Efterfest deluxe!

Nu är jag tillbaka i Åtvid!
Träffade (min andra) Johanna på bussen hem, det är typ tyvärr dom enda gångerna vi umgås numera, kvalitétstid på bussen, liksom! Var hur kul som helst att se henne iaf!

Igår var det först fullt ös medvetslös hos Mirella. Julia från jobbet var där också, och jag övertalade henne att följa med ut sen efter också fast hon skulle jobba delat idag, mohaha!

Det blev en väldigt trevlig, internationell fest, det pratades engelska, franska, bonsiska (heter det så? Låter konstigt!) och lite allt möjligt.

Spontandans i tv-rummet, sjukt god tårta (aaah! Mitt första socker sen vi började tävlingen, men är vi på kalas får vi äta tårta, så är reglerna!) och sen raka spåret genom Trädgårdsföreningen till Platens.

Där träffade jag Jess och Emma, Carro hade försvunnit nånstans! Efter ett tag försvan även Emma, och jag måste nog säga att Jess var ganska lost i sin fylla!
Av nån konstig anledning var det nästan abra 18-åringar ute på Platens, blev grymt besviken för det var kids kids överallt!
Men kul hade vi trots allt! När klockan var tre var århundradets kö till garderoben, Jess pratade med Patrik och jag hamnad med nån kille.. vi pratade om papémaché (väldigt osäkerstavning bör observeras!), upphopp och bitterhet.

När vi väl fick ut jackorna och skulle hem, hälsade vi såklart på korvgubben och pratade lite med honom!

Jessan och jag började traska hem, och när vi är ungefär vid domkyrkan hör jag nån bakom oss:
"URSÄKTA! Vilka jävla grymma skor! Var köper man såna  dagens samhälle?!" och så vänder vi oss om och jag blir överlycklig för att nån sett mina nya skor som jag köpte igår. (Ett par vita kilklacks-platå från Vagabond, skitsnygga är dom... tycker jag!).
Jessans mobil ringer och hon går åt sidan lite och jag börjar prata med dom där två snubbarna som är hur sköna som helst. Och rättare sagt så är det mest en som pratar, vilken jävla kille alltså, helt galen!
Han byter dialekt hela tiden och är ironisk hela tiden och säger sjukt roliga saker så jag skrattar oavbrutet hela vägen.

Jess försvinner iväg och jag står kvar och pratar med killarna i en korsning. Den ena, han som pratar hela tiden, David hette han, hade med sig en gitarr och jag tyckte han skulle spela en liten trudilutt.
Vi står och skämtar i säkert 20 min och på nått sätt kommer vi fram till att vi borde ha efterfest. Jag ringer upp till Jessan och frågar om det är ok, och det var det tydligen efter att jag lovat att David skulle spela en egenkomponerad sång.
När vi är på väg upp i trappuppgången säger jag till David:
"Det är bäst att låten är jävligt bra, för nu ligger Jessan redan och ska sova!"
Direkt när vi kliver innanför dörren skriker jag åt Jess
"Gumman! Jag kan inte lova att dom inte är kriminella... men jag tror inte det!"
och då svarar hon:
"Bara dom inte tar tv:n!"

Det blev en lyckad efterfest iaf, jag låg debbelvikt av skratt större delen av tiden, tror aldrig jag träffat två så roliga personer på samma kväll.
David spelade iaf lite gitarr, en låt och försökte få igång Petter att sjunga med, men det gick inget vidare och Jessan och jag kunde inte texten! Och så säger han rätt vad det är:
"Jag ska nog göra några upphopp!" och det var så sjukt för då hade jag pratat om upphopp två gånger den kvällen, tror inte jag gjort det sen i mellanstadiet annars!
Efteråt spelade vi "Kvinna mot man"-spelet och det gick helt ok till en början, tills David somnade mitt i.

När vi vaknade imorse var dom iaf borta, hade släkt lamporna och allting, haha!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback