26:e oktober 2004.

Haha! Loggade in på lunarstorm precis. Så jävla off det känns, men hittade lite gamla grejer! Började tydligen skriva blogg, dagbok, whatever på internet för hundra år sen.

uLLauLLa 26:e oktober 2004:

Folk som känner mig vet att jag har lite svårt för skräckfilmer... och igår var jag och brudarna inne och såg Strandvaskaren (som för övrigt var bra, iaf den korta stund jag kollade och inte satt i princip på Carro eller höll Emma i handen!) men då visste jag inte att mitt eget liv skulle bli en skräckfilm idag! Helt sjukt! Ska dra det kort:
Jag kommer hem, har sovit över hos Emma. Pappa jobbar ju natt så han sov hos Susanne. Jag har känning, och får för mig att jag ska laga mat eller liknande, och sätter på en kastrull på 6:an, med margarin i. Går o sätter mig i soffan och slocknar där. Vaknar, vet inte hur mycket senare, och det är rökigt i hela huset! Springer ut i köket och tar kastrullen, som det är en halvmeter höga lågor i, och ska ut på trappen med den, men då blir lågorna värre o jag får för mig att jag ska hälla vatten på det och gör det. BAAAAAM! Svart i hela taket o på skåpen och jag är halvt brännskadad!
Hur sjukt är inte det? Svart, och då menar jag SVART i hela taket.
Var helt förstörd när pappa kom hem, usch.
Vi försökte få bort det värsta, men i taket går det inte bort. Halva gatan har varit inne här idag och kollat på eländet. Zora kom in med nåt mirakelmedel men det hjälpte tyvärr inte.
Pappa o jag tog även en sväng till Gropen o kollade på tapeter, ska tilläggas...



Haha, det där kommer jag ihåg! Jag var klantig redan då ju! Men fatta 2004, det är ju en evighet sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback