På promenad med Ulla & J.

Idag vaknade jag upp till strålande solsken och drack te och läste Corren innan jag sprang (!) runt golfbanan. Härlig luft, mindre härlig motionstur... haha. Det var nog lite för länge sen jag var ute och skenade.

Väl hemma igen kände jag mig som en ny människa och fick för mig att läsa matte B på distans... (går det ens?) som tur var kom jag snabbt underfund med att det skulle nog inte gå.

.
Typisk händelseutveckling när J och jag ska ut och gå:
1. Vi bestämmer att vi ska gå... säg kvart över.
2. J kommer alltid för tidigt... säg tio över. (Jag springer runt och klär på mig medan hon står och väntar, alltid samma visa!)
3. Vi går.
4. När vi har gått en liten sväng blir det knäpptyst... och så går vi i total tystnad i X antal minuter. Tänker på olika saker och det är som att nån tryckt på mute.
5. Nån (oftast jag) kommer på att vi är tysta och säger: "Du, nu har vi varit sådär tysta igen!" och så pratar vi.

Snart kommer J hit och vi ska (inte ut och gå) titta på "Gossip girl", andra avsnittet. Jag har läst första boken, så det ska bli kul o se, tyckte faktiskt det verkade riktigt bra förra veckan!
Emma kommer nog också, och så ska vi äta morötter och gurka.
Nu kom J.

Lite senare ska jag ta bussen till stan, börjar jobba kl sju imorn... till tre. Blir en sväng med Kitty när jag kommer in, för Jess är på date!

Kram&pusspuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback