Ser man Hockla?!


Utsikten från min brors sovrumsfönster... den kommer inte alls till sin rätt med den här småkassa mobilkameran! Man ser huuur långt som helst!

Dagens insikter:
1
. När jag blir vuxen ska jag bara dricka mjölk enbart ur cocktail-glas.
1b. Jag ska även lära mina eventuella framtida barn att göra detsamma så snart de fyller tre år.

2
. Inom en snar framtid skulle jag bli väldigt glad och fantastiskt stolt över mig själv om jag kunde bli lite mer som min bror. Lite mer ordningsam, ett pinnhål mer vuxen och ett stå vassare.
Till skillnad från honom är jag totalt oansvarig när det gäller det mesta. Jag skulle kunna va världens mest oekonomiska människa (iallafall top 10!) och jag är virrigare än min farmor och sämre minne än nån med alzheimers.
Kommer vuxenhet med åldern?

Jag kommer ihåg (kors i taket!) en gång när vi skulle på mässa i Sthlm när vi gick i ettan på gymnasiet. Carro, jag och några fler brudar blev typ "intervjuade" av baronens son.
"När ska ni flytta hemifrån?" kommer jag ihåg att han frågade.
"När jag är vuxen" svarade jag.
"Och när är man vuxen då?" frågade baronens son.
"När man klarar av att ta hand om sig själv och sin omgivning." svarade jag utan att egentligen hinna tänka efter före.
Baronens son blev väldigt imponerad av mitt svar kommer jag ihåg och frågade efter mitt namn och sa att han skulle höra av sig om jag ville va med på nånting, vad det nu var, nån gång.
Han hörde aldrig av sig men det skiter jag i också. Men tydligen klarar jag inte av att ta hand om mig själv och min omgivning för jag är fortfarande kvar på Klövervägen!

3. Carro och jag åker till Bergen och hälsar på Kine på torsdag! Kan knappt tro att det är sant! Håll tummarna för kalasväder... kalassällskap vet jag redan att jag kommer få.

4. Dagens sista insikt är att nu måste jag sova! Jobb imorn, same time, same place.

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback