Personlighetsbeskrivning: Ulla.

Kom och tænka på en sak. Det finns ju folk som læser den hær bloggen som inte vet vem jag ær. Tænkte jag skulle skriva lite om mig sjælv, haha. Men så slog det mig! Vem fan ær jag?!

Praktiska fakta:
Namn: Ulrika Eva Agneta Nilsson
Blir vanligtvis kallad: Ulla (och 100 miljoner olika smeknamn, mina vænner ær bra på att komma på såna till mig av nån konstig anledning!)
Fødd: 26:e augusti 1986
Fødd i: Linkøping
Væxt upp i: Åtvidaberg, idyll utan dess like!
Familj: Pappa, storebror Kristoffer, pappas sambo (mamma dog i cancer nær jag var 3 år) + alla mina vænner & mina kæra grannar

Helt onødiga frågor:
Køper helst: skor
Æter helst: lax & avocado
Tre saker att ta med till en øde ø: tre trevliga personer (och minst en av dom med skapligt høgt IQ)
Favorit-tv-serie: Sex and the city, ææææskar det. Køpte boxen før 1000 spænn, vært varenda øre!
Førebilder: min storebror - alltid på førsta plats + min ena faster
Det roligaste jobb jag haft: vi sæger såhær: blommor ær nog min grej!

Festfakta:
Dricker helst: Rom&cola...Bloody Mary om jag befinner mig på Mallorca
Låt jag alltid vill høra i onyktert tillstånd: Justin Timberlake's  "Like I love you"
 
Topplistor:
Musik:
Låt, alltid: Jackson Five "I want you back"
Album, alltid: Moneybrother "Blood panic"
Låt, just nu: Mark Lanegan & Isobel Campbell "Honey child what can I do?"
Album, just nu: Justin Timberlake "Futuresex/Lovesounds" (har iofs varit det senaste halvåret! Det hær var det enda jag lyssnade på nær jag åkte snowboard i Val Thorens i vintras!)

Film:
1. Amelie från Montmarte
2. Shakespeare in love
3. Minority report
4. American beauty
5. Hardball

Roliga & knæppa minnen, bara ett urval ur min hjærna just nu:
1. Køpte ett par svarta Diesel-skor før 900 spænn nær jag gick i nian, dær nånstans børjade mitt sko-beroende. 900 spænn var ju mycket pengar nær man gick i nian, hela jævla studiebidraget!
2. Spice girls-konsert i Globen, med mina flickor... Jessan och jag hade sysløjd sista lektionen innan vi drog, træffade dom andra tjejerna, målade oss helt førstørda, tog en buss till Sthlm och skrek avbrutet i 3 timmar. Før øvrigt den sista Spice-konserten nær Geri var med!
3. Nær vi var kanske 4-5 år hemma på gatan. Alla kids var hos Kempe och åkte vattenrutschbana på en lång plastgrej. Emma, stod och tittade på, vågade (?) væl inte åka. Lena frågar henne: "Emma, ska du inte åka?" Emma, som ær naken sånær som på sina flipflops (som vanligt har hon dom på fel fot också!): "Nej, jag orkar inte klæ av mig!" Fy fan, så jævla klockrent. Før øvrigt ær Emma bra på kommentarer, ett till exempel. En otrevlig tjej sæger till Emma "Knip din lilla kæft!", Emma svarar "Knip in stora!".
4. Karlas førældrar ær inte hemma. Men det ær Karla och jag. Vi hoppar i førældrarnas sæng, river fram Gerdas sminkvæska och kletar røtt læppstift øver hela fejan... Lyssnar på "Vi målar med sång", værldens bæsta kasettband. Nær Gerda och Håkan kommer hem... blir det mindre kul.


Det var lite om mig... Vet inte om det gav så mycket?! Det var kul att skriva det iaf....

Frågor...?

Kommentarer
Postat av: T1

Älskling!! De där va ju underbart... Aj aj aj va jag saknar dej bara.. Försökte ringa igår, inge svar.. Hoppas de funkar!?? SEn kom jag ju inte på förräns jag kröp ner att Ulla inte har någen numer presentatör. har ju lite skvaller till dej, men mest o bäst så vill jag höra din ljuva stämma bara!! Matteprov i eftermiddag, men jag provar ikväll igen!!
All Kärlek i världen till finaste o bästa tjejen!!

2007-04-17 @ 10:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback