Tampongmaffian!

Liza och jag drog igång ett projekt i januari. Fram till i onsdags hade det inget namn, men numera kallar vi oss för tampongmaffian. Jag ska berätta varför!

Projektet går ut på att göra vardagen lite roligare, galnare och ljusare. Vi har köpt en bok som är svart och som det står "Det är alltid för tidigt att ge upp" på. I boken ska vi dokumentera alla uppdrag vi gör..

I onsdags var vi och käkade på Ming Palace, som är en kinarestaurang. Det var astrevligt och vi höll på och fjantade oss i vanlig ordning. På Ming har dom ganska stora kinesiska lampor som hänger ner från taket... Och i lamporna hänger små grejer i snören. Svårt att förklara. Når vi diskuterade vad vi skulle hitta på för bus till boken, kom vi på den eminenta och löjliga idéen att ta bort en sån där liten grej och hänga dit en tampong istället. Låter ju aslarvigt nu, men vi tyckte det var hur roligt som helst!
Vi drog tampong om vem som skulle hänga upp den, Liza fick den. Efter diverse smusslade kom överens om att det var bättre att hänga sen i en växt som stod i fönstret. Del så skulle förhoppningsvis personalen inte se den direkt, och dels var det inte lika öppet och givet att det skulle ha varit vi som hängt dit den.
Vi betalade notan och tog på oss jackorna, såg oss omkring och så hängde jag upp tampongen i växten och så sprang vi och och skrattade. Lågstadie-nivå och jävligt roligt!

Numera ska vi lämna en tampong överallt där vi utför ett uppdrag.

Galej i torsdags trevligt. Galej imorn, kommer också bli trevligt.
Återkommer!

Kommentarer
Postat av: Tess

Haha jag skulle vilja sett minen på personen som hittade den tampongen!

Postat av: Anonym

hei min kjære!!
hvordan går det?? har dere bestilt tur til mallis nu? dere svikter vel isje.hehe.dere må komme ned 1 uke hvertfall:)
klem...

2007-03-11 @ 19:08:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback