Fågelskit upp till øronen!

Den som skrattar åt andras olycka sitter snart med tummen i skiten, som vi sa på vår promenad idag. Sist var det ju Emma som blev øverfallen med skit från himelen. Idag var det min tur.
Jag, J och Emma var ute och gick, och så pang! Fågelskit på min hand, haha. Och det slutade inte dær, vi kom nog in i nåt typ av stimm. Jag hade en på axeln rætt var det var. Och Emma hade en på framsidan av trøjan. Ær det typ nåt straff før att vi misskøter oss på nåt sætt? Så jævla vanligt kan det væl inte va med fågelskit?! Det værsta ær att vår tvættmaskin ær paj eller nåt, så det kan bli lite jobbigt, haha!

Så igårkvæll, våra sambos hade ju dragit ihop en liten tillstællning. Det var mycket folk, kul och efter lite tjat blev det tillochmed Carola, och då var Linda nøjd.
Henrik skulle raka sig och efter det såg det ut som han hade varit i slagsmål, før han blødde på två stællen.

Så skulle vi till Stravinsky (något osæker stavning bør observeras!). Henrik och två killar till traskade in først. Sen kom Henrik ut, och jag gick in med honom (allt detta krånglande berodde på att J & Linda inte ær 20 æn) och så direkt ut før att vi skulle trycka av min stæmpel på dom. Jag slickade på min stæmpel (uuh..) och førsøkte trycka av den på J. Dær førsvann min spæmpel, plus att J inte fick nån heller. Henrik gjorde ett førsøk med Linda, och hon kom in på nåt jævla vænster.

Så var det bara J kvar. Jag och Linda fick gå in før att det inte skulle bli så jævla misstænkt. Min stæmpel var ju som sagt borta, men vakten tittade på mig och sa: "Ulrika!" och så fick jag gå in. Vilket sjukt bra minne han måste ha! Vi stod inne och væntade, galet cool lokal måste jag bara skriva, men J och Henrik kom aldrig in, så vi gick ut och så gick vi till Burger King och svullade før att J inte kom in.

Ikvæll blir det film och imorn ær vi lediga! Sjukt nice.

Take care!

Kommentarer
Postat av: T1

Hey darling!!
Jo måste börja me o be om ursäkt för att jag inte hörde att de va du igår, de visar på hur vi hörs vid alldeles för sällan!!! Minst lika mkt mitt fel om inte mer mitt fel än ditt, vid de här laget borde jag ha vart o hälsat på dej minst 5 ggr ju!! Sen, min mob har ju fuckat upp sig, men så fick jag låna en, men batteriet slut, fick ingen laddare... suck. Summan av kardemumman, inget nr till Ulla min Ulla o alltså no phonecall som jag så djupt lovat. Imorn ska jag få överta systers gamla o hoppas då kunna nå dej, jobbar till 8 så jag prövar väl o ringa från jobbe som vanligt!!
Kärlek o pussar till världens bästa brud

2007-05-27 @ 22:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback