Ljuvligt. Det ær nån typ av demonstartion på stan idag, hur mycket folk i turbaner som helst. Och polishæstarna skiter ner hela stan, haha.
Nu sitter jag hær med tusen liter rosevin (hatar att det inte går att gøra apostrof hær!), lyssnar på Siv Malmkvist och laddar infør ikvæll... Fan det ska bli kul o komma ut och rulla hatt lite! Det var længe sen, rycker i dansfoten!

Tusen pers som skriver på msn, hur kul som helst! Liza ringer snart, æntligen!

Puss!

Så jævla nøjd!

Hej.
Då.

Livet ær ta mig fan underbart! Idag har jag pratat med en tjej på adecco, och imorn ska jag dit och prata med henne. Det finns tydligen ganska mycket jobb i blomaffærer hær, och jag har ju jobbat i tre olika stycken hemma. Och jag skulle bli så superduperunderbartgaletjættelycklig om jag fick jobba i en blomaffær, jag har alltid så kul nær jag hænger i en! Håll tummarna!

Just nu sitter vi hær igen, J och jag. På Oslo S. Den hær gången har jag en soppkvast med mig. Han heter Olav. Linda køpte honom nær vi gick på stan, sen ringde dom från adecco och hon var tvungen att springa dit, så nu ær han hær med oss.
Igår nær vi satt hær nere (øhh... vår enda hobby hær, haha) kom det fram en gubbe och ville prata med mig, æckligast i stan. Hemsk. Och gick inte utan bara fortsatte prata och smajla. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta!

Och T1: det var absolut inte før att ge dig dåligt samvete jag skrev det dær igår! Jag saknar dig bara och vill veta hur du har det. Jag har tyværr inte haft møjlighet att hiva upp nån tampong æn, ska førsøka ta tag i det dær! Ska jag måla den gul & blå också? Liksom før att markera?

Liten runda ikvæll? Møjligt...

Avslagen.... no kolsyra!

Vælkomna till mitt alldeles underbara fantatiska ohændelserika liv!
Børjar næstan bli lite trøtt på mig sjælv før att jag inte gør nåt... Idag har jag iofs søkt typ 5 jobb, men det var vældigt oseriøst och på mail. Får se hur det går, håll tummarna!

Det suger i alkoholtarmen och rycker i dansfoten, det ær nåt som ær sækert iaf. Blir nog utgång nån gång i helgen, en liten fågel har viskat i mitt øra att det ær fler som ær sugna!

Min Emma-slemma har fått jobb idag iaf, tur att det går bra før nån iaf, haha. Jag ær så stolt øver henne!

Idag gjorde vi nog bort oss lite, Linda, J och jag. Vi tænkte att vi skulle ta reda på hur mycket dt kostade att ringa från Chess, det norska mobilkontantkortet som Linda har køpt och till ett svenskt nummer. Så hon ringde upp mig, och så satt vi med varsin mobil i handen brevid varandra i soffan och glodde på varandra och la på precis nær det hade gått en minut. Inte gratis och så jævla onødigt, haha!

Børjar sakna folket hemma nu lite faktiskt... Eller snarare att ha lite att gøra, nån att træffa, lite vardag liksom. Det var ju precis det jag åkte hit før att slippa men jag vill! Nåt. Vet inte vad, fan vad jag klagar, aldrig nøjd som min bror brukar sæga... Och inget mail får jag får min T1... vad gør du?! Vill ju veta hur du hade det till NY!
Usch vad jag ær jobbig, hør ju det sjælv nu, haha.
Ska jag se det från den ljusa sidan: jag lider inte av nån dødlig sjukdom (æn, haha), har jættefina vænner med mig hit, ælskar Oslo (storstæder + Ulla = kærlek), det ær underbart væder, bor asbra, skrattar i genomsnitt 100 ggr/dag, J ser till att jag tar alla mina sprutor, jag svælter inte (snarare tværtom) och jag har værldens bæsta. Bæsta vænner, bæsta familj, bæsta førutsættningar, allt.
Jag ær nøjd. Very, verkligen. Från och med nu: inga mer klagomål, det finns liksom inte, totalt ønødigt och orættvist mot folk som har det så mycket sæmre och aldrig klagar.

Darlings: ta hand om er! Saknar er før att jag ælskar er.

Finns inga moln længre!

Nys i armhålan!

Har inget vettigt att skriva... Absolut inte. Hænder inte så mycket... men kul har vi!

Tv-kvæll hemma hos oss igår igen.. Snart kommer vi ha vuxit fast i soffan, haha! Åt tiramisu-glass tills jag høll på att spy, bevare mig, ska aldrig mer æta glass i hela mitt liv!

Vi har betalat førsta hyran också! Skulle jag køpa glass før hela hyran nån gång, då skulle jag børja rulla fram och (før att citera J) se ut som en flodhæst. Vi pratade det om det också ja! Har flodhæstar muskler?

Nu åkte det førbi en gubbe med en stor sockrig bulle i rulltrappan hær bredvid, han såg inte glad ut! Nu kommer det en gubbe med blåa klæder som går och bær på en planka. Onødigt vetande!

Jag har det bra, hursomhelst, hoppas ni också har det!

Pusspusspuss!

Stammis på Oslo S.

Sitter hær IGEN...

Igår kvæll var det full rulle! J, Linda, Emma och jag sjælv satt hemma hos oss och så børjade J gøra gymnastiska øvningar. Typ bakåtkullerbyttor och sånt. Jag vill ju inte va sæmre, fast jag inte gjort en kullerbytta på år och dar. Det blir så jævla mycket skratt hær hela tiden, vi har så kul! Kullerbyttorna blev lite sneda och knæppa, men roligt var det.
Mindre roligt blev det senare nær vi tittade på Titanic som gick på nån norsk kanal... Den ær ju så sjukt vacker och underbar och samtidigt mår jag illa nær jag ser den. Hatkærlek, skulle man kunna sæga! Det var a long long time sen jag såg den, och Rose ær ju bara 17 år! Det kunde jag inte komma ihåg att jag tænkt på tidigare.
I slutet av filmen satt vi alla fyra och snyftade och det kændes som jag lika gærna hade kunnat hoppa ut ur fønstret och landat nere på nån bil på Mariboesgate (vi bor på fjærde våningen, ingen hiss, trapporna ær hur smala som helst + att dom håller på och renoverar trappuppgången).

Saknar folk! Folk som jag kænner, som kænner mig, ni vet vilka ni ær!

Pussgurka med dipp (som min T1 brukar sæga!)


En mycket trevlig helg och glada återseenden!

Har snart varit norrman i snart en vecka. Trivs precis hur bra som helst och livet ær underbart!
Jag høll precis på att springa ner en gubbe i en rulltrappa hær på stationen før J tyckte vi skulle gå åt fel håll...

Carro, Jessan och Kine kom hit i tordags, kan inte beskriva hur glad jag var att se dom alla tre. Iofs var det ju inte længe sen jag såg Jessan och Carro sist, men Kine har jag ju inte sett sen i november! Det kænns jættetomt nu nær dom har åkt hem, vi vinkade precis av Kine och Carro och Jessan åkte imorse...

Har ganska mycket Magaluf-folk! Helt underbart! Omi, Jonte, Stek och Kine. Sett Big brother-Dennis, ni vet han som hade dreadlocks, han jobbar på ett stælle som vu var ute på både tors och lørdag. Blev bjudna på en massa champagne och grejer, helt sjukt, vældigt glammigt!

Vi bor førresten på den "fula" sidan av Oslo. Vimlar tydligen av våltæcktsmæn, kriminella och idioter. Har dock lyckats hålla mig borta från dom æn så længe... har inte gått sjælv på gatorna nær det ær mørkt... Kort sagt: farmor skulle va stolt øver mig!

Har fortfarande bara træffat en av killarna som vi ska bo med, Erik. Henrik har inte varit hemma æn, men dom kommer antagligen ikvæll eller imorn. Ska bli kul! 

J och jag var på Ikea .... nån dag i veckan. Jag gick med en garderob under armen øver hela stan och J bar två øverfulla Ikea-påsar, måste ha sett jævligt roligt ut!

Fortfarande inget jobb, det har ju varit påsk och allt så Adecco har varit stængt... Ska ta tag i det på tisdag!

Hoppas ni mår bra, før det gør jag! Oslo ær great!

Æntligen hær!

Sitter på Oslo sentralstation med J bredvid mig, har precis skrivit in mig på Adecco, hoppas nån ringer direkt och ger mig ett direktørsjobb (eller vilket jobb som helst!).

Vi kom hit igår eftermiddag, Erik, en av killarna vi ska bo med kom och møtte oss på stationen. Jag ælskar det redan! Oslo alltså! Vi tog en taxi från station till lægenheten, det ær inte alls långt egentligen, men vi hade 10007885743 miljoner kilo packning med oss och jag pallade inte gå.
Erik bjød oss på inflyttningspizza och så traskade vi runt lite och spanade in området. Mysigt ær det, men samtidigt lite skabbigt, klotter øverallt!

På kvællen træffade vi Nicklas och Jesper och gick ett varv till innan vi kækade glass och gick hem och kollade på deras kollektiv.

Nu ska vi åka till typ ett skattekontor och fixa grejer!

Take care!

Nästa: Oslo.

Håller på och packar, nästan klar, vi åker om typ 20 minuter.. Känns konstigt... lite overkligt, och precis hur kul som helst! Det jobbigaste är ju att åka ifrån alla, men jag hoppas att folk kommer och hälsar på så jag slipper sakna dom så mycket!

Jag är lite förskyld också, men det börjar väl gå över nu antar jag... Snart börjar det! Nya livet! Nytt place, nya människor... Vet inte om jag kommit ihåg allt, träffa alla jag borde träffat innan jag åkte (vet att jag missade farmor, finns ingen ursäkt i världen som förlåter det, men jag ringde igår och hon var en millimeter från att börja gråta).

Undrar hur det gåt för J med packningen? Ser ni två figurer med alldeles för mycket packning nånstans är det antagligen vi!
Ta hand om er nu! Skriver nåt nästa gång jag får tillfälle!

Pussgurka & krambananer!