Fredag Lördag Söndag.

Fredag

Carro, Jess och jag drog på förfest hos Emilie. Mycket trevligt hade vi, fast det kändes som vi kom dit och hade kommit en bra bit längre på onykterskalan än dom andra tjejerna som var där.
Vi lyssnade på låtar som vi lyssnade på i mellan/högstadiet, när vi hängde massor med Emilie.
När dom andra brudarna gick ut och skulle röka skrattade vi så mycket att vi låg på golvet. Flamsiga som aldrig förr, det var som att va tillbaka på högstadiet.

Vidare till Platens där vi träffade Edvin, Adam och Tell och dansade och skrattade ännu mer. Vilken kväll! Jess och jag tappade bort Carro och sen satt vi och hade serious talk på asfalten och vände och vred på allt som går att vända och vrida på. (Jag hade för övrigt på mig min "soppsäck"-klänning som J kommenterade såhär: "Oj! Vilken push-up! Det brukar du ju aldrig ha!")

Lördag

Kassan krånglade bigtime på Store och ville allt utom att göra det som jag sa till den. Dåligt helg-humör har den jäveln!

På kvällen skulle Carro och Johnny ha middag hemma. Carros pappa Stefan och hans sambo Britt-Marie skulle komma. Jag blev också inbjuden och tackade ja.
Caroline och jag handlade och jag har aldrig i hela mitt liv burit så tunga kassar!

Kvällen blev väldigt trevlig och vuxenpoängen bara haglade. Baileys och whiskey efter maten, check! Stefan och Britt-Marie tycker jag om hur mycket som helst.
Jag vet inte riktigt om dom kan säga detsamma om mig eftersom jag somnade i en fotölj eller den där Baileys:en, haha!

Vaknade och däckade igen i Carro och Johnnys säng (dom sov i soffan.. brukar tydligen göra det?!). Skönare säng finns inte i hela världen, tro mig!

Söndag

Johnny var sjuk. Så Carro och jag fick ta hand om hans lillebror Linus som är 10 år. Hur skön som helst. Han började visa mig ett spel han hade i sin mobil och vi spelade när vi var och fikade.
Vi gick och bowlade och jag kom sist. Carro utklassade oss och fick bland annat tre strikes på raken.

Väl hemma igen spelade vi tv-spel. Linus och jag körde bowling och tennis och gud vet allt och han bara fuskade hela tiden.

Vi käkade hamburgare och började prata om att Linus spelar ishockey. Johnny sa att han var säker på att han kunde åka skridskor fortare än Linus och nu ska dom ha ett race nån gång. Skulle betala mycket för att få se det där. Numera kallar vi Linus Isprinsessan!

.
En mycket lyckad helg på alla sätt, måste jag säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback