Världens bästa hundskrälle!

Världens bästa hundskrälle!
Så jävla söt så det borde va förbjudet. För tillfället ligger krabaten och sover i min säng, alltså i min riktiga säng, den som verkligen är min  (inte hos varken Jessan eller Carro).
Jag är hundvakt. Och när jag är hundvakt är ju såklart vädret därefter. Spöregnade imorse när vi skulle ut på promenad, haha. Nu har vi precis varit ute på den andra promixen, och som tur var var det uppehåll! Kanske kommer va sol nästa?


Så... vad har jag gjort sen jag skrev sist?

Gick ju till Platens i onsdags som sagt. Kul, verkligen roligt.
Kille:  "Du?"
Jag:  "Ja?"
Kille: "När vi är 25... kan vi gifta oss då? Säger du ja om jag friar?"
Jag: "Haha. Ja!"

Jobbade tors och fredag. Vi har en blind tant, hur gullig som helst, hon pratar liksom, säger ord hela tiden utan sammanhang. Hon satt på sängen och jag stod bredvid.
"Sädesärla!"
"Tycker du om fåglar?" frågade jag.
"Nej! Jag tycker inte om nånting!"
"Ingenting?"
"Jo, dig tycker jag om!"
Så söt! Så gav jag henne en jättestor kram och hon var överlycklig, verkade inte direkt va så  bortskämd med kramar.

Igårkväll skulle jag och Kitty åka hem vid halv tolv, för jag var säker på att det gick en buss då. Men det visade sig såklart att det inte alls gick en buss då! För den gick halv elva eller halv två. Du var klockan 18 min över 10 och jag funderade på om jag skulle ta Kitty under armen och springa i raketfart ner till station.
Carro övertalade mig ganska kvickt att stanna, "'Vi dricker vin! Vill du ha cider?!"
Efter två cider gick vi ner till Magnolia och Carro drack lite mer vin och jag drack cola.

Lugnt på bussen hem. Regnade såklart när vi gick av i Nygård. Tror inte det har regnat så mycket på 10 år som det gjrode den kvarten det tog innan vi klev innanför dörrn.

Gissa vad som händer ikväll då?! J och Emma och Linda kommer hem från Oslo!! Ljuvligt. Jag misstänker att Carro kommer ringa snart och säga åt mig att ta en buss in till stan. Palla? 

På tal om ringa tänkte jag slå en pling till farmor nu. Och sen ska jag äta lax innan det blir en tur till med Kittan. SOL PLEASE!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback