Så mycket skörare än fint porslin.



Den här har jag suttit längst bort på strandpromenaden vid McDonalds i Palma Nova och lyssnat på. Grät samtidigt.
Såhär i efterhand känns det sjukt fånigt att jag satt och grät i 30-gradig värme med strålande sol. Jag köpte vykort precis innan, men jag tror inte jag skickade dom. På sin höjd ett till farmor.

I flera dagar nu har jag bara velat läsa nåt jag skrev på högstadiet/gymnasiet. Har inte kvar nånting. Jo, dagböcker men dom vill jag helst inte läsa nu.
Skrev nåt som hette "Varannat kapitel är en promenad". Det hade jag velat läsa precis nu.
Vet inte var jag ska leta...
Skitsamma.

.
Idolrapport enligt Ulla:
Killarna är så extremt mycket bättre än tjejerna i år. Tror brudarna kommer fara och flyga en efter en sen när det är dags. Eller jag hoppas! Är Loulou kvar så är jag nöjd.
Måste säga att jag tyckte Elias var bäst ikväll. Knappt sett snubben innan ju!

Nu: sovdags.
Känns som en sån natt. Det är nåt som gnager.

Idol-dax!


Te (nåt grönt lös-te) och diverse frukt. Snart gör Johan Palm entré på min tv!

Drömde..

... en helt ljuvlig dröm nu imorse! Jag var på Mallorca. På E4-an fast det såg ut som en fransk afterski-bar. Och vilket jävla drag det var. Världens hålligång.
Det kändes så tokigt verkligt. Som att jag verkligen var där och alla Mallis-människor som jag saknar så mycket ibland var där och gjorde mitt liv komplett liksom.

Nu kan jag inte förstå hur i helvete jag pallade. Att fylla sig själv med så mycket alkohol varje kväll. Dansa till kl sex varje morgon. Sova halva dagen och leva på chips typ. Två månaders konstant fylla. Hjälp. Men jag ångrar inte en enda sekund, inte en krona. Det var den bästa resan i hela mitt liv.
Så många fantastiska människor som kom i min väg där på ön. Värt allt allt allt.

     

HELVETE!

... med versaler! Och tusen utropstecken. Hellacopters-biljetterna är slut. Jag dööör. Seriöst. Fan vad klantig jag är. Borde låsa in mig själv i garderoben och försöka bli en bättre människa.


.....
Igårkväll var det så jävla kul. Förfest hos Jesper. Han, Johan, Nicklas och jag (Martin var där ett tag också). Jesper blandade superdrinkar och jag drack fantastiskt rödvin. Vi lyssnade på lysande musik.
Jesper
Johan
Nicklas

och helt plötsligt i köket bara spårade det ur och vi började plinga med glas, slå i diskbänken och låg dubbelvikta av skratt. Länge sen jag skrattade så mycket så länge. Johan började lyfta en kudde i soffan i takt med musik och jag bara skrattade och skrattade. Skapligt lättroad i det där tillståndet. (Finns bilder men jag hittar inte min sladd så dom kommer så småningom.)

Så var vi på väg. Sista halvan av min rödvinsflaska sveptes på vägen. Första stopp blev Platens. Inte så jättejättemycket folk så vi gick vidare till Platå. Där jag sprang på min jobbarkompis Lotta.

Jesper och jag beslutade oss iaf för att gå tillbaka till Platens där vi dansade loss och typ tömde bardisken. (Tappade bort honom lite och så hux flux hade han vunnit en massa pengar.)
Grabbarna började dricka tidigt på eftermiddagen och det började balla ur lite.

"Vad är klockan?" frågade jag nån och denna svarade:
"Två."
Vilket innebar att jag hade missat bussen som jag skulle med.

Sov i soffan hos Jesper. Nicklas och han sov i sängen och klockan åtta på morgonen ställde sig Nicklas och diskade och då var det liksom ingen idé att sova mera. Vi kollade på tv-shop och Jesper sov.

Halv elva gick bussen hem och Johan åkte med den också. Slocknade till lite och sen hade vi sällskap hem till Nicklas (han bor några hundra meter från mig).

Fan vad roliga ni är killar! Tusen tack.


Idag är jag seeeg. Tänkte gå och lägga mig kl 19.15 på riktigt. Nu är hon iaf över nio så snart är det väl dags.

Guldmascara!

Har redan hunnit med en sväng till stan och tillbaka. Va?! Klockan är ju redan fyra!! Sprang på till Systemet (precis som alla andra... fullt fullt fullt!) och köpte vin som Malin rekommenderade för mig igår, det ska bli spännande! 7 deadly zins eller nåt heter det, rött.

Glömde helt bort att jag skulle köpa skorna, så det lite allt möjligt istället.

Träffade Kaamila på bussen hem, evigheter sen jag såg henne! Vi tjattrade hela vägen till Åtvid.

Johan ringde nyss och då hade Nicklas och han sett mig på väg från bussen. Verkar sjukt för jag såg inte dom och så bred är inte vägen, haha!

Tar bussen in igen vid halv sex, och då blir det raka spåret till Jesper. Bara jag och grabbarna vad jag vet. Kommer bli kul!


Och en sak till!

Jag förstår inte hur jag har kunnat leva utan den här! Helt otrolig är den.

Friday night.

... och jag är hemma. Känns förvånansvärt bra måste jag nog påstå. Emma och Erik skulle på fest i Mjölby och bjöd med mig och jag var en millimeter från att ringa och sjukanmäla mig, haha.

Så kliver jag in på jobbet och där är tre (!) tjejer som jag inte hälsat på, + en sjuksköterska jag heller inte hälsat på. Kände inte igen nån, tror aldrig det hänt förut.
Jobbade iaf med Malin och Julia. Grymt sköna brudar. Vi hann diskutera halva våra liv och Malin ska låna min snowboard när hon åker till Idre i vinter.
Jag är iaf äldst av oss, kom vi fram till.
"Ska du ha kaffe?!" vrålade Julia till mig.
"Eh.. nej tack.... eller jo! Jag måste ju för fan lära mig! Jag är ju gammal om man jämför med er!" skriker jag tillbaka, går ut till köket och häller upp en halv deciliter kaffe. Plus en halv deciliter mjölk.
"Mjölk med kaffe!"

Så nu kommer jag inte kunna sova. Det bara rullar i skallen på mig men jag är inte trött. Aldrig mer kaffe!

Ska börja ladda inför imorn kväll. Då blir det baluns må ni tro! Emma var inte sugen, Carro ska på kräfskiva.. Karla ska jag ringa. Jess är framledes i Turkiet. Så det blir väl jag och boysen. Vilka vet jag inte exakt men trevligt blir det säkerligen!
Blir nog en sväng på stan imorn innan, köpte bara en mascara idag... men jag såg ett par helt underbara vinröda skor med hög rak fyrkantig klack. Ska sova på saken.


Ett ord: magisk! Två ord: love it!

Follow through.

Igår fick jag lön (den ena). Kul! Så idag ska jag träffa Emma och Carro och förstöra lite cash.

Senare, kl16 börjar jag jobba, till 21.
Trodde jag skulle skratta ihjäl mig på jobbet igår. "Du har gått ner i vikt?!" fick jag höra tre gånger av olika personer. Och jag kan svära på att jag aldrig känt mig så ur form som jag gör just nu. Sjukt.

Nu har jag precis tagit ur all min musik ur mobilen och lagt in enbart Hellacopters! Nu börjar laddningen! 21 oktober på Platens, I'll be there! Ska bara fixa biljett, haha.

Ha en bra dag!
Puss!

Vår?

Nej just det det är ju höst. Strålande solsken och hyfsat varmt, såhär får det gärna vara fram till jul för mig. Inte ett moln på himlen såg jag förut när jag var ute och cyklade.

Olivia ringde idag och frågade om jag kunde jobba. Så nu börjar jag kl 16. Var länge sen jag var på Stolplyckan, så det ska bli roligt!
Det blir en sväng in på Store och fika med Carro innan jag traskar upp.
Slutar vid nio ikväll och då blir det raka spåret hem skulle jag tro.

Tack kära du.



Sms från grannlandet:
"Dyna på, sove nå. La tankene hvile, og munnen smile. Föl nattens ro, la drömmene gro. Jeg hvisker til deg: God natt fra meg. Lukk öyet igen, sov godt min venn. Älskar dig. Puss din J."

It breaks my heart....
kom hem!

Herregud!

KLICKA HÄR!

Jag är kär i en 16åring! Antingen är han verkligen så fantastiskt ball och outstandning som jag tycker, eller så vet jag inte vad.

Fan vad patetisk jag är, haha. Men hur cool får man bli egentligen?! Snubben sjunger om droger och nån ska dö (åh, jag måste leta fram mitt gamla "älska The Verve" inlägg, undrar när jag skrev det?!), slänger med håret och jag är såld. Gratis.

Kommer inte Johan långt i Idol går mitt hjärta i tusen bitar. Det är nåt med Idol. Ganska platt idé egentligen, men så kommer det nån som är så orginell och unik att världsstjärnor ser ut som pappfigurer i jämförelse. Och dom får alltid skivkontrakt efter och blir förstörda. Snälla rara någon, se till att det inte händer igen! Ingen kommersiell bullshit nu, tack. Han är för bra! Och för ung.

Såå inte trött.



Vad gör man? Inget sällskap. Kanske verkligen borde skaffa mig ett marsvin igen? Haha.

Hade iofs väldigt fint sällskap ikväll. Carro och Kittan och jag har spelat Wii. Simpsons-spelet. Vi fattade ingenting och Bart hoppade och hoppade och blev en fladdermus, men vi kom ingenstans.

När dom följde mig till bussen började vi köra en massa gamla Bert Ljung-citat.
"Översvämning!... i din hjärna!"
"Men det är ju jag!"
"Sätt dig bakom trummorna!"
och försökte komma ihåg vad alla pojkarna hette i serien. Kommer ni ihåg Torbjörn? Honom fick vi klura på några minuter.
Carro är Bert-expert, kan allting! Vi lyckades även sjunga typ hela "Är det såhär när man är kär när man är liten"-låten.

Nu ska jag sova. 8,5 timmar på Store imorn.

Puss!

(PS. Det regnade inte i Alanya idag!)

Älska 530.

Eller hata. Jag vet inte vilket.

Snart sitter jag på den igen, hur som helst.

Det blev ingen bio igår, för vi hade inte hunnit. Då tänkte vi bowla igen, men bowlinghallen var stängd. Så Carro och jag fick gå hem och färga mitt hår (som för övrigt blev skitbra!) och göra fruktsallad och kolla på tv.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på! Fint väder, sol äntligen! Undrar om det regnar i Alanya?! Måste slänga iväg ett sms till Jess och fråga.


Grattis Kitty!
Kittan fyllde två år den 20:e, så nu bjuder jag upp med en bild såhär några dagar försent.

Chup chup!

Bio med Caroline ikväll. Vi ska äntligen se nya Batman!

Nu har jag precis varit inne hos Emma och käkat morotskaka. Typ det godaste som finns ju, eller som jag så fint la fram det:
"Om jag nån gång måste välja en sista måltid blir det enbart morotskaka!".

Ha en trevlig kväll.

Fredag Lördag Söndag.

Fredag

Carro, Jess och jag drog på förfest hos Emilie. Mycket trevligt hade vi, fast det kändes som vi kom dit och hade kommit en bra bit längre på onykterskalan än dom andra tjejerna som var där.
Vi lyssnade på låtar som vi lyssnade på i mellan/högstadiet, när vi hängde massor med Emilie.
När dom andra brudarna gick ut och skulle röka skrattade vi så mycket att vi låg på golvet. Flamsiga som aldrig förr, det var som att va tillbaka på högstadiet.

Vidare till Platens där vi träffade Edvin, Adam och Tell och dansade och skrattade ännu mer. Vilken kväll! Jess och jag tappade bort Carro och sen satt vi och hade serious talk på asfalten och vände och vred på allt som går att vända och vrida på. (Jag hade för övrigt på mig min "soppsäck"-klänning som J kommenterade såhär: "Oj! Vilken push-up! Det brukar du ju aldrig ha!")

Lördag

Kassan krånglade bigtime på Store och ville allt utom att göra det som jag sa till den. Dåligt helg-humör har den jäveln!

På kvällen skulle Carro och Johnny ha middag hemma. Carros pappa Stefan och hans sambo Britt-Marie skulle komma. Jag blev också inbjuden och tackade ja.
Caroline och jag handlade och jag har aldrig i hela mitt liv burit så tunga kassar!

Kvällen blev väldigt trevlig och vuxenpoängen bara haglade. Baileys och whiskey efter maten, check! Stefan och Britt-Marie tycker jag om hur mycket som helst.
Jag vet inte riktigt om dom kan säga detsamma om mig eftersom jag somnade i en fotölj eller den där Baileys:en, haha!

Vaknade och däckade igen i Carro och Johnnys säng (dom sov i soffan.. brukar tydligen göra det?!). Skönare säng finns inte i hela världen, tro mig!

Söndag

Johnny var sjuk. Så Carro och jag fick ta hand om hans lillebror Linus som är 10 år. Hur skön som helst. Han började visa mig ett spel han hade i sin mobil och vi spelade när vi var och fikade.
Vi gick och bowlade och jag kom sist. Carro utklassade oss och fick bland annat tre strikes på raken.

Väl hemma igen spelade vi tv-spel. Linus och jag körde bowling och tennis och gud vet allt och han bara fuskade hela tiden.

Vi käkade hamburgare och började prata om att Linus spelar ishockey. Johnny sa att han var säker på att han kunde åka skridskor fortare än Linus och nu ska dom ha ett race nån gång. Skulle betala mycket för att få se det där. Numera kallar vi Linus Isprinsessan!

.
En mycket lyckad helg på alla sätt, måste jag säga.

Han är tillbaka!

 
Den här mannen alltså! Köpte första skivan dagen efter jag kom hem från reunion 2006, mest för jag kände mig så sjukt nere för jag saknade alla från Mallorca så mycket just då och det kändes som att jag aldrig mer skulle få se dom igen efter den där helgen.
Skivan är helt outstanding!

Den här singeln släpps idag...


.
Kommer helgrapport imorn, är så trött nu.

Makes me cry!



... och på tal om cancer.
Stod på Store idag. Det kliver in en kvinna. Och jag bara pang! Kände igen henne så otroligt mycket. Hade kunder samtidigt och efter ca 15 sekunders funderande slår det mig.
Min mammas kompis Lotta. En människa jag inte träffat på säkert 20 år. Har bara sett henne på kort.

Två tjejer på kanske 13 år höll på att köpa en vinkylare.
"Tjejer, vet ni vad det här är?" frågade jag.
"Nej."
"Det är en vinkylare. Jo, det går ju säkert använda den till nåt annat..." Både brudarna och jag skrattade och skrattade och skrattade.

Tills slut var det Lottas tur.
"Känner du igen mig...?" frågar jag lite försiktigt.
Hon nickar och säger att det är nåt väldigt bekant över mig. Såg ju på henne hela tiden att hon såg att det var jag.
Vi pratade säkert tio minuter och det är konstigt hur det kan kännas som man känner folk man egentligen inte känner alls.

Höll på att börja gråta flera gånger under dom där minutrarna. En del har liksom förmågan att få mig att känna mig så otroligt lik min mamma utan att dom ens säger att jag är lik henne.

Det finns otroligt få saker som jag hatar. Men jag hatar cancer.

Rolig spontanutgång.

Vet inte var jag ska börja! Jo. Igår. Jobbade (Store) 10-18.
Jess kom och överraskade mig med fika på eftermiddagen, hur mys som helst.
  

Direkt efter jobbet sprang vi en sväng på stan där jag köpte dom billigaste skorna jag någonsin köpt tror jag. 99 spänn! (Vilket resulterade i att jag gick runt och skrek "99 kronor!" som i chocktillstånd hela kvällen.) Helt fantastiska är dom alltså! 99 kronor, jag säger då det. Svart lack, ursnygg tjock låg klack, Depeche.

Efter det ett snabbt stopp på Hunnebergsgatan där vi lämnade av Kitty. Och Jess skulle såklart packa lite inför Turkiet-resan. Jag satt mest och suckade: "Fy faan för dig! Fy fan!" av ren avundsjuka.


Vi käkade sallad på det där nya stället under Burger King (helt ok, inte lika fantastiskt som Bit, men helt ok!) och fick stressa så in i helvete för att hinna till bion. Bögbio. Vi såg Patrik 1,5. Väldigt mysig, klart sevärd!

Jag missade sista bussen och skulle sova hos Jess. Vi var på väg uppför Ågatan och gick förbi 55:an när Jessan kläcker ur sig:
"Konstigt att det inte är nån man känner igen idag där!", varpå det efter tre sekunder kommer utflygande ett par bekanta filurer därifrån.

Edvin, Adam, Tell, Campingfarfar.
Här börjar Expedition Övertalning, där Jessica och jag tillslut bestämmer oss för att "En cider har ju ingen dött av!". När vi ska gå in kommer jag på att jag inte har nåt leg. Vakten är surare än surast och verkar på allvar kunna tänka sig att jag är under 18 år! (Det ska även sägas att jag hade med mig en väska, och två påsar ut!)
Vi sätter oss på gatan lite och jag river igenom min väska efter nåt med mitt personnummer på. Det enda jag hittar är medicinförpackningen från när jag hade halsfluss.
Tomas frågar vakten om det duger, men det gör det inte.

Vi traskar vidare till Platens, där vi iaf kommer in.
Därinne upptäcker jag att jag inte har min plånbok med mig, som jag hade alldeles nyss. Så jag springer upp på Ågatan igen och där ligger den! Sjukt att den låg kvar!

Vi börjar dricka lite och Adam träffar nån tjomme han pluggat med i Tyskland.
Edvin börjar yra: "Ulla! Fan vad synd det är att man inte kan ha best woman på bröllop! Du hade lugnt fått vara min då!", haha. Så jävla rolig han är.

Tell och Adam går iväg en sväng och kommer tillbaka och säger att dom har haft ö-råd på toaletten. Vem ska få lämna ön?
Jessan får stanna för hon är så sjukt snygg i håret har dom kommit fram till!

Både Jess och jag känner oss lite malplacerade i våra kläder.
"Tror det är första gången på år och åter år som jag har på mig sneakers ute! Känner mig som en dvärg mot vad jag brukar va här!" säger jag.
"Jag har på mig en tjocktröja! Jag tycker inte ens om den här tröjan!" säger Jess.

När det är dags för rökpaus (för vissa) träffar vi värsta assköna taxichaffisen som heter Edward. Han spelar Elvis i bilen så det hörs över hela stan. Vi dansar loss på gatan och berömmer Edward för hans delikata musiksmak. Jag lovar att ringa nästa gång vi vill åka taxi (kommer till och med ihåg numret i huvudet!).

Vi bestämmer att det blir för- och efterfest med dom här snubbarna imorn. Känner att det är dags för en riktig superfredag. Platens, vin (eller cider. Eller sprit. Eller vad som helst utom öl!) och trevligt sällskap och en riktigt bra utgång. Hejdå-party för Adam och Jess (som iofs kommer hem om typ en vecka!). Kommer bli grymt!

.
Imorn jobbar jag på Store 11-18. Sen ska det färgas och löshåras på Carro.. och kanske färgas på mig.. hoppas! Lördag jobbar jag 10-16.

Puss!


Två fruktansvärt bra låtar som du med all säkerhet (?) glömt bort.



http://www.youtube.com/watch?v=95Jx_sW6WFg

Min pappa är knäpp.

Han har fått för sig att han ska köpa en jukebox av min fasters man. Sen ska han ha den nere i vår bar. Och han ska tydligen även få ett flipperspel till den också, haha!
I julas ville Leo, alltså min farbror sälja den men då var pappa inte så jättehet på att köpa den, men nu jävlar! Är det hösthormonerna?!
Man bara måste ha ett flipperspel och en jukebox! Haha!

Typ 12.000 spänn för en gammaldags musikanläggning och ett uråldrigt dataspel med samma size som en normalstor elefant!

Nämnde jag att jag ser fram emot det här?!

Plus&Minus

-
Liza är i Umeå, och det är långt dit.
Johanna är i Oslo, och det är långt dit också.
Jag är rastlös, har varit ute och promenerat/cyklat tre gånger idag, läst nästan 100 sidor i en bok, hyrt film... och ändå känns det som jag inte gör nåt vettigt med min tid.
Antar att nån slags hårmaffia kommer och tvångsomhändertar mig snart på grund av min utväxt.
Nu är det höst.

+
Liza ringer mig snart!
Kommentaren på mitt förra inlägg: "Du skriver roligt :)".
Tanten på Store i fredags som sa "Gud vad härligt att se ett sånt glatt ansikte!", för så blev jag ett ännu gladare ansikte.
Den här bilden:

Nu är det höst.


Jag gråter!!!



Hittade den här i Sigrids blogg! Fantastiskt, helt fantastiskt!

Man blir lättroad när man är sjuk....

Ulla säger:

Du!

Ulla säger:

Hur länge jobbar du egentligen?

Ulla säger:

Klockan är ju över sju och det är söndag!

Johanna säger:

hahaha lilla gumman

Johanna säger:

det ær lørdag

Johanna säger:

har du nattmøssan på dig eller

Johanna säger:

jobbar till åtta


Johanna har precis skickat dig en vibb.


Ulla säger:

Hahahaha!

Ulla säger:

Hahahahahahaha!

Ulla säger:

Åh, gud vad kul!!!

Ulla säger:

Johanna säger:

hahaha dumsnut


Booooring!

Jag är sjuk... ja mer sjukt än vanligt!

Överraskade mig själv med att spy flera gånger inatt och roligare nattaktiviteter har jag ju ägnat mig åt i mina dagar.

Nu är klockan 17.17 (!) och det enda jag har fått i mig idag är lite blåbärssoppa. Kul. Diabetesen är säkert jättenöjd och jag känner mig lika pigg den där fågeln som Kalle Anka ska ta kort på på julafton ni vet (den som sover).

... och sååå uttråkad! Vad ska jag göra?! Pappa ockuperar min säng och kollar på golf. Jag kan inte gå ut och det vill jag inte heller för det är bajsväder.
Jag har sovit bort nästan hela dagen. Jag har inget vettigt att läsa. Jag antar att ingen vill umgås med mig i det här tillståndet jag befinner mig i just nu.

Världens sötaste kunsinbarn...

... dansar limbo i min mosters kök!  Roligare kids får man leta länge efter!
    

Efter ett tag började dom äta ris, och då enbart ris med en sked rakt ur en stor skål. Här Alice.


Sen var det dags för Schack! Alex mot Krisfoffer. Typ sju år mot 26.

Båda kör "åh-vad-jobbigt-det-här-är-posen!". Det ska tilläggas att K vann. Men jag var sjukt imponerad av Alex iaf, för en gång säger han "Ska inte du säga Schackmatt nu?", och det skulle han ju såklart.


Världens största tidsoptimist!

Det är jag det.

Bussen går om en halvtimme och jag har precis duschat. Nu sitter jag här och läser och äter samtidigt. Det blev en kopp svampsoppa med kokos och en hamburgare jag fixade till igår med coleslaw, love it!


Ikväll blir det kalas för min kära moster, ska bli dunderkul att träffa släkten!

Ha en fantastisk dag!

LW i Oslo.




     

Fy fan. Jag har aldrig varit så nära! Det kändes som jag satt i hans vardagsrum och lyssnade. Hade min arm varit fem gånger längre hade jag kunnat klappa honom på kinden.
Sentrum scene, den femte september. Nästan exakt en vecka sen.

Åh, det var så vackert.
Jag var där ensam. Carro och J bangade och jag hade ingen biljett, så jag åkte ner på vinst och förlust och som tur var fanns det biljetter när jag kom ner.
Sjukt att gå på konsert själv kan jag lova. När jag kom in köpte jag en cola (alla andra drack vin/öl/cider) och kände mig som en nioåring.
Grät på slutet och kände mig liksom pånyttfödd när jag kom ut.




Jag var där!!

11:e sep.

Min mosters födelsedag (stort grattis!) och utöver det en dag för diverse tråkigheter. Anna Lindh, tornmos och gud vet allt.

Drömde så jävla konstigt inatt.
Min mormor.. igen. Hon satt på en stol i vårt kök och hade mycket längre hår än vad hon brukade. Jag kramade henne och hon såg så svag ut och jag grät och hela tiden hörde jag "Tidvis" med Lars Winnerbäck. Det var som att hon återuppstått och medan jag grinade gjorde hon det också, fast hon såg så lycklig ut samtidigt och jag frågade om jag fick sova hos henne och då sa hon att jag inte kunde det. Och bara det verkar sjukt, för det hade jag fått närsomhelst när hon levde.
Åh, vad jag saknar mormor.

Sen helt hux flux skulle vi ut och åka pulka på golfbanan fast det inte fanns nån snö. Emma, Karla, jag, en tjej som var ihop med kompis kompis på gymnasiet och min moster. Vi höll på och provade hjälmar i en evighet och sen var det sommar och mina grannar höll på att bygga ett staket.

Jag höll på och rev upp gamla vissna surfina ur en urna, och då kommer en tjej som gick på samma skola som mig på högstadiet och hon hade anorexia. Hon drack vatten hela tiden ur en vattenslang och yrade om skolan.

Jag kollar aldrig på tv...

... men idag var det av nån skum anledning två grejer jag ville se.
"Vem kan slå Filip och Fredrik?" kändes ju som att det kunde bli årets grej. Saken var bara att samtidigt var (och är) "Om en pojke" på trean...  och jag älskar den.

Det blev Filip och Fredrik. Rolig programidé!

Oj, fick precis syn på mig själv i en spegel! Såhär långt hår som jag har nu har jag inte haft sen november 2006! Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska klippa av skiten igen eller inte. Time will tell!

Nu: sängen.
Imorn: Store 10-18.


Rotar man lite hittar man konstiga saker!

  
Vad hände? Samma människa, så otroligt olika!

Hemma igen!
Det kommer en Oslo-rapport imorn, nu ska jag ut och palla äpplen!

Hello Oslo!


Tillfällig comeback i helgen med min kära vän Caroline Bergström!
Oj, jag längtar. Men samtidigt framkallar det här besöket en viss panik hos mig. Kommer jag vilja stanna för alltid? Framtidsångesten hänger som ett stort moln över huvudet på mig.
Jag åkte hem sist. Vad har hänt sen dess? Vad vill jag? Trampar jag runt i en cirkel?

Hur som helst. Det är kommer bli en toppen helg! Hoppas få se många vänner! Mest ser jag såklart fram emot att få se min J! Ska bli lovely!

Nu behöver jag bra packningsmusik! Stress!!!

Gamla tanter borde inte få åka buss!

Jag har precis satt mig på en ganska full buss från Linköping till Åtvidaberg. Jag har typ den största väska jag äger på sätet brevid mig (alltså, det är ju två sittplatser bredvid varandra, en sitter jag på, den närmast fönstret, och den mot gången har jag min väska på).
Så kliver det på en gammal gumma.

Och folk som känner mig vet ju att jag inte alls har nåt emot gamla människor. Tycker nästan tvärtom dom kan va mycket roliga att umgås med.
Tanten har en beige jacka på sig, och hennes hud är lika beige som jackan, men blårandig för hennes blodådror på händerna liksom ligger ovanpå huden. Håret är kritvitt och brillorna tjocka som amerikansk pizza.
På sätena framför mig sitter en tjej, hon har ingeting på sätet brevid. Snett framför mig sitter också en kvinna, men inte heller hon har nåt brevid sig.

Jag pratar med Jess i telefon. Tanten stegar fram till mig. Tittar (JO! Hon såg den!) på min väska, och säger:
"Får jag sitta här?".
Vad ska jag säga? Nej, kärring, kolla framför, det finns ju hur mycket plats som helst!
Jag blir mer chockad över att hon så gärna verkar vilja sitta bredvid mig (och observera att jag alltid, alltid brukar flytta min väska (oftast då fem gånger så liten) för att folk ska få plats, det gör mig absolut ingenting att sitta brevid folk jag inte känner) så jag säger:
"Eh... självklart." Trycker upp väskan i mitt knä och ser knappt ut genom fönstret längre, och det var ett mirakel att tanten inte flög ut i gången, så stor som väskan var!
"Jag tycker inte om att sitta långt bak i bussen.." fortsätter hon och ignorerar att jag pratar  i telefon och jag ler lite åt henne och nickar.

Jag bara undrar. Är det normalt beteende att göra så? Sätter man sig inte nånstans där det finns plats så man liksom slipper se personen som sitter brevid helt mosad under en stor väska?! När det fanns plats?! Helt stört tycker jag.

Mot LKPG!

Ikväll ska Jess och jag hyra film, förhoppningsvis 27 dresses!

Och några nätter framöver (tis-ons-tor?) kommer jag slagga hemma hos Carro för Johnny är i Frankfurt. Ska försöka tjata med Jess dit ikväll också, länge sen vi hade en ordentlig sleep-over! (Jag sover ju iofs hela tiden hos dom, men liksom... ju fler desto roligare!)

Puss&kram!


Sallad a'la Ulla.


Bacon
Ruccola
Sallad
Avokado
Gurka
Tomat
Torkade aprikoser
Pinjenötter
Pressad lime

11.11.

JAG SÄGER JU DET! IGEN!!!

10.10.

Det är sjukt!! Sjukt sjukt sjukt.
Varenda jävla gång jag tittar på en klocka är den 08.08, 09.09, 10.10, 11.11... osv. Ni förstår principen! Det här har hållit på typ en månad nu och jag blir lika paff varje gång jag ser en klocka.

Bästa ever?



Tack mitt hjärta!

Ända sen jag fyllde år för nästan en vecka sen har J frågat mig varje dag: "Har du fått nån post idag?". Detta har såklart retat gallfeber på mig för jag blir så nyfiken! Och så idag var det dags. Såg i slow-motion att postbilen kom. Jag springer (även det här känns som slow-motion) ut och får se ett jättegulligt litet paket-brev.

(På baksidan stod det "You can't start a fire without a spark", som är J's och min mening.)

Jag blir så glad att jag skakar och försöker få upp brevet. Efter några försök lyckas jag.

Ett jättefint brev och en liten presentask!! Spännande!

 
Spana in! Så otroligt fint att jag såklart började grina!
I den så är det två olika kort på J och mig. Ett när jag är kanske fem år och hon fyra, och ett som är taget förra vintern. Finaste jag nånsin fått!
TACK!