Fika hos A-C.

A-C heter egentligen Anna-Carin och är min granne. (Hon är tre dagar äldre än min pappa. Farmor och A-C:s mamma låg på BB samtidigt, och då sa farmor att om pappa skulle ha blivit en tjej, hade han fått heta Anna-Carin (min farmor måste typ ha haft en grej för dubbelnamn...) och då tyckte A-Cs mamma att det var ett så fint namn så hon fick heta det. Anna-Carin var för övrigt också barndoms- och bästa kompis med min mamma!)

Jag hängde mycket hemma hos dom när jag var liten, A-C:s ena dotter Jenny var min simtränare osv.
När jag gick på gymnasiet (och ett tag efter) åkte vi alltid tillsammans och tränade.
Nu har vi inte träffats på länge så ikväll ringde jag, och sen gick jag in och fikade.

Jag förstår inte hur dom orkar, Anna-Carin och hennes man! Dom håller på och renoverar hela tiden. Idag när dom kom dit hade dom bytt ut hela trappan! Väldigt snyggt! Och målat om här och där och skulle flytta på vävstolen som jag alltid brukade sitta på när jag var liten och göra om det rummet till gästrum.

Hon är så jävla rolig alltså, jag trivs så bra med henne. Det känns som att jag kan säga vadsomhelst och vi kan diskutera allt.
När Karla och jag gick förbi en dag så sa Anna-Carin "Men vi kan väl ses nästa vecka! Ring när du har tid!" och Karla bara: "Vad ska ni göra?!" och då svarade jag: "Hänga!".

När vi hade pratat klart gick jag rakt över gatan till Emma. Fan vad bra det är när folk bor nära!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback