"Han är så lätt men han är så svår"

Har hänt lite sen sist.

Igårkväll var Emma, J, jag och Karla hemma hos den sistnämnda. Vi satt och hängde och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag kan inte förstå hur mycket man kan ha att säga ibland, vi pratar i mun på varandra, avslutar varandras meningar och det är ett allmäntt tjatter hela tiden. Imorn ska vi vi träffas allihopa, alla sex, precis som vi gjorde i princip varje dag på mellan- och högstadiet. Carro, J, Jessan, Karla, Emma och jag. Det kommer inte bli en tyst sekund på hela kvällen, tro mig.
Nu kom jag av mig lite.

På kvällskvisten igår fick vi iaf för oss att ta en tur in till Donken. Karla, J och jag, Emma bangade. Vi började med att bära ut bilstolar som låg och skräpade i Karlas vrålåk. Jag tog en stol, Karla och J delade på en.
Började knapra på en morot när vi åkte, och den jävla moroten blev ju bara större och större ju mer jag tuggade! Den tog aldrig slut! Nånstans mellan Grebo och Bankekind gav jag upp.

Inne på McD köpte vi grejer, jag drog till på en cheese och mjölk, J bjöd upp med pommes och nån konstig kycklingburgare, och Karla nöjde sig med en läskteblask.
När vi hade käkat upp, och halvt skrämt livet ur alla på stället med reglebundna skrattattacker och allmänt högljuddt uppförande, fick vi för att stoppa i oss nån typ av efterrätt. Johanna beställde glass med chokladsås (klassiker) och jag ville ha en milkshake.
"Vad har ni för smaker?" frågade jag.
"Choklad, jordgubb, vanilj... och pepparmint!"
"Pepparmint?!"
Då kommer det upp en kille från ingenstans bakom disken.
"Vill du smaka?"
Öhh, ja, så jag smakade. J och jag stod och skrattade och det slutade med att det blev en pepparmint-milkshake. God som attan var det. Rekommenderas starkt.

Idag gick jag till Lilian, skulle börja vid nio, men hade ingen cykel och blev sen fast jag inte ha borde varit det, för jag gick upp tidigt. Sprang typ hela Slevringevägen, ner förbi Församlingsgården (så mysigt, jag älskar höst och hästkastanj-träd kan va det finaste som finns!) och kom och flåsade och bad om ursäkt. Lilian var lika glad som vanligt och vi har jobbat och prismärkt och flyttat runt grejer.
Tomorrow åker vi till ÖTH och hämtar blommor, så det kommer nog att bli en hel del snittade imorn, det ser jag fram emot.

Jag sitter på mitt rum, hör hur tvättmaskinen kör igång.
"ÄR DET DU SOM TVÄTTAR?!" frågar jag min bror.
"Ja. Och jag ska tvätta en till sen."
"Men jag sa ju precis att jag skulle tvätta!" säger jag.
"Glöm det. Jag har massa tvätt, kom här! Kolla i mitt rum!"
Vi går dit, K kör silly walk såklart, jag skrattar. Och mycket riktigt, ganska mycket tvätt.
"Men jag har också en massa tvätt! Du har ju tvättat en nu och då är det ju min tur. Det måste ju va rättvist ju!"
"Glöm det" säger han igen.
"Kan inte du bara flytta ut igen?!" Vi skrattar igen och det slutar med att det blir han som tvättar.


Tvättmarodören!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback