Ett.

Ännu en helg avklarad!
Jobbade 16-22 i fredags, 7-22 igår. Visste knappt vad jag hette när jag slutade och ändå skulle vi ut och rulla hatt.
J och Emma bjöd ju upp också, så det blev dom två och inventarierna, Jessan och jag.

Jessan stack till mig ett champagneglas (var vinglasen slut?) med vin så fort jag kom innanför dörrn och gormade åt mig att hoppa in i duschen.

Vi kom ut ganska sent, vissa av oss med bh-inlägg i skorna (!), andra med mördarskor och Platens blev första stoppet. Kön gick förvånadsvärt fort, och så var vi inne, framme vid baren, väldigt lite folk.
Efter en drink älgade vi över gatan till Platå. Det skulle vi aldrig ha gjort, enligt mig. Ska fan bojkotta stället, det är ju värdelöst. Aldrig mer, jag svär... eller nästan iaf.

Emma och jag gick tillbaka till Platens, fram till baren, mycket folk. Sjukt bra musik, men jag tror dom spelade Adam Tensta tre gånger, och det är väl lite att ta i kanske?
Det gick rykten om att Lasse Winnerbäck var på Platens också, nånstan bakom, hörde det flera gånger. Sen sa Emma att Dregen var där också, och hon har varit lite tänd på honom ganska länge. Dock fick vi aldrig se dom, så jag vet inte om det stämmer eller om det bara var snack.
Kvällens fråga var: "Får man knulla bartendern?" - och det var fan klockrent! Vet inte om jag får skriva hela den storyn?
Träffade en massa knäppisar på dansgolvet. Bland annat en kille med slips som jag försökte lurade i att jag brukade ha på mig fluga typ 70 % av tiden, jag tror inte han trodde mig. Sen var det några killar som krossade glas till höger och vänster och jag sa åt dom att dom borde prova att gå på glaskross i skor med 10 cm klack. Roliga var dom iaf. Och så var det en galen Filip Hammar-look-alike på Platå som dansade som en galen diskborste.

Jag fick sällskap hem av världens sötaste leende efter att Jessan dumpat mig och J och Emma tagit en taxi hem till Östgötagatan.
Inget ont i fötterna, helt otroligt!
När vi kom hem låg J och Emma i varsin soffa och Kitty var heltokig och käkade tofflor och jag målade nagellack på en hand innan jag somnade med Jessans morgonrock på mig över kläderna (gav bort det sista täcket till Emma), stackars människan som sov brevid, han måste ju ha frusit ihjäl typ.
.
Imorse satte jag på Franz Ferdinand (eeh, ja skivan alltså!) och käkade sallad som Emma köpte till mig på Priso.

Känner mig lite yr på nåt sätt, vet inte riktigt vad jag gör för tillfället eller vad jag vill göra. Tänker för mycket, bestämmer för lite, grubblar och snart åker J och jag till Oslo. Det ska bli nice!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback