Sockerärter.

Jag har en känsla av att jag kommer bli beroende. Så jävla gott. Och rädisor! Jag har blivit sugen på sjuka grejer sen jag kom hit.

Fucking supertrött är jag idag. Men trött på ett bra sätt, liksom fysiskt. 

Det började en ny tjej på jobbet idag, från Addecco. Josefin heter hon, jättegullig. Och så fick vi en hel burk med kakor och en påse hembakade kakor från Filippas dop igår. Mums. 

(Och don't tell anyone men jag gar köpt Foppatofflor igen! Hemska fotdon men typ det enda som funkar när man beblandar sig med vatten och jord stup i kvarten! Silvriga i år igen, jag försöker inbilla mig att det är mer ok om dom iaf är lite spaciga!?)

Och så läser jag. Ronnie Sandahl "Vi som aldrig sa hora", helt fantatsisk såhär långt! Åh, så bra, så fint skriven. 

Den här veckan jobbar jag 11.30-19.30, ganska bra på nåt sätt tycker jag ändå. Man hinner göra lite grejer på förmiddan liksom. Imorn ska jag till Skattekontoret buuu. Jag räknar med evighetslånga köer.

Och när det kommer till skor i den här stan. Alla normän äger ta mig fan ett par Vans. Och så många guld-, silver- och metallfärgade skor som det finns i det här landet finns det inte på hela planeten för övrigt. 
Det som är roligaste med att bo i den här stan är att man kan gå i högklackat liksom när man vill för man kan gå överallt. Det är inga långa sträckor liksom, även fast man traskar. 
Love it. 


Puss!


Kommentarer
Postat av: Anonym

eg synes at når du har ledig noen dager hopper du på toget til stavanger og besøker meg =)

2009-04-30 @ 13:51:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback