Idol-uppdatering.

Jag bott på jobbet under de senaste dagarna känns det som. Och jag trivs bra faktiskt, varför var jag så nojig innan?!
Ledig idag, blir en sväng till stan (både Jessan och Carro har ringt och sagt: "Ta med grejer, det kanske blir Platens!").
Nu har jag kommit till insikt med att jag så jättegärna vill följa med Karla + packet till Öland på torsdag, skulle verkligen behöva det och nu längtar jag verkligen dit eftersom jag missade trippen i somras. Ringde till min chef förut och frågade om jag kan få ledigt på fredag, så skulle jag ringa lite senare och se om det hade löst sig så jag kan få åka, håll tummarna!

Har precis kollat på klippen från Idol den här veckan. Har jobbat kväll och inte kunnat se...
Två favoriter har jag, ingen kvinnlig.

Christoffer - vilka ögon, vilket hår.. vilken sång och vilket framträdande! Han står och ser ut som Jesus och bara äger hela stället. Min absoluta favorit hittils. Och låtvalet! "All my life" med K-Ci & Jojo, den är ju helt fantastiskt bra! Påminner mig om när vi satt i en buss i Holland och väntade på nån, och körde den här låten 10 gånger.

Daniel -vilken kille alltså! Han påminner mig mycket om Moneybrother, Anders Wendin, både i liksom uttryck och utseende. Han känns så sjukt musikalisk och ärlig och härlig att jag  bara vill nypa honom i kinden och packa ner honom i en låda och gå och bära runt på honom. Även här bra låtval, den passade verkligen honom och jag älskar låten, brukade lyssna på den mycket i vintras när jag åkte till jobbet.

Jag tyckte att grabbarna skötte sig helt fenomenalt (Andreas! Oh käre tid, jag älskar Queen!) och brudarna vet jag inte riktigt vad dom gjorde. Sjöng bra, men liksom ingen som jag tyckte gjorde nåt större intryck.

Nu ska jag snart bege mig mot Linköping!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback