Hej svejs!

Ipod-jäveln funkar inte... eller det kanske var att ta i.. jag vet inte vad jag ska göra med den. Urjobbigt, jag går snart och dränker mig i badkaret!
Kristoffer lovade att han skulle komma och hjälpa sin stackars virriga syster i helgen, hoppas det löser sig!

Jessan ringde förut och sa att det var bowling på gång i helgen. Ska bli kul som fan, det var år och dar sen jag bowlade.
På tal om Jessan; hon ringde mig även igårkväll och påminde mig om att jag var tvungen att ta med mig hennes nyckel till stan, för hon ska lämna tillbaka dom idag. Jag sa "Jag ska leta efter den på direkten!", la på och gjorde nåt helt annat, såklart. Ibland undrar jag om jag överhuvudtaget har en hjärna?
Åkte till jobbet imorse utan att ha letat, och absolut utan att ha med mig nyckeln. Så det var bara att ta första bästa buss hem, och springa runt i panik och leta (både Jess och jag erkände lite senare över tele att vi båda varit livrädda över att jag inte skulle hitta nyckeln, för jag hade ingen aning om var jag hade den... hon känner mig bra den där människan, haha!)
Nu hittade jag den iaf, lucky me!

Vad blir det ikväll? Eller snarare, vad blir det inte ikväll?

Take care!

Sitter här...

.. och har ont i magen. Slaktar musik, och det är verkligen inte en favoritsysselsättning!

Good news: var hos min bästiga bror, och fick (låna!) en ipod, en lila, hur snygg som helst. Iofs bara shuffle, jag är van vid mina stora, men jag är överlycklig iaf!
Bad news: 1 GB... hur i helvete...? ska jag få plats med allt?! Nu sitter jag här och nästan grinar för jag måste plocka bort så mycket ljuvlig musik! Gaaah! Jag blir tokig.
Jag gillar inte itunes heller, nu var jag tvungen att uppdatera skiten och har redan kopplat in ipoden och den håller på och blinkar och uppdaterar och jag får ondare i magen och onormala svettningsattacker för jag vet inte vad jag gör... Det var såhär jag hade sönder min första ipod, för jag drog ur sladden innan den var klar. Och nu vill dom (uppdateringen till itunes) att jag ska stänga av datorn, men det kan jag väl inte när ipoden håller på och uppdaterar? Och vad fan uppdaterar den då liksom?!

Ångest på högsta nivå på Klövervägen 6 ikväll, överlever jag den här kvällen med en fungerande ipod kommer jag gråta av lycka!
Håll tummarna!

J, var är du?!

Kom precis hem från en helt underbar lunch hos farmor. Jag blir lika överraskad varje gång jag kommer dit, vilken människa!
Nyfiken som fan är hon, frågar om allt och alla. Idag pratade vi om när hon var liten och åkte på skidtävlingar med sin lillasyster Greta.
"Ja, jag var väl inte så förskräckligt fin på att åka skidor, kom väl tvåa nån gång, men Greta, hon var jätteduktig!"

Vi hann även prata om att hennes pappa (alltså min gammelfarfar) var typ den första som hade bil där dom bodde. Man kunde tydligen fälla taket på den så det blev en cab! Och farmor och Greta och deras bröder (var typ.... ganska många syskon!) var tvugna att ha hatt på sommarn för annars "var man inte klädd ordentligt!".

Blev såklart bjuden på pressgurka i vanlig ordning, och nån fisk som hon inte kom ihåg namnet på.

Det blev en sväng till apoteket efter, hämtade insulin och pratade med lite folk. Jag träffade Harriet, som var vaktmästare på gymnasiet där jag gick, pratad lite med henne, hon bor granne med Carros syster Malle och Rilla som precis har fått barn.
Ibland är det galet här, man kan inte gå en meter innan man känner nån, but I love it!

Ikväll ska jag ta en tur till min bror, inspektera hans blommor och hänga.
Imorn: work work work... 7-14.

Åh, den är så jävla bra!
Men titta inte på videon för den är apdålig. Hon är outstanding, blev kärlek vid första lyssningen i Turkiet för ett antal år sen.

Hoppas ni får en trevlig kväll, för det ska jag ha!

Åh vad jag önskar att jag vore man ibland!

image207

Helgens bravader...

... fylla två dagar av tre möjliga (och en lätt touch av bakfylla den tredje!).

Började fredagen med att gå ut och käka med Carro och Johnny, på Texas Longhorn. Det var första gången jag var där och jag blev glatt överraskad!
Jag kunde inte bestämma vad jag skulle äta så Johnny beställde åt mig, hummer och oxfilé. Han fick hålla värsta kursen, för jag hade aldrig ätit en sån hummer (finns det olika? Vi åt hummer på Sri Lanka men då såg dom inte ut sådär!) innan. Väldigt gott.

Efter en snabb tillfixning hemma hos Carro & Johnny gick vi (minus en Johnny, plus en Jess) till Platens. Ganska på lyset var vi nog, kan jag tro såhär i efterhand.
Träffade lite folk och traskade till dansgolvet där vi började dansa med ett par kompisar till Jessan. (Men då var det bara Carro och jag och dom killarna, Jessan var tokborta)
Efter bara några minuter är vi igång och pardansar, jag fick tag i en danspartner som hade snott ett par bowlingskor. Vi började köra dödslyft och jag skrattade så det sprutade tårar ur ögonen.

När vi skulle gå hem började den här killen (Marcus?) och jag lura folk att vi verkligen var med i Let's dance. Iofs var folk fulla som as, men vi lyckades faktiskt lura tre pers, alla av manligt kön. Vi sa att vi var ute på promtion-turné och att vi skulle dansa wienervals på fredag. Männen lovade att titta och skulle ringa och rösta.
En av dom sa att han kunde dansa wienervals och frågade om vi kunde prova. Jag hängde på, (herregud, jag kan ju inte dansa wienervals!) ett par steg och så sa jag:
"Men du?! Det är ett tag sen du dansade det här va?"

Sov hemma hos Jessan med henne och Patrik.

.
Mindre än ett dygn senare var det dags igen. Emma-vän pallrade sig in till stan också, så det blev hon, Jessan, Carro och moi.
Förferre hemma hos Johnny och Carro, i deras nya och skitsnygga soffa.
Det blev ett stopp på Magnolia på vägen också. Drack nån Mango-historia i cocktail-glas som var galet god.

Och gissa vad?! Vi hamnade på Platå, som jag ju sagt att jag ska bojkotta. Dålig karaktär är två ord som beskriver mig extremt bra!
Det var iaf trevligt, men Carro och jag gick ganska snart tillbaka till Magnolia och skulle vidare till Blue heaven, men jag tappade bort packet på vägen och sprang rakt in i världens sötaste leende istället.

Vi hängde sen resten av kvällen, hittade Jessan och Emma med sällskap inne på Platå, hämtade jackorna, gick till Hakepi där Kalle höll hov. På nåt konstigt vänster försvann alla och kvar var jag och Filip, så jag följde med honom hem och inspekterade han omtalade balkong, som var typ den coolaste jag har sett i hela mitt liv, han berättade att han hade odlat gräsmatta på den en sommar också, haha.

På "morgonen" började jag skaka för diabetesen så då åt vi tomater och jag drack nyponsoppa. Vi spelade fyra i rad, jag är typ värdelös på det. Han vann två gånger, sen vann jag den tredje, men ingen av oss insåg att jag hade vunnit förens jag hade fem i rad!

Söndagskvällen spenderade jag i sällskap med Kalle och Jessan, vi åkte till Coop och kollade på färg, och lite senare till Maxi också.
Väl hemma hos Jessan igen kollade dom två på en riktigt otäck film med bland andra Calista Flockhart och jag slocknade i sängen.

Tog bussen vid 20 i tio på kvällen. Carro och Kitty kom och mötte mig med min väska, tack för det.

.
Kort sagt; en mycket härlig helg!

Kort.

Jag är så glad, så glad, så glad! Hade en dundertrevlig helg, det kommer en längre rapport ikväll... för nu ska jag dricka te och läsa Stieg Larsson!

Later!

Bankrån ... här?! I Åtvidaberg?

Vaknade av att (hem)telefonen ringde imorse. Klockan var väl ungefär 20 min över nio. Kravlade mig upp och svarade, det var min bror som ringde. Det första jag regerade på var att han pratade väldigt tyst. Och sen tänkte jag: är han inte på jobbet? Han jobbar på Sparbanken här i Åtvid om nån missat det.
"Vi har blivit rånade." säger han.

Tiden bara stannade. Det händer inte! Frågade om han var ok och det var han, tack och lov. Hann inte prata så länge, satte mig på en stol och det bara rullade runt i huvudet. Jag kom att tänka på farmor, hon kommer ju aldrig låta Kristoffer gå till jobbet igen!

Lite senare när jag hämtat mig från chocken cyklade jag ner och skulle köpa te. När jag kommer är halva centrum avspärrat. Jag träffar på en gubbe som pappa brukar spela golf med.
"Är det du som har varit i farten?" frågar jag på skämt och jag vet inte om man ska skoja om beväpnade rån... men vad ska man göra?!
Går in på Önska, där jag har jobbat, det ligger mittemot banken. Sela och Thomas säger att dom var sena till jobbet imorse och som tur var hade missat hela tumultet.

Var jag än går där nere pratas det. Jag hälsar på en av Kristoffers arbeteskamrater som står och tittar på polisen som håller på och jobbar utanför. Hela entrén är paj, rånarna hade kört in med bilen genom glasdörrarna. Utanför står en röd Volvo som är helt svart och tydligen har brunnit och det är fullt med is runtomkring den.
Så overkligt.... och obehagligt. Tänk er själva, rätt vad det är kommer en bil inkörade på ditt jobb och nån skjuter med en AK4:a. Här, mitt i idyllen liksom. Det går inte förstå.

Inne på Ica pratas det om möjligt ännu mer. Hälsar på ytterligare två personer som jobbar på banken, dom ser förvånansvärt "normala" ut, kanske något mer sammanbitna än vanligt.

Tack gode gud att ingen blev skakad, att det efter omständigheterna gick bra...

.
Nog om bankrån!
Igår åkte Karla och jag till stan och skulle hjälpa Carro och Jessan att flytta (runt). Carros kläder och grejer skulle till Johnny, Jessans grejer skulle hem till Carro, för hon ska bo där from nästa vecka.

Vi mosade in grejer, jag lovar.. satt insmälld mellan sönderslagna möbler, bräder, sopsäckar med glas och skit, och jag vet inte allt. Såg inte ut och ingen såg mig heller, haha.

På kvällen när vi var klara lagade vi tacos hemma hos Johnny, kollade på "The Punisher" (helt ok!) och pratade minnen.
Bland annat diskuterade vi den där gången när vi klädde ut Emma till en tant och gick till centrum och Emma fick världens sår på foten av kärringskorna och strumpbyxorna satt fast i det. Hon såg verkligen ut som en 75-åring iaf, Jessans mamma kände inte igen henne. Hela tanken var att Emma skulle gå in på systemet och fixa alkohol, men så långt kom vi aldrig!
Emma gick först och vi andra gick tio meter bakom och skrattade.
"Att vi fick Emma att göra det! Ok om det hade varit Ulla, men Emma!" säger Carro och jag bara gapade. Vilket iofs kanske kan bero på att det 90 % av alla gånger är jag som gör sånna saker...

Och den där gången när vi gjorde 10 liter chokladpudding hemma hos mig, drog på oss varsin sopsäck över huvudet och traskade bort till Jessan (som var hemma med sin dåvarande boyfriend), ställde chokladpuddingen på trappan (Jessan hatar chokladpudding!) plingade på och bokstavligt talat hoppade iväg och sjöng nån konstig sång i våra sopsäckar. Hoppas ingen av värde såg oss!

Nu tar jag snart bussen till stan och det blir med all säkerhet Platens även ikväll. Inte mig emot, tvärtom!

Take care!

Herregud, han är död...

Jag satte mig precis vid datorn och fick för mig att lyssna på Otis Reddings "(Sittin on) The dock of the bay" och så får jag se det på en sida: Heath Ledger är död. Vilken chock, och till den låten, det kändes så overkligt!
Kommer ihåg på högstadiet när vi satt hemma hos Karla och såg "En riddares historia" och dreglade allihopa, vilken kille!
Nu är han borta, så grymt och jag kan inte förstå det. Och i "Brokeback mountain", vilken skådespelare, jag älskar den filmen!

   

Heath och Michelle Williams var helt klart två på min "Favoritkändispar"-lista. På första plats, alltid Drew Barrymore och Fabrizio Moretti, men på andra plats. Kolla bara den här bilden:


Åh, så stiliga! Den klänningen skulle jag dö för. Oscarsgalan, 2006.

Det är så sorgligt att jag inte vet var jag ska göra av mig själv. Tycker det har varit alldeles för mycket död och elände ett tag nu. På jobbet känns det som att nån dör varannan dag, folk i min ålder dör också, fick jag bevis på förra veckan. Och nu det här..

RIP


Retas med mig idag och det blir en rak höger!

Jag vet inte vad det är med mig. Har gått runt hela dagen och varit förbannad, och tro mig, jag är aldrig förbannad, arg eller lättretad.
Idag har jag inte ens behövt nån för att reta upp mig, jag har liksom varit alldeles fantastiskt bra på att reta upp mig själv, och helt utan anledning. Höll på och börja grina när jag cyklade uppför en backe på väg hem från bussen, och då är det illa!  Pms, fy fan. Första gången i mitt liv och.. det räcker. Aldrig mer! Har aldrig känt mig så konsigt ur balans och varför nu?!

När jag är på liknande humör brukar jag alltid lyssna på Sheryl Crow, jag vet inte varför, men det hjälper. Sjukt underskattad artist, hur som helst!
.
Fick ett sms som värmde så galet mycket idag. Jag skrev till Liza igår att jag var livrädd att hon skulle glömma bort mig, och då svarade hon  ":-) ingen risk att jag glömmer dej, du är ju förevigt inprintad på min kropp(.......)".
Åh vad jag saknar henne! Jag saknar dig min älskade T1! Och det känns bra att va intatuerad på dig, för då är jag alltid med dig liksom! Förlåt för att jag är världens dåligaste på att höra av mig... men jag tänker på dig mer än du tror, det lovar jag!

.
Ledig imorn, gött. Ska städa, läsa och kanske åka till simhallen med min små änglar (internskämt!)? Och så ska jag och den ena av dom sitta och ringa runt till grannlandet. Håll tummarna!

Puss puss!

Hur mycket mer pallar min lever?

Söndag igen. Redan!

Blev utgång igår igen... fast jag inte skulle ha gått ut. Jag har verkligen världens dåligaste karaktär! Jag käkade sushi och dom andra åt annat hemma hos Johnny, Carros boyfriend. Sjukt gott var det.
Vi började göra oss i ordning typ vid 20, och började dricka både vin och sprit och jag försökte stå på huvudet i Johnny och Carros säng... jag kan säga såhär; det var lättare på mellanstadiet.
"Då kunde man ju stå på huvudet i flera timmar!" som jag råkade säga till Carro, och vi skrattade och ramlade ihop i en hög.

Jag satte mig såklart vid datorn sen och var dj. Kan liksom inte låta bli. Det blev bland annat den här låten:
http://www.youtube.com/watch?v=wRayKxgePQI
som jag älskar.

På väg till Magnolia träffade vi två killar från Göteborg som jag stod och pratade med i baren. Göteborgska är verkligen världens skönaste dialekt! Jag lovade dom att jag skulle ringa när jag flyttar dit.
Fick med dom + Jessan till Platens. Tror aldrig jag har sett så mycket folk där!
.
Det blev mycket dans och prat med gamla bekanta. Jag råkade även presentera mig på ett lite konstigt sätt för en av deras kompisar:
"Hej, Ulla.  Jag har tydligen skickat en massa oanständiga sms till XXXXX.". Haha. Typiskt mig.

Skickade även ett (inte lika) oanständigt sms till världens sötaste leende. Han var tydligen ute, men på fel ställe.

.
Idag har det varit lugnt. Jess, J och jag sov hemma hos Jess.
J och jag tog ett tåg hem och var i Åtvid typ vid sju. Pappa kom och hämtade oss. När vi kom hem satt pappa, Susanne och jag och kollade på "Hemma hos Jamie". Älskar matlagningsprogram. Och det är nåt med den karln, alltså! Vet inte vad, men han är tilltalande på nåt sätt....

Pusspuss!

God afton!

Tröttare än jag är just den här sekunden har jag nog aldrig varit i hela mitt liv... har jobbat tolv timmar, alltså ett halvt dygn idag. Ganska mör i benen, haha! (Men jag får skylla mig själv för jag har gått i stövlar med typ 4 cm klack... varför? Klantig som får är jag ju!)

För övrigt känner jag mig ganska nöjd med livet, fan orkar inte förklara allt det här nu, måste sova! Tar det imorn istället! LEDIG HELA DAGEN, tjo fadderittan, det ser jag fram emot!
Hur ska jag slå ihjäl tiden? Åka till storebror? Det känns som det var länge sen, är han hemma? Träffa Emma? J? Karla som tagit sitt pick och pack och flyttat hem till Klövervägen? Vi bor vi alla fyra hemma igen, konstigt det där, men hur kul som helst! Åka till stan fast jag inte måste?

Nu börjar jag se i kors!

So long - flaggstång!

It's always better when we're together

Hello folks.

Börjar inlägget med en totalt fantastisk låt.
http://www.youtube.com/watch?v=u57d4_b_YgI


Jossan och jag var hos en tant på jobbet. Jag hade på mig min Peak-mössa som jag fick av min kära bror i julklapp.
"Varför står det P på mössan?" frågar tanten, som är världens negativaste människa och sur 95% av tiden hon är vaken.
"Det är märket. Peak performance." förklarar jag.
"Men du heter ju Ulrika!"
"Jaaa. Men det är märket. Typ som Kappahl har Kappahl-kläder, du vet." fortsätter jag.
"Pick?"
"Nej, Peak."
Jossan kommer in och säger:
"Det uttalas Pik, som spik fast utan s:et!"
Skrattade så jag grät. Tanten såg oförstående ut, försökte säga det 30 gånger och gav upp.
.
Idag slutade både Jess och jag kl 13. Jag ringde henne vid halv och sa:
"Vi ska käka glass, det är sol!" och sagt och gjort. 40 min senare satt vi på en bänk på Stora torget och åt glass. Konsigt, det var iskallt, men glass skulle vi ha.
Kittan verkar ha fått spelet, springer runt som en yr höna och springer in i allt och alla. Tur att hon är så extremt söt, annars hade väl folk ha blivit förbannade!

Träffade kvinnan som sydde min balklänning när jag gick av bussen i Nygård. Vi gick och pratade uppför Åtvidabergs värsta mördarbacke. Hon är rolig, är hon.

Skulle ha varit ledig imorn, men det blev inget med det, så att säga. Folk är sjuka hela tiden... Och fler och fler och i längre perioder också.

Puss&kärlek till er alla!

Ett.

Ännu en helg avklarad!
Jobbade 16-22 i fredags, 7-22 igår. Visste knappt vad jag hette när jag slutade och ändå skulle vi ut och rulla hatt.
J och Emma bjöd ju upp också, så det blev dom två och inventarierna, Jessan och jag.

Jessan stack till mig ett champagneglas (var vinglasen slut?) med vin så fort jag kom innanför dörrn och gormade åt mig att hoppa in i duschen.

Vi kom ut ganska sent, vissa av oss med bh-inlägg i skorna (!), andra med mördarskor och Platens blev första stoppet. Kön gick förvånadsvärt fort, och så var vi inne, framme vid baren, väldigt lite folk.
Efter en drink älgade vi över gatan till Platå. Det skulle vi aldrig ha gjort, enligt mig. Ska fan bojkotta stället, det är ju värdelöst. Aldrig mer, jag svär... eller nästan iaf.

Emma och jag gick tillbaka till Platens, fram till baren, mycket folk. Sjukt bra musik, men jag tror dom spelade Adam Tensta tre gånger, och det är väl lite att ta i kanske?
Det gick rykten om att Lasse Winnerbäck var på Platens också, nånstan bakom, hörde det flera gånger. Sen sa Emma att Dregen var där också, och hon har varit lite tänd på honom ganska länge. Dock fick vi aldrig se dom, så jag vet inte om det stämmer eller om det bara var snack.
Kvällens fråga var: "Får man knulla bartendern?" - och det var fan klockrent! Vet inte om jag får skriva hela den storyn?
Träffade en massa knäppisar på dansgolvet. Bland annat en kille med slips som jag försökte lurade i att jag brukade ha på mig fluga typ 70 % av tiden, jag tror inte han trodde mig. Sen var det några killar som krossade glas till höger och vänster och jag sa åt dom att dom borde prova att gå på glaskross i skor med 10 cm klack. Roliga var dom iaf. Och så var det en galen Filip Hammar-look-alike på Platå som dansade som en galen diskborste.

Jag fick sällskap hem av världens sötaste leende efter att Jessan dumpat mig och J och Emma tagit en taxi hem till Östgötagatan.
Inget ont i fötterna, helt otroligt!
När vi kom hem låg J och Emma i varsin soffa och Kitty var heltokig och käkade tofflor och jag målade nagellack på en hand innan jag somnade med Jessans morgonrock på mig över kläderna (gav bort det sista täcket till Emma), stackars människan som sov brevid, han måste ju ha frusit ihjäl typ.
.
Imorse satte jag på Franz Ferdinand (eeh, ja skivan alltså!) och käkade sallad som Emma köpte till mig på Priso.

Känner mig lite yr på nåt sätt, vet inte riktigt vad jag gör för tillfället eller vad jag vill göra. Tänker för mycket, bestämmer för lite, grubblar och snart åker J och jag till Oslo. Det ska bli nice!

Hon kommer aldrig tillbaka....?

Mitt vänstra pekfinger känns som papper, haha! Höll på typ att hugga av toppen av det i helgen, och nu är det svullet och världens repa, ser konstigt ut! Men det känns ännu konstigare!
Sen har jag en obestämd skada på ringfingret på högerhanden också, sen vi var ute i fredags. Hugger jag mig inte med en en sekatör så är det nåt annat knasigt på gång... Jag kommer ihåg Jessan på låg- och mellanstadiet, hon skadade alltid sina stackars knän och nu är det jag som håller på och förstör mina händer!

Mår kanon för tillfället, faktiskt! Förskyldningen får jag leva med, men för övrigt: inga moln! Vad hände egentligen? Ena sekunden kan man va helt psykiskt infekterad, mentalt slutkörd och så pang! är allt bra igen. Det svänger. Rätt vad det är kommer solen och så är man bästis med alla i hela världen och fast klockan är för mycket är man fortfarande klarvaken, på ett bra sätt. Det är ju fantastiskt, eller hur?

.
Jobbade ikväll. 16-22.15. Jag, Petter, Calle och Oskar. Var hos Ragatan tre gånger och hade min hat-rad, men det gick som en dans. Folk larmade i tid och otid, men idag var en sån kväll när jag älskar mitt jobb, det jag gör.
Linnea kom en sväng också, hon skickade sms först och frågade om jag skulle på reunion i helgen. Det ska jag inte, men blev grymt sugen när hon började yra om att hon skulle åka...

Alla flyttar till Oslo, har fått höra om flera stycken på bara några dagar... snart sticker J och jag igen också. Känns ... bra. Lite skakigt på nåt sätt, det känns mer på riktigt den här gången! Längtar efter mina Bo grönt-babes, folk överallt, sol (existerar den fortfarande?) på Karl Johan, den bitterljuva åka tåg-känslan och allt.
Lämna allt det här nu? Vad är det här egentligen?


http://www.youtube.com/watch?v=WZkFYfCor2o
En applåd för Håkan, vilken jävla poet han är! Den här låten, oj oj oj. Som att dra en trasig glasflaska frivilligt över handleden och blöda och blöda och älska det.
Och Anders mördar den verkligen! Vill ha dom båda två i mitt rum nu, tack!

Örongodis!

http://www.youtube.com/watch?v=n4GTdUaJlLg&feature=related

Kommer ni ihåg på mellanstadiet när man var på disco och liksom korsade armarna och tog tag i nån annan som gjorde likadant och snurrade och snurrade tills man mådde illa?
Så vill jag göra när jag hör den här!

Kine 23 år! Happy birthday!

Om nån har försökt få tag på mig.. har inget batteri i mobilen! Och laddaren är hos Carro så jag får inte tag på den förns imorn.
.
Idag fyller den här sötnösen år!

GRATTIS HJÄRTAT!

.
Vet inte riktigt hur jag ska beskriva fredagskvällen... det var så mycket, mycket av allt liksom! Kanonmusik till att börja med, Jack Peñate "Torn on the platform" kom och Queen och det var första klass allting.
Det blev inte så mycket dans för mig, stod mest och hängde med en viss person, en väldigt rolig kväll blev det iaf, det tror jag vi kan va överens om, eller hur Jessan och Emma?
Pratade precis 14 min i telefon med Jess (jag brukar aldrig prata länge i telefon, tycker det är bättre face-to-face) och det kanske blir en liten runda på onsdag!

.
Igår kväll såg Emma, J och jag "Dreamgirls" med bland andra Beyonce och Jennifer Hudson. Filmen var lite seg, hände inte så mycket, den tilltalade mig inte speciellt... men musiken! Satt och diggade hela tiden!

.
Det är tomt hemma nu, oj så tomt. Kristoff tog sitt pick och pack och lämnade oss igår. Jag skulle egentligen ha hjälpt till o flytta allt, men vi blev kvar ganska länge i stan så jag missade det..
Konstigt hur man liksom kan känna så tydligt att nån är borta efter mindre än ett dygn. Som tur är det ju inte Eskilstuna som gäller den här gången!

Att K flyttade innebar iaf en bra sak för mig: jag har övertagit hans garderob. Så nu har jag två stycken. En med myskläder och en mer "vanliga" och piffiga. Upptäckte att jag saknar en massa skor när jag börjde riva runt. Tror jag har tre och ett halvt (!) par hos Jessan, två hos Carro, ett halvt par i Oslo och jag vet inte allt.
Titta så bra det blev:

Mysgarderoben!
Här är garderoben i mitt rum, som jag sa till pappa: "Jag förstår inte hur jag fick plats med allt här inne innan!" och då svarade han: "Det fick du ju inte!".

Här är den som står i Kristoffers gamla rum.. Smällde in lite skor också!

Jag känner mig som en ny människa nu när jag har rensat lite, och nu vill jag shoppa, för det finns ganska mycket plats kvar!

Hoppas ni mår bra allihopa!

Nästa: Platens.

PLAAAAATENS! Här kommer vi. Emma-vän ska med ikväll också och det innebär succé ända ut i fingerspetsarna.
Borde inte egentligen... men som J och jag brukar säga: "JAG KAN INTE LÅTA BLI!".

För tillfället ser mitt hår ut som skit, som visset hö typ, och jag känner inte för att ha på mig nåt annat än mys... men vänta bara!

"Med all respekt...  du låter ganska ung?!" är helt klart dagens mening!

Var inne en sväng hos Emma, Zora och hon hade bakat bröd och det slog mig hur mycket jag älskar dom allihopa. Emmas föräldrar, Karlas, J's. Dom är som föräldrar för mig, har alltid varit och ställer alltid upp för mig. Jessans och Carros är som plastföräldrar, dom diggar jag grymt mycket också, men jag har ju inte träffat lika regelbundet och ofta som dom här på gatan!

Dag plockade fram gitarren idag, och det är verkligen en sån sak som jag kopplar till min barndom. Vi pratade om Holland, Dag förklarade att Holland ligger under vattenytan, att dom liksom har byggt vallar runt så det inte ska försvinna utan vattnet. Visste ni det?! Det står tydligen i femmans kursplan (Dag är mellanstadielärare) att man ska kunna det, och varken Emma eller jag har hört det! Har ni?!

Har hört rykten om att Linda och Niclas är på Lanzarote, inte ett dugg avundsjuk, jag lovar. Och snart sticker Nicklas, Jesper och Carro. Fy faan.
Emma och jag får nöja oss med en sväng till Linköping.. och det är ju inte illa pinkat!


Have I been a fool - just say!

Kort sagt:
.Förskyldning är fan djävulens påfund.
.Mitt liv är för tillfället så extremt slentrianmässigt och förutsigbart att jag spyr på det. (Ändå finns det inget som slår en kväll med mina darlings!)
.Världens vackraste kvinna är utan tvekan: Devon Aoki.
.Världens snyggaste karln är med viss tvekan: Fabrizio Moretti.
.Platens imorn med huvudet fullt av snor och magen full av alkohol? Det rycker i dansfoten... ska känna efter ordentligt om jag pallar...

Puss (utan bacillspridning!)!

Livet är en gul gummiring på en vattenrutschbana!

image200

Mallorca, juni 2006.

.
Och en sak till:
Jack Peñate. Vilket lyckopiller, vilken musik! Varje låt är som hela världen insmälld och koncentrerad i en Jelly belly. (Världens bästa godis, för övrigt!) Jag vill se honom live...

Nytt år, nytt liv.

Nyårsafton blev verkligen den trevligaste på väldigt länge...
Carro, Nicklas, Johan, Micke, Marcus och jag mosade in oss i Carros mammas lilla bil. Carro körde. Sen var ju frågan hur vi andra skulle placera oss. Marcus, Johan och Nicklas satte sig därbak och sen pang! så var det fullt. (I höstadiet brukade vi åka fem stycken i ett bakstäte.) Då kom i fram till att jag skulle sitta på golvet framför Micke i där fram. Det... ehm, blev inte så bra. Sen skulle jag sitta mellan honom och Carro, men det blev inte direkt bättre, för då satt jag på växelspaken.
Det slutade med att jag satt mellan Nicklas ben där bak. Hur sjukt som helst. Skrattade hela vägen till Linköping...

Grabbarna var hur tjusiga som helst med frack och grejer, och Carro och jag började duscha och göra oss i ordning och så kom Jessan och vi kollade på fyrverkerier från Carros öppna fönster och drack öl/vin/sprit och lyssnade på musik (bland annat Eagle-Eye Cherry, kommer ni ihåg? Verkligen som att va tillbaka på högstadiet!) och pratade.

Trots att jag dansat soldansen i flera dagar blev det såklart snö... Vilket innebär att när vi skulle gå till Platå så fick jag ha små plastpåsar på fötterna..
Väl framme började vi mingla och satt i baren och hängde. Vi började fiffla med borsplaceringen och så fick vi sitta allihopa tillsammans.
Jag hamnade längst ut till vänster med Marcus mittemot och jag pratade med tre tjejer som satt brevid, hur trevliga som helst.

Maten var god, men förrätten hann jag inte äta så mycket av, pratade för mycket. När vi hade ätit färdigt hittade vi karaoke-maskinen och sen var det kört! Vi sjöng och sjöng och sjöng och jag tycker seriöst synd om alla runtomkring som fick lyssna på eländet!
När klockan slog tolv och det var bye bye 2007, hello 2008, stod Jessan och jag och sjöng "Song 2" med Blur, som var helt omöjlig att sjunga.
Uppe på dansgolvet blev det valsdansning och därefter vanlig dans dans dans! Sjukt kul!
Vi dumpade Platå och gick till Platens (kände oss lite överklädda i våra små Las Vegas-blåsor när alla andra hade jeans, men skitsamma!) och både drack och dansade vidare.

Carro gav upp vid ungefär halv tre, Jessan och jag lite drygt 20 min senare. Efter ett snabbt stopp på Hakepi började vi gå hem till henne. Ja, gå! Och varken Jessans eller mina fötter mådde särskilt bra. Det var som att dom fått för mycket alkohol och höll på att bli bakfulla!
Släpade oss hemåt och Jessan pratade i telefon och jag försökte mest koncentrera mig på att komma framåt. Inne i trappuppgången slängde vi av oss skorna och efter nån halvtimme kom Micke. Vi låg och tjattrade, jag kände mig mest i vägen, men sen somnade jag.
Min bror och hans kompis Anders kom också. Då fick jag flytta till sängen och så fick dom varsinn soffa.
.
Jag tror det kommer bli ett bra år, det här. Känner mig positiv och ska sätta upp lite mål. Hatar ordet "nyårslöfte" för det låter så tråkigt och pressande och hemskt.


Emma, J och jag hittade på den femte Harry Potter-filmen igår kväll. Jag älskar filmerna, dom är helt otroliga! Försökte börja läsa den första boken nån gång, men det passade mig inte, helt enkelt. Brukar ha lite svårt för sånt där hokus-pokus.
J säger innan varje film "Nu måste dom bli kära! Blir dom ihop i den här filmen?", hon liksom bryr sig mest om relationerna och vill ha romantik. Jag o min sida blundar halva filmerna så Emma får säga till mig att titta. Dom två sista filmerna ska vi se på bio när dom kommer! Jag längtar..

Vill ni se en tvätthög? Kolla här:



Jag har sorterat, men hela tvättstugan är smockad och har ingen aning om hur i helvete jag ska få plats med skiten i garderoben, den är redan full..

.
GOTT NYTT ÅR VÄNNER!