Retas med mig idag och det blir en rak höger!

Jag vet inte vad det är med mig. Har gått runt hela dagen och varit förbannad, och tro mig, jag är aldrig förbannad, arg eller lättretad.
Idag har jag inte ens behövt nån för att reta upp mig, jag har liksom varit alldeles fantastiskt bra på att reta upp mig själv, och helt utan anledning. Höll på och börja grina när jag cyklade uppför en backe på väg hem från bussen, och då är det illa!  Pms, fy fan. Första gången i mitt liv och.. det räcker. Aldrig mer! Har aldrig känt mig så konsigt ur balans och varför nu?!

När jag är på liknande humör brukar jag alltid lyssna på Sheryl Crow, jag vet inte varför, men det hjälper. Sjukt underskattad artist, hur som helst!
.
Fick ett sms som värmde så galet mycket idag. Jag skrev till Liza igår att jag var livrädd att hon skulle glömma bort mig, och då svarade hon  ":-) ingen risk att jag glömmer dej, du är ju förevigt inprintad på min kropp(.......)".
Åh vad jag saknar henne! Jag saknar dig min älskade T1! Och det känns bra att va intatuerad på dig, för då är jag alltid med dig liksom! Förlåt för att jag är världens dåligaste på att höra av mig... men jag tänker på dig mer än du tror, det lovar jag!

.
Ledig imorn, gött. Ska städa, läsa och kanske åka till simhallen med min små änglar (internskämt!)? Och så ska jag och den ena av dom sitta och ringa runt till grannlandet. Håll tummarna!

Puss puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback