Ute på banan igen...



Har jobbat åtta och en halv timme idag, inte alls lika slutkörd som igår. Både Carro och Jess kom och hälsade på mig, tack för det mina fina! Dom försökte lura med mig till Ikea, men det gick inte, haha.

Det hände en rolig sak också. En kvinna kliver in igenom dörren på Store med sin son, och jag ser direkt vem det är. (Alltså, det är nästan pinsamt hur bra personminne jag har! Ibland får jag låtsas att jag inte minns folk... för jag minns ansikten och namn så sjukt bra att även såna jag inte hälsat på, som jag sett på kort, som mina vänner bara pratat om eller pekat på på stan sitter kvar i minnet!)
Nämligen en handledare jag hade på praktiken när jag gick i åttan, på Marie P Sko. Skojar du att det var som himmelriket för mig att ha praktik där?! Skor skor everywhere! 
Hon kommer in, och ska köpa en klocka till sin son (som för övrigt var helt bedårande!). 
"Visst har du haft praktik på Marie P sko?" frågar hon, Carina. En till med bra personminne!
"Ja! Det stämmer!" säger jag och så pratar vi säkert tio minuter. Om vad hon gör nu, vad jag gör och vad jag ska, om Åtvid.
"Vi hade en massa tjejer från Alléskolan, och alla därifrån var så bra! Du gör dig verkligen bra i butik!" säger hon. 
Dom skulle på bio och se den där pandafilmen och hon sa tre gånger innan hon gick "Så kul att se dig!". Verkligen roligt att man ibland kan göra avtryck nånstans!


 
När jag kommer och susar förbi Sjöholms köksfönster får jag syn på Emma och Zora och svänger in en sväng.
"Nu kom du lagom! Vi ska precis äta grillade äpplen!" hojtar Zora, så blev jag kvar ett tag och satt och skvallrade om allt och ingenting.
Johan ringde också, dom skulle ut, och jag blev såklart sugen! Men pencilin + sprit = dålig kombo, så no party för mig ikväll!

Jag känner mig.... splittrad just nu, på flera sätt.
Imorn ska jag till syo:n nere på Facetten, ska troligtvis börja läsa matte B (oh lord!) och lite annat nu i höst. Det är nån ny snubbe. När jag var nere på expeditionen och fick lite papper förra veckan (så otroligt roligt att se dom som jobbar där igen! Sprang där hela tiden i skolan... och lärarna. Träffade Emmas moster och min gamla gymnastikslärare som kan va världens skönaste lärare! Och alla pratar och är så underbara. Vinkade förresten till min mattelärare idag när jag stod och väntade på bussen!) frågade jag:
"Alltså, är inte hon den där färgglada syo:n kvar?!" haha.
Det är hon tydligen inte.
Karla ska också följa med och så kan vi plugga ihop i höst!

Det känns som att jag behöver nåt att satsa lite på. Jag tror förresten att jag kanske borde satsa på flera saker nu(?) .... men jag behöver nåt nu. Behöver använda hjärnan, fokusera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback