Rapport från helgen...

Tjebans!
Sitter här och lyssnar på Stefan Sundström, karln är genialisk! Pappa lyssnade alltid på honom när jag var liten så det påminner mig mycket om min barndom. Herregud, vad sjukt det lät! Min barndom, haha!
I lördags var det givetvis dags igen. Utgång i Linköping. Jessan och jag drog en sväng på stan när jag kom in efter att ha varit hos Lilian en sväng.
När vi kom hem till lägenheten lyssnade vi non-stop på Roxette, Jessan har köpt samlingsplattan, och alla låtarna är precis hur bra som helst ju! Min nya-gamla favorit är "Almost unreal", sjukt bra.. Jessica har sjungit "Dressed for sucess" i flera veckor.
Carro trillade in vid typ halv tio, hon hade klippt lugg också... blev skitsöt!
Jag köpte (eller Jessan köpte, för jag hann inte) nya Bacardin, med melonsmak. Helt ok.
Kvällen tillbringades på (och utanför) Platå, där var der verkligen liv i luckan! Och vi dansade! Äntligen,det var flera månader sen!
I går, söndag, tvättade Carro och jag tusen klädesplagg och diverse överkast och annat.
Jag blev som vanligt mutad att stanna kvar en natt till, Jessan och jag fixade tacos, mumma.
Fick värsta jätte- diabetes-känningen inatt, det var det äckligaste jag varit med om. Var helt borta, som tur är var Carro och Jessan där och räddade mig. Carro hade tydligen tryckt i mig en massa marmelad, tur att hon vet vad hon ska göra. Sorry brudar för att jag förstörde natten för er!
Today tog jag bussen hem och har varit på spanska, kul.
Funderar på o träna ikväll, men jag har ont i halsen och man ska ju va lite försiktig då, jag får se...
Take care!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback