Hon kommer aldrig tillbaka....?

Mitt vänstra pekfinger känns som papper, haha! Höll på typ att hugga av toppen av det i helgen, och nu är det svullet och världens repa, ser konstigt ut! Men det känns ännu konstigare!
Sen har jag en obestämd skada på ringfingret på högerhanden också, sen vi var ute i fredags. Hugger jag mig inte med en en sekatör så är det nåt annat knasigt på gång... Jag kommer ihåg Jessan på låg- och mellanstadiet, hon skadade alltid sina stackars knän och nu är det jag som håller på och förstör mina händer!

Mår kanon för tillfället, faktiskt! Förskyldningen får jag leva med, men för övrigt: inga moln! Vad hände egentligen? Ena sekunden kan man va helt psykiskt infekterad, mentalt slutkörd och så pang! är allt bra igen. Det svänger. Rätt vad det är kommer solen och så är man bästis med alla i hela världen och fast klockan är för mycket är man fortfarande klarvaken, på ett bra sätt. Det är ju fantastiskt, eller hur?

.
Jobbade ikväll. 16-22.15. Jag, Petter, Calle och Oskar. Var hos Ragatan tre gånger och hade min hat-rad, men det gick som en dans. Folk larmade i tid och otid, men idag var en sån kväll när jag älskar mitt jobb, det jag gör.
Linnea kom en sväng också, hon skickade sms först och frågade om jag skulle på reunion i helgen. Det ska jag inte, men blev grymt sugen när hon började yra om att hon skulle åka...

Alla flyttar till Oslo, har fått höra om flera stycken på bara några dagar... snart sticker J och jag igen också. Känns ... bra. Lite skakigt på nåt sätt, det känns mer på riktigt den här gången! Längtar efter mina Bo grönt-babes, folk överallt, sol (existerar den fortfarande?) på Karl Johan, den bitterljuva åka tåg-känslan och allt.
Lämna allt det här nu? Vad är det här egentligen?


http://www.youtube.com/watch?v=WZkFYfCor2o
En applåd för Håkan, vilken jävla poet han är! Den här låten, oj oj oj. Som att dra en trasig glasflaska frivilligt över handleden och blöda och blöda och älska det.
Och Anders mördar den verkligen! Vill ha dom båda två i mitt rum nu, tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback