Helgis.

I fredags tog jag bussen till stan så jag var inne vid halv elva på kvällen. Efter ett snabbt stopp hos Carro gick jag hem till Jesper där han, Johan och Johans ex Ida var. Och Idas hund Ebba, som var nåt helt otroligt söt!
Eftersom jag inte hann till Systemet drack jag upp Jespers rödvin (han hade köpt sju flaskor.... eller alltså jag drack ju inte upp alla sju!) och vi tittade på gamla 80-tal-musikvideos och diskuterade hur sjukt roligt det vore om man fick syn på nån som dansade sådär idag.
Efter ett tag blev det allsång till Magnus Uggla (!!?) och då kändes det som att det var dags att gå.

Micke kom och hämtade oss i sin nya fina Saab. Ida skulle hem, men gjorde comeback lite senare.

Johan, Jesper och jag gick in för att bli odrägliga på Platens. Och shottade. Jag shottar aldrig. Killarna var knäppa och fick ren vodka. Fy helvete, haha!
Vi spontandansade och levde rövare i allmänhet. Så kul!

Hälsade på korvgubben som skrek "ULRIKA!!" när jag kom. Fick en korv för 7 kr, för det var dom enda kontanterna jag hade.

Jag höll på att skrämma livet ur Johnny när jag kom hem till honom och Carro. Sov som en prinsessa på soffan.


.

Lördag då.

Emelie, Carros syster kom in och vi åkte till Ikea och handlade hyllor år Johnny. Karla kom också, så vi delade på oss så Karla och jag gick och handlade mat, och systrarna Bergström lämnade av hyllorna på Magnolia.

På kvällen var vi hos Carro, + Emma + Jess. Hällde i oss vin, pratade, skrattade och käkade pastasallad a la Karla.
Lite senare kom Ronja och Anna också! Fram med dansmattan, som inte fungerade.

Jag hade väldigt mycket styr med vad jag skulle ha på mig.
Det slutade med att jag hade på mig en längre variant av en bh, och en bh under så det mer skulle va som en korsett, och en lång kjol. Kjolen - svart botten och väldigt blommig och färgglad. Jess nålade fast kjolen i bh:n och vi skrattade som fan åt det först men så gick jag ut i det i alla fall.

Första stoppet blev Strandgatan. Ingen höjdare alltså. Vi tog en massa kort, drack och försökte få höra nån bra låt, men dj:n var surast i stan.

Jess, Emelie och jag började traska upp mot Ågatan med dom andra ganska långt efter.
Vi skrattade hela vägen upp, och Jess kallade min outfit för "Porno... zigenare!" så det gick vi runt och sa stup i kvarten och hittade även på lite rörelser till det.

Vi hamnade på Platens.
Ganska mycket folk, Jess avvek efter nån timme och sen var bara Emelie och jag kvar. Vi pratade lite med Kim, Carro och Emelies plastbror eller vad vi ska kalla det. Väldigt trevligt var det!

Emelie och jag sov hemma hos Jessan, satt och åt kebab på golvet först.

Carro kom och hämtade oss igår, och så såg vi Australia (fruktansvärt bra!).

Jobb efter 16-22.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback