Laddare, tack?

Nu har jag varken batteri i mobilen eller i musen. Datorns alltså, jag blir tokig på den, nu måste jag hålla på och trycka på en knapp hela tiden för att liksom "få kontakt".

Klev precis innanför dörren efter en tur inne i huset brevid (det åt höger... Emmas). Vi kollade på Juno, fantastisk film och om möjligt ännu mer fantastisk musik i filmen. 

Emma&co håller på och renoverar sin tvättstuga, alltid det första rummet jag går in i när jag går dit (och jag knackar aldrig!). När jag går in där nu, cirkus 10 meter från var jag sitter nu, tänker jag: "Nu försvinner en liten del av min barndom". När är det dags att börja renovera sin hjärna?

Karlas hus var ljusblått när vi växte upp, nu är det mörkblått. Vi har en bar i källaren med pappas gamla vinylskivor på väggarna, kommer mina skivor sitta på en vägg i en bar om 30 år? (Då ska jag lära alla mina vänner att dricka rom&cola och bara spela sånt som dom aldrig vill höra, typ "Bohemian rhapsody", tills dom kastar salta pinnar på mig och jag byter till Rihanna och så suckar jag och säger: "Kommer ni ihåg den här?")

Läste i en tidning idag, citat "Ensam är man bara om man tillåter sig att vara det" och jag antar att det stämmer hur bra som helst.

Det ligger Jelly bellys från Oslo och ruttnar i min väska. Imorn ska jag jobba och sen träffa min underbara tampongsyster...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback