17.52

Oj oj oj. Jag vill Mallorca nu. Nu nu nu!
Skickade ett sms till Brun-Emma igårkvæll/natt kl 00.30 och hon svarade direkt. Åh vad jag vill åka, blir sjuk.
Det ær typ det enda jag pratat om på jobbet idag också, jag tror Maria blev lite less på mig, haha. Och det sjuka? Jo, vi har lyssnat oavbrutet på skivor hela hela tiden jag har varit dær. Så får vi før oss att sætta på radion, och vad kommer då? Gavin Degraw... Liveversionen av "Follow trough"! Det ær verkligen ett tecken alltså. Kom och tænka på nær Kine och jag målade mina øgonbryn helt svarta med mascara en dag førra sommarn dær nere på den fantastiska øn. Det var tider det!
Omis æckliga rosa sidenøvrekast, flæktarna som gick sønder var femte minut, stopp i avloppet, galna fotbollshuliganer, 200 poæng på flair-provet hur fan jag nu lyckades med det, nær Carro och jag køpte korv før en halv miljard, Elvis, Helena Paparizou och Nanne Grønvall alltid på full volym nær Arild var hemma, kortspelande och værldens roligaste (på svenska) førfester med brudarna och grabbarna.
Fy fan vad jag saknar det!

Har redan børjat klura på vilka argument jag ska lægga fram før pappa.. varfør jag MÅSTE åka. Før jag kænner verkligen att jag måste. Kommer få psykologiska men før resten av mitt liv om jag inte kommer ivæg...

Nu ska jag køpa russinbullar utan russin till J och traska hemåt. Igår sjøng hon vaggvisor før mig nær vi sova, nær vi låg och kænde oss frustrerade av olika anledningar.

Imorn ær det torsdag.... hej vad det går!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback