Släkten invaderar!

Idag har jag träffat typ två fjärdedelar av min släkt känns det som!
Pappa och jag käkade lunch hos farmor. Pappa promenerade dit och jag cyklade, så han gick innan mig när vi var klara. Då sitter farmor och jag och pratar.
"Han är ju så snäll, Torbjörn (finns inte en enda människa mer i världen än farmor som kallar pappa Torbjörn!)! Han har aldrig sagt ett ont ord till mig, aldrig varit dum. När Cecilia (pappas lillasyster) ockuperade toan när dom skulle till skolan tog han bara i handtaget, och sen väntade han tills hon var klar, skrek aldrig." säger hon och jag ser hur tårarna börjar rinna. Och jag börjar grina också såklart. Så sitter vi vid där vid hennes köksbord och gråter.

Pappa är verkligen extremt snäll alltså. Sett honom arg en gång på 21 år, det är ganska ovanligt skulle jag tro. (Då var det för Kristoffer och jag kom ihop oss om nåt, fast vi bråkade väldigt sällan också, nästan aldrig skulle jag våga påstå!)


Här har vi den snälla människan, på julafton i min kusin Elins rum!

Åkte från farmor lite efter 14 och kollade veckans secondhand-utbud. Det blev en helt underbar lampa som är vinröd och lila!
I affären träffade jag först min morbrors fru, och senare även min moster. Vi stod och skrattade och provade leksaker, jag tycker så mycket om dom båda två. Hela min släkt, förresten!

Snart ska J och jag ut och promenixa!

Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback