Ibland bara älskar jag Åtvidaberg!

Jag har precis varit nere på byn. Skulle köpa alkohol, tops och batterier.

Cyklar på gatan som ligger bredvid min, där står en granne och dammsuger sin bil. Han vinkar genom bakrutan.

Vidare cyklar jag på min söta kusin Elin som sovit hos sin bror, alltså även min kusin, Dea. Hon är ute och går med deras hund.

Vidare ner till Systemet. När jag kommer till kassan tänker jag: "Hon kommer inte fråga mig om leg!! Första gången nånsin! Ser jag så gammal ut?!"
"Jag känner ju igen dig, men får jag titta på ditt leg?" frågar hon tillslut. Haha!

Går in till Ica. Där sitter min granne Christian i kassan.

På väg uppför IOGT-backen för att hämta min cykel ser jag en tant som går fruktansvärt sakta uppför mördarbacken. Stannar till.
"Hej! Det där såg tungt ut! Vill du att jag ska dra rullatorn lite åt dig?" frågar jag.
"Tack men nej tack. Det går bra! Jag sätter mig på den och vilar ibland." säger tanten.
"Måste va bra att ha en kompis man kan sitta på när man behöver!" säger jag och tanten skrattar. "Annars har du ju en bänk där uppe, men den ser kall ut!"

Jag går vidare och under tiden jag låser upp cykeln går tanten om mig.
"Du är inte rädd för att halka?" frågar hon när jag går förbi igen.
"Nej, inte direkt! Har du såna där man kan sätta under skorna då? Så man inte halkar? (är ju lite i branschen, haha!)"
"Ja, det har jag!" hon visar mig.
"Gott nytt år på dig!" säger jag och cyklar vidare.

Lämnar av vin som jag köpt åt Elin hos Dea. På brevlådan står det "Inte så mycket reklam, tack!", så typiskt Dea, haha!

Nu ska jag till stan! Kine är ju äntligen här och jag tror vi ska bowla ikväll! Imorn är det ju som bekant nyårsafton! Om ni undrar, min telefon funkar fortfarande inte exakt som den ska... den funkar bara om jag har den i laddaren, vilket innebär att om jag inte är hemma = no phone.
Sover i stan ikväll, men tar med laddaren som om ni behöver få tag i mig så går det!

Och GOTT NYTT ÅR!!!
Puss!

Bye bye ÅBG, hello Sthlm!

Tar snart mitt pack och går in till Emma, sen åker vi till Linköping och hämtar Carro och därefter vidare till Sthlm där vi ska möta Kine. Men hon kommer först på kvällen så innan det ska vi springa på stan! Hörde jag nån säga rea, kaos och panikmycket folk? Det här kommer gå bra!

Återkommer redan imorn!

Puss&kram!

Vilken jävla kväll!

För mig spårade det ur redan på förfesten hos Emilie där jag tillbringade nån timme på olika mattor på golvet. Aldrig i hela mitt liv har jag blivit så onykter på så lite alkohol.

Piggnade dock till efter en spruta som Carro stack mig med, så det kan ha varit diabetesen som spökade också!
Vi var 10 tjejer och spelade paketspelet. Jag fick mitt eget paket, som jag ville ha så jag är så nöjd så nöjd! Jag hade köpt en kalender, en sån man drar av ett blad på varje dag ni vet? med pinup:or. Skitball!

Vi traskade till Platå och fortsatte kalaset. Där blev folk dåliga och dåligare till höger och vänster. Carro försvann till Magnolia, Jess höll på att somna och gick hem. Ronja och jag sprang runt och yrade och Emma kom och skrek;
"Jag har blivit spydd på!!!".

Träffade många gamla bekanta! Bland annat min gamla jobbarkompis Karin som är hemma från London och snart sticker till Oslo.

Efter några timmar var det bara jag och Emma kvar.
Vi gick ut och träffade Emmas blivande klasskompis på Hakepi, där vi även sprang in i Mallan som är hemma från Englandet. Vi ska träffas på söndag och prata lite, sa vi.

Min andra gamla jobbarkompis Calle gick jag in i också! Så kul, för verkligen alla är hemma liksom.

Somnade hemma hos Jess efter en konstig promenad hem.

Idag har vi bara legat och degat och myst hela dagen hos Jess. Underbart! Var så länge sen vi bara låg i en hög och pratade och skrattade som vi alltid gjorde förr. Emma, Jess och jag. Sen kom Carro och även lite senare även J. Bara Karla som saknades!

Ikväll var jag ute och gick med min nya bästis ipod:en. När jag kom hem hade jag tre missade samtal och ett sms där det stod: "Svara!".
Ringde till Linus och Nicklas svarade och så fick jag höra tidernas fight i telefonen.

Nu är det läggdags, jag är dödstrött.


Klackarna i taket!

Nu kör vi! Jag har packat ner allt (hoppas jag!).
Det blir ny hårfärg, vin, paketspel och spontandans (hoppas jag!).
Har en bra-feeling i magen!

Ses på Ågatan ikväll!

PUSS!


Såhär snäll har jag inte varit i år!

Jag känner att jag har inkasserat lite för mycket julklappar idag, det blev så mycket att jag känner mig oerhört tacksam och konstigt förvånad på samma gång.

Farmor hängde med bort till min morbror också. Först ville hon inte, för hon tyckte det kändes som att hon trängde sig på fast hon blivit inbjuden. När vi åkte hem sa hon "Jag är så glad att jag följde med, hade jättekul!".

Satt och pratade med min favoritkusin Elin direkt när vi kom dit. Hennes mamma gick runt och styrde och vi pratade Oslo, minnen, mormor och körkort.

Tomten (för övrigt min moster!) kom också. Det var bara ett barn där idag, mitt kusinbarn Alex så det var inte så många hon behövde lura.
Sist var hon en tomte från Skåne, och idag var det dialekter från halva Sverige och Danmark. Så roligt. Dock tyckte nog inte Alex det. För han såg att det var Inger! Och blev arg när hon sa att det inte varit hon. Världens kalabalik. Så i år insåg han att tomten inte finns, antar jag.

Jag slutade tro på tomten för länge sen, men jag tycker det är kul när folk jag känner är tomte och håller på och yrar och byter dialekt.
Min pakethög var ett berg. Jag har slutat bry mig om paket också, men blir ändå överlycklig varje julafton. Så mycket fint jag fick, oj oj oj. När jag öppnade paketet från min bror blev jag seriöst svimfärdig och trodde jag drömde! En ipod! Nu sitter jag och lyssnar på den, och en skiva jag fick också. Det blev mycket teknik-grejer i år. Fick en digitalfotoram, och hörlurar utan sladd, usb-minne. Pepparkaksformar som ser ut som en elefant (borde skicka den till Omi egentligen!) och en kamel. Filippa K-muggar som vanligt, en årsförbrukning Body butter från Body shop. Och en massa annat.
Av Elin och hennes föräldrar fick jag en kanonfin cashmir-sjal. Solgul liksom, underbar. "Det bara står Ulrika på den!!" sa Elin och jag håller med.

TUSEN TACK till alla.

Den roligaste julklappen låg i brevlådan idag. Från min älskade J.
En påse, två par örhängen (skitfina!!!), Sörlandschips! Jelly-bellys! Äventyrs-brus! Norsk marsipan! 
Hjärtat - du är fantastisk! Tack tack tack!

Min ena faster ringde idag också, blir alltid så glad av att prata med henne! Hon och hennes man och min kusin ska till farmor imorn men jag hinner tyvärr inte träffa dom.

Undrar var jag är och vad jag gör om ett dygn? Onykter och i strålande sällskap!

God godare godast jul på er vänner!


Ett par minuters gåshud.



Den gamla versionen är ju typ 30 miljarder bättre, men den hittade jag inte nu av nån konstig anledning.
Jag blir känner mig alltid så tacksam när jag hör den här låten... jag vill förändra världen efter varje gång.

Idag har jag som sagt klarat av ett födelsedagskalas också. Mina släktingar är bäst på hels planeten. Och så roliga. Skrattar så jag får ont i magen varje gång vi träffas. Idag var det mest åt min moster som springer runt över halva samhället och häller salt på mödarsniglar. Och nån leksaksfågel som ett kid flög med utanför fönstret där vi satt.

Nu har farmor, pappa, Kristoffer och jag spelat julklappsspelet. Jag blev sjukt nöjd!! Vann inget på min trisslott, men är lika glad för det.

Farmor är så rolig alltså. Inte så finkänslig.
"Du var så smal sist jag såg dig Ulrika! Nu ser du ut att ha ätit upp dig!"
Haha! Tur att hon säger det till mig som inte tar åt mig!

Vi har käkat så min mage står i fyra hörn (farmor har nog rätt!) och legat utslängda i soffan och kollat på Kalle Anka (som farmor såklart tyckte var jättefjantigt!).

Det roligaste tycker jag är när farmor kommer och så säger hon alltid "Min lilla pojke!" till pappa. Som är typ längst på gatan liksom.

Nu blev det väldigt osammanhängande här ser jag!

Det blir en liten snabbvisit hos Emma nu och sen en sväng till min morbror. Återkommer!

Julafton!

.... och födelsedag.
Jag kommer börja dagen med tårta hos min äldsta kusin!

Ha världens bästa julafton!

Min baby är hemma!


You can't start a fire without a spark.

Tack gode gud.
Det var konstigt att gå in på 12:an ikväll. Började skrika när jag fick se henne. Det känns overkligt att hon äntligen är hemma. Måste nog nypa mig själv i armen tror jag. Åh, jag är så glad att hon är tillbaka, även om det bara är tillfälligt...

J, Emma och jag har sällskapat nu ikväll, druckit te, kollat kläder, yrat med J's föräldrar. Det var precis som förut men ändå inte.
Förr satt vi ju hemma hos varandra varje dag, kväll, natt och tjabblade. Tider förändras, men nu ska jag bara ta vara på dom här dagarna.

Emma sa "Jag älskar dig" till mig igår innan jag gick ifrån henne. Man borde säga sånt oftare. Jag älskar er. Utan er no me. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan er.

Det var en kund inne på Store idag. Hon var inne typ i förrgår också.
"Du har så fina kläder!" sa hon. "Du hade det sist jag var här också!"
Så gulligt! Blev såklart väldigt generad, men väldigt glad samtidigt. Folk blir så snälla när det är jul.

Och just det! GOD JUL!

Bra låt.


Vissa människor är bara så otroligt coola!



www.hel-looks.com

Jag blir helt yr av inspiration!!

Lägg er ner.

Fredrica och jag håller på att plocka ner hyllor. Högst upp sitter det lappar där det står "Butiken lägger ner". Vi tar bort första plankan och då står det bara: "lägger ner".

"Nu: lägger ner!" säger jag. "Eller! Lägg er ner!"

Jag blir alltid väldigt lättroad framåt eftermiddagen, tycker Fredrica. "Du blir så fnissig!" brukar hon säga.
Det är lätt att ha roligt med roliga människor tycker jag.


Ikväll har jag varit hos Emma, där även Linda och Niclas var (hela vägen från Göteborg!). Dunderkul att se dom och när dom åkt hann Emma och jag avverka tusen saker.
Fick direkt tillbaka Oslo-känslan. När J, Linda och jag låg i sängen och skulle sova och dom hittade på dumma sånger om mig och mobbades.Det dracks vin och gjordes pressgurka och jag ramlade framåt och slog huvudet i golvet när Linda och jag hittade på en dans med stor målmedvetenhet.
 Skrattade så tårarna sprutade varje kväll. Sommaren -07, känns som en evighet sen.

Imorn blir det Store fast inte hela dan... måste köpa mina sista julklappar också. OCH! Träffa Liza! Hurra för det.

Godnatt.

Please remember.



Time, sometimes the time just slips away
And you're left with yesterday
Left with the memories
I, I'll always think of you and smile
And be happy for the time I had you with me
Though we go our separate ways
I won't forget so don't forget
The memories we made

Please remember, please remember
I was there for you and you were there for me
Please remember our time together
When time was yours and mine
And we were wild and free
Please remember, please remember me

Goodbye, there's just no sadder word to say
And it's sad to walk away
With just the memories
Who's to know what might have been
We leave behind a life and time we'll never know again

Please remember, please remember
I was there for you and you were there for me
And remember Please remember me
Please remember, please remember
I was there for you and you were there for me
Please remember our time together
When time was yours and mine
And we were wild and free
Then remember, please remember me

And how we laughed and how we smiled
And how this world was yours and mine
And how no dream was out of reach
I stood by you, you stood by me
We took each day and made it shine
We wrote our names across the sky
We ran so fast, we ran so free
I had you and you had me
Please remember, please remember



Det finns knappt ett kort från Mallorca som jag inte ler på. Det säger en del.

Jag saknar er.


Dödstrött, yr & konsten att missa en kompis som går på på samma busshållsplats.

Mina vänner. Jag är så trött. Kroppsligt känner jag mig som en 80-åring... med typ diskbråck eller nåt. Eller vad är det egentligen? Ja, skitsamma.
Nu har jag ett dilemma! Skulle kunna gå och lägga mig nu, kl är snart 19, som om jag vore tre år gammal. Men då kommer jag vakna inatt och vara pigg som en mört. Inget vidare. Så jag håller ut.

Idag var jag lite lost på jobbet kände jag. Fredrica var väl ungefär på samma nivå. Inte så mycket folk, inte så mycket varor kvar i butiken. Det känns konstigt, som att allt det här varit på låtsas.

När jag skulle ta bussen till Åtvid gick jag på vid Köpmansgränd, som jag alltid gör. Det gjorde Sanna som är hemma från Oslo också, visade det sig lite senare. Vi gick på samtidigt, satte oss på sätena bredvid varandra på varsin sida av gången. Och jag såg henne inte fören jag skulle gå av i Nygård! Hur sjukt är inte det?

Underbar.

...............................................................


Puss!

Var ute och rullade hatt igårkväll. Väldigt spontant, Jess och jag gick först till Jesper (grymmaste lägenheten ever, hans nya!) och träffade boysen och sen vidare till Platens.

Inte jättemånga kändisar. Adam var hemma, vi hängde mest med honom.

Två killar stapplade fram till mig (en var typ lika hög som en normalstor penna).
"Men det är ju du! Du sjunger ju i det där bandet, tjejbandet!"
"Eh.. nej. Du har då aldrig härt mig sjunga! Vilket band?!"
"Vad heter hon nu igen? Vad heter bandet?"
(Nu började jag ju fatta vem dom menade, har hört det förr...)
" Säg inte Sahara hotnights?"
"JOO! Precis! Ni är aslika!"
Jag bara: Nehedulillagubbendetärviintehonärjuskitsnygg men tack ändå, hejdå.

Tror det var fjärde gången jag hörde det, hursomhelst. Folk måste verkligen få nedsatt syn när dom är på lyset.

Store 10-17 idag. Först fick jag se Lizas mamma kommä gående i butiken. Blev helt yr när jag fick se Liza direkt efter, helt fantastiskt!

Ikväll har pappa och Sus middag med ett annat par. Jag hängde på, vi käkade en galet god grön soppa till förrätt.
Lite senare blev det en sväng till fyran där Emma, Zora och jag tittade på "Love actually", bättre film är svårt att hitta!
Jag käkade halvt upp deras julgodis och apelsin.
Zora vill inte ha sol på julafton, för övrigt, haha!

Nu ska jag sova.

Senaste dagarna på Store.

I tisdags käkade vi som sagt på jobbet (dock efter stängning alltså!). Jag åt först den godaste soppa jag ätit på hundra år, och sen nåt kött efter det.
Till allt drack Carro, Fredrica och jag två flaskor rödvin. Det blev lite fnissigt där på slutet. Vi satt kvar till klockan nästan var ett på natten.
Jag hade då redan missat sista bussen hem och fick sova hemma hos min kära vän Caroline.

När vi kom hem var hundskrället borta och Carros pojkvän var inte hemma. Och inte heller Ken som bor hos dom nu. Panik. Carro ringde, ingen svarade. Till slut kom Ken hem med Kittan. Vi kollade på tv och Carro traskade iväg till Magnolia för att få tag i Johnny.

Ken och jag låg utslängda i varsin del av soffan tittade först på boxning, sen på nån dokumentär om mexikanska maffian. Mycket intressant måste jag säga!

Carro och Johnny kom hem, sen slockande jag ganska snart.

Upp och iväg till Store igen.
Fredrica, roligare chef får man leta länge efter, sa att hon hade tänkt "Döden! Döden!" på morgonen och jag skrattade nåt otroligt mycket för det lät så kul!

Eftersom jag missade bussen hade jag på mig samma kläder dagen efter också.
"Du har en fläck där!" sa Fredrica på morgonen när jag kom.
"Ah, apelsin!" svarade jag. "Jag går och köper en ny tröja!"
... men så kom Fredrica iväg före mig. Hon hinner typ inte tvätta nu och köper nya kläder istället. Så ringde hon:
"Jag köper en tröja du kan låna! Vad har du på dig... jeans?"
"Nej, kjol." svarade jag.
"Vilken färg?"
"Grå."
"Vad bra! Då kommer jag snart!"
Så kom hon tillbaka med en vit tröja till mig, haha!

Dagen gick fort och jag höll bland annat på att skriva mitt eget personnummer på ett kvitto där jag skulle skriva kundens. Typiskt mig också, att säga det högt.
"Oj! Nu höll jag på att skriva mitt eget personnummer!" Klant-Ulla.

Vi förbannade rödvinet och jobbade på.

Idag skulle det va tomtenatta, trodde vi. Men det visade sig att det var det inte alls! Så vi hade tänkt stänga 22, men stängde 19 och åkte raka spåret till Ikea, Carro, Fredrica och jag.
Där spanade vi på julgranar utan att köpa nån, sprang runt lite och glodde och käkade. Carro och Fredrica köpte julkulor och vi diskuterade om man kunde ha orange julkulor. Jag tyckte dom var grymma!

Imorn blir det tillbaka till samma ställe. 10-19.

Fader Abraham!



Idag har Abraham namnsdag! Jag känner ingen Abraham, men gratulerar med lite kvalitetsmusik.

Och på tal om namn, visste ni att Ulla ligger på 22:a plats över Sveriges vanligaste namn! Troligtvis är dom flesta Ulla ganska mycket äldre än jag. Och det gäller nog Ulrika också skulle jag tro.

Fina finaste Emma-vän!

Emma säger:

men du.. sov så gott, min vän!

önskade föresten dance dance dance med lykke li till dig igår på musikhjälpen. men dom spelade den inte!

puss&godnatt!

Gud vad jag är bortskämd med bra vänner! Vad har jag gjort för att förtjäna alla?

Här får du en låt av mig, Emma. London maj -05... du vet.
 "Vaknar jag imorn och upptäcker att jag inte sovit blir jag jävligt förbannad!!"
Jag älskar dig!


Hej hej hej!

Ikväll blir det finlir med Store-brudarna. Vi är iofs bara fyra stycken, men det kommer bli helt fantastiskt kul, känner jag på mig. Vi ska käka på Bellos typ vid halv åtta - åtta nångång.

Innan dess ska jag åka till stan och köpa mina sista julklappar. Åh, pappa är verkligen hur knepig som helst att hitta på nåt till! Jag brukar alltid ha nån liten idé men i år har jag ingen aning. Håll tummarna för att det ramlar ner nåt bra i skallen på mig...

So long - flaggstång!

Mitt senaste beroende....



Aloe vera-juice från OKF. Dricker den hela tiden när jag är på Store. Så jävla smaskig. Och konstig konsistens! Det är liksom klumpar av Aloe vera i den...
Det är nån slags hat-kärlek jag utvecklat tror jag.
Och tydligen så är det ju bra för
hälsan det här, tack för det!

Det känns som söndag.


Jag bor i paradiset.
Snälla ge mig sommar nu nu nu!


Colours.


är tydligen min färg, har jag fått höra idag fyra gånger.

Jag hade på mig min lila jacka + ett... vad ska man kalla det?... stickat hårband.

På väg ner till Facetten möter jag Zora (Emmas mamma) och Emmas mormor.
"Vad fin du är Ulrika! Du passar verkligen i lila!"
Jag bara rodnar och tackar och cyklar vidare.
 
Nere på skolan lämnar jag in papper och grejer och står och pratar med Saras mamma och Irene som jobbar på expeditionen.
På vägen ut möter jag min gamla mentor Lasse.
"Oj! Vad lila du är idag. Du passar bra i lila!"
Vi pratar lite och han undrar vad jag ska läsa för nåt.
Rabblar upp det och lägger till:
"... det är väl dags nu om det ska bli nåt vettigt av mig nån gång!"

Så går jag från skolan. Möter min gamla mattelärare (bästa läraren jag haft i hela mitt liv) Maggan. Får en stor kram (standard!) och hon säger:
"ÅHH! Vilken härlig jacka! Vilka fina färger, perfekta på dig!"

Och så sista gången, jag träffar Monica, som jobbade med min bror på banken innan hon gick i pension, i trappan på biblioteket. Vi hälsar, jag fortsätter gå och så ropar hon efter mig:
"Vad fin du är! Så fina färger!".

Tack tack. Folk är verkligen hur snälla och gulliga som helst!
Nu känns det nästan onödigt att någonsin ta mig på nåt annat än lila efter den här genomslagskraften! Haha.



För övrigt:
Jag är helt nere i en kanske (?) lite konstig färgkombination.  Ljusblått och klarröd.

Så jävla nice! Om jag skulle flytta nånstans nu skulle jag ta mig fan måla en vägg röd och dom andra tre ljusblå.

Jag vet min plats..... på golvet!

Lördagskvällen bjöd på lite för mycket alkohol och ett par dansmoves innan jag rev av mig tröjan på dansgolvet på Platå (dock inte så illa som det låter, för jag hade en klänning över!).
Platå var ungefär som det brukar va, inget vidare. Men Carro, Emma, Emilie och jag hade trevligt trevligt trevligt och lyckades köpa två glas vin för 60 spänn! Bra deal där!

Av nån anledning så promenerade jag hem, Emma tog taxi och råkade säga fel adress två gånger. Först Barnhemsgatan, sen Östgötagatan. Och det var ju såklart inte dit hon skulle, och det insåg hon ju själv också, men då tyckte hon det var så pinsamt att hon åkte till Östgötagatan och gick därifrån. Haha.

När hon ramlade in var jag redan på plats, och hade väckt Jess och börjat yra om allt mellan himmel och jord.

Carro ringde och väckte mig sen, för vi skulle jobba och jag har ju som sagt ingen mobil som funkar.
Upp, med kisanade ögon och håret på ända.

Carro fick höra
"Shit! Oj. Jag mår lite illa alltså!" "Fan vad yr jag känner mig!"
ett par gånger men sen lossnade det och vi körde på som vanligt.
Det börjar bli tomt på hyllorna nu, skynda om ni vill köpa nåt.


Efter jobbet missade jag bussen hem, för jag hittade inte busskortet (som jag glömt hemma, bra där Ulrika Nilsson!) som jag letade som en tok efter sittandes på gatan utanför McDonalds där Carro stod i kö i tjugo år.
Så det blev en tur till Carro och Johnny. Hur mysigt som helst. Ken var där också. Vi tittade på nån slags extrem boxning och diskuterade utstående öron, Oslo och halvnakna män. 
Jag låg i en hög på golvet i vanlig ordning. Golvet + Ulla = sant.

Har ni sett förresten? Vilket långt hår jag har fått?! Såhär långt har jag inte haft sen i november 2006!

Saturday night... out?

Här sitter jag hemma på Klöverstreet och snart kommer Carro och hämtar Emma och mig.

Anna-Carin och J-Å käkade middag med oss här idag, så mysigt! Nu har Gerda kommit också. Jag har världens bästa grannar, alla kategorier!

Men som sagt, snart blir det LKPG. Ute eller inne? Ingen aning. Som jag sa till Emma "Ta med kläder.. ifallatt liksom!"


Här kommer en klassiker!! Jag vill dansa!!

Darlings!

Kom på att jag måste skriva en sak.

Jag har ingen fungerande mobil! Så den är inte på.

Nu når man mig the oldschool way. Hemtelefonen.

Vissa av er har nog redan upptäckt det antar jag? Har fått X antal samtal idag som har börjat:
"SÄTT PÅ DIN MOBIL!!".

Blodiga Ulla.

Grattis Kevin!
Sitter och grinar. Åhh, så blödig.

Det kändes som att jag stod på scenen i Globen själv. (Men tack gode gud för att jag inte gjorde det, så illa som jag sjunger!)

Jävla ***-plogbilar.

Idag har jag nog haft min argaste timme på hela året tror jag.

Jag skulle till min kära moster och äta lunch. Min bror skulle komma också.

Jag ska cykla. Dålig idé av mig antar jag eftersom det är 10 cm snö på marken. När jag gick i skolan var jag van, för då var det alltid sjukt mycket snö kvar på gatorna härborta där jag bor, eftersom jag bor på sista gatan innan man kommer ut i skogen.
Men idag alltså. Var höll plogbilarna hus egentligen? Klockan var 12, och det hade snöat hela dagen. Jag cyklade vidare med stigande irritation.
Typ halvvägs svischar jag förbi Shell. Och vad får jag se?! TVÅ PLOGBILAR!! Och gubbarna som kör... dom står och pratar!

Hallå liksom!

Det är en decimeter snö på varenda gata, varenda cykelbana i hela kommunen!

Var en millimeter från att vråla nåt olämpligt och ge dom fingret på vägen förbi.

Hos min moster var det som vanligt mycket trevligt och god mat, fint sällskap. Kristoffer hade bara en halvtimme lunch och var tvungen att pysa direkt efter maten. 
Själv  blev jag kvar en stund.

Sen cyklade jag hem igen, foooortfarande lika mycket vit skit på gatan.

Nu är det Idol-final. Vet inte riktigt vem jag tycker ska vinna faktiskt... Det känns som att det kvittar, både Alice och Kevin har varit bra.
Pratade jag precis med J, i 45 minuter. Jag pratar aldrig speciellt länge i telefon, men idag hade vi mycket att avverka. Jag vill att hon ska komma hem NU!


Fredrica öppnar sin mans julklappar!

Var på Store nu nån gång i veckan. Fredrica och jag har pratat julklappar typ oavbrutet. Hon var och köpte Pink:s skiva till sin man, för han är helt nere i nån låt som hon gjort.
Jag hade såklart aldrig hört den, lyssnar extremt sällan på radio.

Hon tycker jag bara måste få höra låten, så hon går och hämtar skivan, öppnar den(!) och trycker på play. Jag bara gapade.
Så lyssnade vi igenom hela skivan två gånger.

Tredje eller fjärde låten gjorde mig helt tagen. Jag kan inte direkt påstå att jag hade stora förväntningar på Pink, tycker hon är rätt så skrikig och gapig på nåt sätt.
Men tji fick jag. Den här är bra!



Bra känsla!

Kom precis på en grej.
Bh-känslan. Bra-feeling på engelska.


OMG!!!! + BH-KÄNSLAN.


Herregud!!!
Jag snubblade över den här ikväll. Dra mig baklänges vad jag lyssnade på den här när det begav sig -96. Hade den inspelad på VHS, och körde den om och om igen hela tiden. Vi var typ dom enda på gatan med kabel-tv (hette det så?) så vi brukade sitta hos oss hela ligan och glo.

På det där bandet hade jag för övrigt också en annan låt som jag inte kommer på vad den heter... Lite som med det där dilemmat om Liquido som jag höll på med i månader.
Den här låten jag tänker på nu, det är två killar tror jag och en tjej i bandet. Musikvideon utspelar sig bland annat på en kyrkogård. Måste försöka hitta kasetten och titta på det! 

Nu dricker jag te, käkar granatäpple (måste va världens snyggaste frukt!) och skriver med Emma på msn.
 

Ulla säger:

Ska jag gå dit i bh menar du?

Emma säger:

jajjemen!

Emma säger:

nej..

Emma säger:

men feelingen. känslan va!

Ulla säger:

Bh-känslan!

Emma säger:

jepp

Emma säger:

det är den jag snackat om hela tiden

Emma säger:

den är underbar.

Emma säger:

och har en förmåga att komma fram efter en flarra vin

Ulla säger:

Haha!

Ulla säger:

I need the bh-feeling!

Emma säger:

and I know the way to get it

Ulla säger:

Nu har vi namn på den också, strålande tider!


Snuskigaste ordet accordning to Emma...

Igår var jag på Willys med Emma och hennes mamma. Emma och jag tar täten och är på väg förbi lösgodis-hyllan.
"Vill du höra ett snuskigt ord?" frågar hon mig.
Ehh..? Vad innebär det här? hinner jag tänka. Ser mig om, inga kids i närheten som kan höra? Nej.
"Ja, vadå?"
Emma pekar på en godisbox.
"Smultronmatta?!" frågar jag. "Var är det snuskigt?"
"Det är bara snuskigt!"

Smultronmatta. Haha!



Hur gamla är vi här? Nio-tio?
Emma och jag håller ihop. Då nu föralltid.


Jag kände på mig att det är bra att dricka vin!

Men ett glas varje dag? Borde det inte va bättre med en flaska varje helg? VI kan väl komma överens om det?
SKÅL!

 
Älskar den här.
Hörde Lalehs nya singel idag på p3, tror till och med att det var premiärspelningen där.. väldigt bra!
Snälla kan jag inte få återfödas som Laleh? Vilken sjukt begåvad människa. Väldigt inspirerande. Och så vacker.

Inget Store idag!

Ledig ledig ledig.

Tänkte jag skulle åka och simma... men nu går det inte för jag kan knappt andas normalt. Haha, det är så jävla kul. Jag blir alltid förkyld när jag är ledig. Eller får ont i huvudet!

Så jag ska promenera istället. Och städa! Hurra! Kommer bli en kanondag.

Imorse läste jag Corren som jag alltid brukar göra. Och vad får jag se? Fredrik, som var vår gymnastiklärare på högstadiet! I Bostadsdelen. Och det sjuka är att han var inne på Store nu i veckan! Jag tror inte jag sett honom på fem år innan, och så två gånger samma vecka! Han pratade på och köpte bland annat en klocka till sin son.

Jag har 200 liter blod i mina fötter.

Har inte suttit på flera dagar tror jag.
Nu är jag ledig torsdag och fredag. Det känns som julafton redan, som lyx. Fast jag trivs så jävla bra nu... det känns väldigt vemodigt att vi ska stänga tycker jag.
Det har varit så kul sista veckorna!


Ulla & Jess.
Nyårsafton förra året. Shit vad det här året sprungit iväg!

Store freakshow.

Fan vad skoj vi har på jobbet!

Jag har skrattat åt Fredrica i typ två veckor för en sak.
Det var en tjej inne, hon hade även med sig en tjejkompis, som ville köpa väggdekorationer. Så frågade hon Fredrica om hon kunde få köpa den som satt på väggen också. Det fick hon, sa F. Så vänder sig Fredrica och tittar på väggdekorationen på väggen, och ser att nån håller på att riva ner den redan.
"AKTA! Akta den lilla mannen! Han river ner den!"
Och jag bara what?! Den lilla mannen? Det var ju tjejens kompis av kvinnligt kön som satt på knä och skulle ta ner den. HAHAHA!
Och det roligaste var ju att hon kallade henne "den lilla mannen". Vem vill bli kallad det liksom? Den lilla mannen. Ok för mannen. Eller den lilla pojken.
Jag skrattade oavbrutet i en kvart.
Sen höll vi på och skojade och sa saker som "den unga gubben", "den gamla pojken" och så vidare.

Idag var det inne en snubbe som pratade på rätt friskt alltså. Jag har inget emot sånt, tycker nästan tvärtom det är trevligt att prata lite mer än
"Hej... 124 och femtio tack... Tack ska du ha, har du leg till kortet? Vänta så ska du få en påse! Ok. Tack så mycket, hejdå!".
Gubben tyckte jag kunde hjälpa honom att sälja julgranar nu när Store stänger.
"Men vad ska vi göra på sommarn då?" frågade jag.
"Då sågar vi ner dom, granarna!"
"Men då vissnar dom ju?"
"Nej, vi lägger dom i ett kärr."
"Men jag har ju inget kärr?"
"Du får låna mitt!"

Det var även inne en tjej med - jag skojar inte! - världens coolaste plånbok/clutch. Jag bara skrek:
"OJ!! Ursäkta! Vilken grym plånbok! Var har du köpt den?!"
Tjejen bara skrattade åt mig och sa att hon hade köpt den i Warzawa.

Så stod vi och pratade stil, jag, Fredrica och praktikanten, Veronica.
"Alltså, jag tycker det är så konstigt egentligen. Carro, Jessica och du har ju så olika stilar!" sa F.
Jovars, det har vi ju, ingen nyhet direkt.
"Du har ju ganska många snygga grejer.. jag älskar jackan, dom lila strumpbyxorna. Coola saker, men varförsig liksom (jag brukar blanda ganska hejvilt!). Idag har du ju en snygg tröja! (En ljuslila tröja med blåa och gråa blommor.)"
"Va?! Tycker du? Jag tycker egentligen inte om den här. Vill aldrig ha på mig den. Det är för lite färg." säger jag. "Typiskt att jag får komplimanger endast när jag har på mig nåt jag inte gillar själv, haha!"

Arv.

Idag har jag fått ärva. Eller jag fick papper om att jag kommer få ärva. Så sjukt, helt overkligt. Av en person jag träffat en gång jag kan minnas (säkert flera gånger när jag var liten, men det minns jag inte!).
Det är kanske två år sen jag träffade henne, och hon är liksom ingift i min släkt, min mormors bror Edvins fru. Så jag antar att vi egentligen får vår del från Edvin.

Jag tycker det är så weird hela grejen bara. Hepp hepp, pengar hit och dit. Hepp hepp, papper att skriva på och godkänner jag eller inte?
Hur kan man inte godkänna? Jag tycker egentligen inte jag borde få nånting ju.

Och så mycket pengar som gick till cancerfonden! Och så mycket pengar till hjärt-lungfonden. Jag tycker det är det bästa!
Hoppas jag fått ärva lite såna gener som är så generösa till bra saker!

Och jag var 17 år och ville inte va den som blev kvar.



Och se där. Jag är fortfarande kvar. I princip den enda som är kvar. Och när jag var 17 var jag nog typ den enda som verkligen ville bort härifrån. Livet är bra konstigt.

Hur var jag när jag var 17 egentligen?
Mycket mer blyg än vad jag är nu. Gick i tvåan, utan nån ansträngning alls gled jag igenom skolan. Jag gillade lärarna, dom gillade mig.
Pluggade aldrig, men läste mycket böcker.
Höll tal på löpande band i skolan, det var det roligaste jag visste.
Gjorde bort mig dagligen, knarkade musik, övningskörde och drack aldrig alkohol.
Skrattade hela tiden.
Hade väl ingen direkt stil då, den har kommit på senare år (som jag fick höra i lördags: "Vi pratade om det förra helgen. Du (jag alltså) har väldigt speciell stil!" Eller: "Den där klänningen du hade när jag försökte kyssa dig på Platens... jag brukar verkligen inte försöka kyssa mina tjejkompisar!" Haha!).
Det där härliga sommarnattsljuset på gatorna.
Jag var hon som kände alla tanter&gubbar man träffade på Ica.
Kände mig hela tiden missförstådd, men det kanske jag bara trodde att jag var själv?

Såhär i efterhand kan jag ju säga det. Jag har aldrig varit olycklig som människa. Min största styrka enligt mig själv är helt klart att jag har nån slags medfödd och naturlig livsglädje som aldrig sviker. Visst är jag nere ibland, men det beror på att jag tänker för mycket och det går alltid över väldigt fort.
Jag hade teater som estetiskt val när jag gick i gymnasiet (17 år!), och då sa min lärare där;
"Ulrika... du är så glad precis hela tiden! Jag tror du är en sån som aldrig blir arg, men jag tror du kan bli ledsen istället när du egentligen borde bli arg." Det var verkligen huvudet på spiken!

Det kommer bli nåt stort av den här tjejen.

Glöm inte var du läste det först.


En sån otroligt fin och behaglig röst.

Man kan ha sjukt kul med lite folie. Med knäppa vänner har man ännu roligare!



Jess. Johan. Jesper. Linus. Nicklas. Emmie.
Tack för igår!

Oj vad onyktert det blev.
Oj vad många roliga historier jag fick höra.
Oj vad lätt det är att gå i klackar som är 10 cm höga när man är hög på roligheter.
Oj vad man kan blanda mycket störiga drinkar av saker man hittar i Jess kylskåp.
Oj vad Linus och jag skrev på Jessans tavla. Min sida vann!


Nu planeras det för fulla muggar inför nyår.

johaaan säger:

de skulle ju va as kul

Micke säger:

ah okej, tjejer står för disken eller vad säger johan?

johaaan säger:

spisen disken, vi sitter i soffan o ölar

Micke säger:

haha som det ska vara

Micke säger:

hahah

johaaan säger:

så slut

Micke säger:

diska noga dp ulla
Ulla säger:
HAHAHA!


Micke säger:

johan servar mig som en liten husor hela kvällen ----knäpp knäpp en öl johan----okej kånung

Ulla säger:

Haha!

Ulla säger:

Det där vill jag se!

johaaan säger:

husmor på dig själv

Ulla säger:

Med en sån där liten fin husmors-outfit!

johaaan säger:

jaa

Micke säger:

haha kan

Micke säger:

köpa en till johan

Micke säger:

det skulle oassa honom fint

Ulla säger:

Det tror jag också!

johaaan säger:

störd




och lite senare planerar Johan menyn;


johaaan säger:

jag har hela menyn som mikael ska laga inpräntad i huvet redan

Ulla säger:

Berätta!

Micke säger:

blodpudding med fläsk eller vadå?

Micke säger:

kan la inte vara så svårt

Micke säger:

hhahahaa

johaaan säger:

förrätt blir stek flamberad oxrulad med vin cabbare och tärnad mussla, varmrätt oxfilé med pistage mos av exotiska frukter, efterrätt blir hemmagjorde glasbåtar med en god konjak

johaaan säger:

ingen blodpudding här inte

Micke säger:

hahaha


 


Äntligen helg!

Fast jag jobbar. Underbart med lördag!

Jag somnade fast pappa och Susanne ställde till med efterparty här igår. Det första pappa sa när han fick se mig var:
"Hej! Vad svart du är i håret!"
Ehh..? Har haft samma hårfärg typ en månad, haha!

Puss!

Oh Lord!

Nu kom pappa och Susanne insläntrande med två gubbar från Överrum i släptåg. Efterfest i huset.
När jag kom hem från bussen var det fullt med whiskey, vin, bag-in-box, whatever på bordet, men ingen hemma.

Och jag ska sova. Lycka till fröken Nilsson!

Jobb, Agnes, Karlas café och pappas tröja gör comeback.

Store 10-18.


Gick över Lilla toget mot Tannefors och fick se (eller först höra!) Agnes. Ni vet Idol-Agnes. Hon stod på en scen och sjöng och publiken var stendöd. Stackars! Skittråkig såg hon tyvärr ut också, myströja typ. Men väldigt söt.

I rondellen precis efter Drottningbron fick jag syn på en väldigt fin ljusinstallation! Den kommer verkligen inte till sin rätt på bild, kan jag lugnt säga!

Väl i Tannefors spanade jag in Karlas nya jobb. Fick lussebulle, muffins, räkmacka, te och dricka (åt dock inte allt samtidigt, haha!)

På vägen hem stannade vi till hos Sophie på OK och jag köpte trisslotter... ingen storvinst tyvärr. Ingen vinst alls faktiskt!

Dagens kläder då?
Har haft på mig en tröja jag aldrig har på mig. Lyle&Scott, lite ljus-mint-grön. Egentligen inte alls min stil, men jag älskar färgen (som jag tyvärr inte tror klär mig särskilt bra, men det struntar jag i!). Hade en svart likadan en gång i tiden, men den befinner sig nog nånstans i Afrika nu.
Men anledningen till att jag skriver om det här nu, titta:


Jag, idag på Store.

Storebror och mor, kanske 1983?
Kolla tröjan! Som jag för övrigt vet var pappas, för jag har sett den på flera kort.

Imorn blir det utgång. Blev så jävla taggad av Idol (hörde ni!! Bon Jovi:s "It's my life" som jag skrev om igår!) skickade sms till halva bekantskapskretsen och peppade. Pratade med Jess och hörde Micke skrika "TURKIET!!!" i bakgrunden.
Han är väl sur för jag sa att han kunde va med på tjejkvällen nu i veckan, mohahaha!

Puss&love till alla!

God morgon!

Jag älskar att gå upp tidigt! Eller hallå, det gör jag ju inte alls. Men jag älskar att ha tid på morgonen.
Nu sitter jag och äter apelsin och dricker te, lyssnar på fantastisk musik.

Känner mig piggare idag, mer på hugget. Yes!

Några bilder kanske kunde va på sin plats? (Oj oj, jag kommer få stressa snart, men kan inte låta bli!)


 Val Thorens, 2007.

Not for all the love in the world?

 

Två gånger idag har jag blivit påmind om att jag verkligen inte borde ta livet för givet. För folk dör. Dagligen. Och det gör ont, det gör ont som fan. För alla runt omkring.
Pappa har (vad jag vet) en gång skrikit "Hon dör!" om mig. Jag hade satt en druvsocker-bit i halsen och höll på att kvävas. Jag vill aldrig att han ska behöva ens tänka samma sak en gång till.

När Carro och jag var i Stockholm gick vi förbi Astrid Lindgrens barnsjukhus. Jag fick fruktansvärt ont i magen av att bara gå förbi byggnaden. Barn ska inte ligga på sjukhus, dom ska helst inte va sjuka alls och dom ska inte - aldrig någonsin - dö före sina föräldrar.

Jag hörde "It's my life" med Bon Jovi när jag cyklade hem från bussen idag. Fick nästan lite panik där i uppförsbacken. Och det var extremt halt på gatan.
Ska det va så halt hela livet? För precis som han sjöng, det är ju mitt liv det här. Slösar jag bort det?
Vad i helvete håller jag på med egentligen? Vad vill jag? Var ska jag?
Alla stora frågor på en gång. Shit alltså.

Det är ju det här jag är rädd för. Ångesten som sprider sig som insulin i blodet. Förgiftar mig och ibland vill jag bara sitta och banka huvudet i väggen tills jag kommer fram till en slutsats. Eller i alla fall en hypotes.

Jag har fått en kropp, den fungerar inte exakt som den borde. Diabetes. En kropp, och jag tar inte hand om den som jag borde.
Jag har varit ett av dom små barnen som legat veckor i en sjukhussäng. Med dropp, i princip varit undernärd större delen min uppväxt.
Jag är en av dom vuxna (för jag är väl vuxen nu?) som måste sticka sig själva flera gånger dagligen med en nål.
Och samtidigt hånskrattar åt sjukdomen och häller i mig alkohol, äter godis och äter för lite för att min kropp ska palla. Som att jag vill att dom ska kapa mina ben vid knäna när jag är 40, om jag ens blir så gammal. Som om jag vill bli blind innan jag fyller 30, om jag ens blir så gammal.

Hjälp. Det här skrämmer mig.

Onsdag... & torsdag!

Onsdag.

Fredrica, Veronica (praktikanten) och jag på Store.
Det kommer in en skitsöt gubbe typ när vi öppnar. Han pratar med oss allihopa, skojar och klappar mig på kinden och säger tusen gånger: "Vilka rara flickor ni är i den här butiken!".
När han ska gå har han handlat för ungefär 1000 spänn, och det blir ganska tungt. Han frågar om ingen av oss slutar snart och kan skjutsa hem honom. Det kan vi ju tyvärr inte, "Men Ulrika kan följa dig till station!" säger Fredrica. Sagt och gjort.

Jag ska följa med gubben till station.
Först vill han ha med mig som smakråd när han ska köpa parfym. Vi får in på Filbyter och luktar på parfymer. Tjejerna i affären tror ju såklart jag känner gubben. Det gör jag ju inte. Det slutar med att jag får bestämma vilka parfymer han ska köpa.

Vi pratar hela vägen och han är verkligen hur gullig som helst. När vi kommer fram säger han att han ska köpa godis till oss. Det ska han inte alls det, säger jag. Men han ger sig inte och två påsar skummtomtar och en kram senare är jag på väg tillbaka till Store.


Carro kommer lite senare till Store och Jess kommer insläntande precis innan vi stänger. Vi köper kebab, går hem. Jessan går ganska snart till Micke.
Caroline och jag slocknar i varsin soffa och jag vaknar av att Carro kastar en apelsin på mig.

Vi ska ut på en sista sväng med Kittan (kl är väl ungefär 23.30). Hon ser ut som en gangster med keps, stora brallor och sneakers. Jag ser ut som en medelålders tant med strumpbyxor, kappa och pälsmössa.
"Det ser ut som du ska till kyrkan!" säger Carro.
Hon såg ut ungefär som att hon skulle råna en bank.
Vi matchade inte så bra, haha!

Ner till Yngves där vi köpte godis, hem, låg och skrattade i sängen och kollade på CSI eller vad det heter. Dödstrött var jag. Somnade.


Torsdag.

Carro och jag på Store hela dagen, hurra!
Vi har både varit effektiva och haft trevligt. Och handlat! Druckit kaffe (dock mest mjölk med kaffe för mig, tror jag!).

Världens rörigaste msn-konversation!

Johanna har precis skickat dig en vibb.

 Emma har lagts till i konversationen.

Johanna säger:

mohihahaha

Emma säger:

rastlös?

Johanna säger:

hehe snarare øvetrøtt

Johanna säger:

bara flummar hær

Johanna säger:

sockerkick kanske

Johanna säger:

var ær den andra då?

Emma säger:

jaså? socker är gott..

Johanna säger:

frøken nilsson?

Johanna säger:

aa det ær gott

Johanna säger:

mums

Emma säger:

hon borde vara hos mig snart..

Emma säger:

vad har ni mumsat på då?

tårta?

Johanna säger:

hehe nej chojklad och smågott

Emma säger:

smågott

Johanna säger:

hehe smågodis

Johanna säger:

inte lika gott som hemma i sverige diok

Johanna säger:

men det duger

Johanna säger:

hehe

Ulla säger:

Hej mina damer!

Emma säger:

nej, det är det definitivt inte!

Emma säger:

Hej tanta!

Ulla säger:

Förlåt min frånvaro, har varit och hämtat makaroner!

Emma säger:

bara det?

Ulla säger:

HAHA!

Ulla säger:

Ja!

Ulla säger:

Vadå då?

Emma säger:

eh.. gott då!

Ulla säger:

Mumma!

Ulla säger:

Hur mår Carlsson idag då? Några kineser på jobbet?

Ulla säger:

Ho ho!

Ulla säger:

Sover ni?

Emma säger:

ja

Emma säger:

haha. nejdå. skriver med min nya klasskompis.

Emma säger:

kan understryka att jag aldrig börjat en konversation..

Ulla säger:

Haha!

Ulla säger:

Berätta!!!

Johanna säger:

hehe inga kineser idag du vet inte vart dom hållit hus senaste tiden

Johanna säger:

inget salg just nu vet du

Ulla säger:

Kineser kanske inte firar jul?!

Emma säger:

vad vi skriver om? nejdu

Emma säger:

jodå. men inte när vi gört..

Johanna säger:

Jag mår bra men har varit uppe sen halv sju ikorse så ør lite trøtt

Emma säger:

halv 7?? why?

Johanna säger:

vad nu hænger jag inte med konversTION MED VEM+

Emma säger:

hehe=)

Johanna säger:

VI VAR PÅ BANKEN ICH SKULLEFIXA depositum klo 8, var banken øppen då? Nej..så vfick stå i vænta en timme sen skulle jag øppna halv tio

Emma säger:

skoj..

Johanna säger:

kineeser firar væll jul eller?

Emma säger:

jo.. det tror jag..

Johanna säger:

hahha

Johanna säger:

førvsann tanta lr?

Emma säger:

säkert.. sitter väl o porrsurfar!

Emma säger:

som vanligt..

Johanna säger:

mohahahaha

Johanna säger:

det gør hon søkert

Emma säger:

djurporr

Johanna säger:

mohihashahshs''

Emma säger:

saknar dig J!

Ulla säger:

Fan vad ni snackar skit om mig hela tiden!!!!

Johanna säger:

u:s favorit ør (får)

Johanna säger:

får eller ær det get?

Johanna säger:

hahahsshs

Emma säger:

får

Johanna säger:

saknar er också

Ulla säger:

Där ser du!!!

Ulla säger:

Det är ett får!

Ulla säger:

Ingen get!

Johanna säger:

mina små (får)ar

Johanna säger:

førlåt dååååååååååååå

Ulla säger:

Haha!

Emma säger:

hehe

Johanna säger:

Ulla säger:

Emma ska jag komma in?

Emma säger:

om du vill!

Johanna säger:

vet ni vad jag høll på att gøra idag

Ulla säger:

Eller är du upptagen med *****!!!

Ulla säger:

Hahaha!

Johanna säger:

sælja en diamantring till 2950000 det dyraste vi har i btuiken

Emma säger:

hehe. han hette ju inte det! *****!

vad höll du på o göra, brittan?

Emma säger:

o-jävlar!

Johanna säger:

han skulle komma tillbaka

Johanna säger:

imorgon

Johanna säger:

kan ju inte sølja den vanligt måste ha væktare med

Emma säger:

du skojar?

Johanna säger:

beeeeer till gud før att han kommer imorgon

Johanna säger:

då har jag gjort historia hos juvelken

Emma säger:

är det 2 mille vi snackar om..?

Johanna säger:

nej 295 000

Johanna säger:

2,5 carat sten

Emma säger:

det är liiiite pengar det!

Johanna säger:

så håll en tumme flr mig imorgon ær ni snælla

Emma säger:

det ska jag göra. jag inget annat för mig ändå!

vem va han då?

Johanna säger:

en utlænning..

Johanna säger:

nu har hon førsvunnit igen

Johanna säger:

eller ær hon på væg till dig?

Emma säger:

kanske.. men så långt är det ju inte

Johanna säger:

hehe

Johanna säger:

 vettu

Ulla säger:

Emma bara så du vet så kommer jag nu!!

Emma säger:

haha!

Johanna säger:

hehe

Emma säger:

okej.. kom ann bara! om du törs!

Johanna säger:

åla snabby

Ulla säger:

Ska du skrämma mig eller vadå?!

Johanna säger:

eller ålar sig snuglar

Emma säger:

jag kanske kastar mitt julpyssel på dig!

Johanna säger:

kryper kanske

Emma säger:

snuglar?

Johanna säger:

mohahahahahahahaahhaa

Johanna säger:

sniglar menar jag

Ulla säger:

Julpyssel har då aldrig skrämt mig, inte ens flygande!

Johanna säger:

har inte tid att tæbka på hur jag stavar nær alla skriver till mig fattar n væll

Emma säger:

jag har inte lärt dom flyga än..

Emma säger:

nej.. men så har det alltid varit, brittus. vi är vana

Ulla säger:

Haha!

Ulla säger:

Fan vad jag älskar er.

Emma säger:

och vi tycker om varann med, eller hur J?

Ulla säger:

Men inte mig?!

Emma säger:

skoja bara! förlåt! mitt hjärta blöder.. FÖRLÅT!

Ulla säger:

Haha, jag vet att ni älskar mig, oroar mig inte över det.

Ulla säger:

Men nu går jag.

Johanna säger:

JOOOO Jag ælskar er!

Emma säger:

do it!

Johanna säger:

så mycket att jag (gråter)

Ulla säger:

Puss puss till Norge!

Ulla säger:

Och till Emma också då men vi ses ju snart.

Johanna säger:

pussselipusseli

Johanna säger:

vi træffas ju snart live

Emma säger:

känns bra!

Johanna säger:

frustrerad?

Emma säger:

mm..

Johanna säger:

sexually?

Johanna säger:

det ær jag

Emma säger:

över livet i allmänhet. och över sex i synnerhet!

Johanna säger:

hehe

Emma säger:

kanske skulle ta och titta porr

Emma säger:

nej fan. usch

Johanna säger:

haha ja varfør inte

Johanna säger:

go for iut

Ulla säger:

Fy fan för er!

Johanna säger:

ulla tar sækert med sig lite sjurporr om du ber henne snællt

Johanna säger:

mohihihaha

Emma säger:

hehe. nej tack.

men får inte du nåt av din prins ******?

Ulla säger:

Sitter och skriver att jag tittar på djurporr och så är ni inte bättre själva!

Johanna säger:

hahahah prins?

Emma säger:

ja=)

Johanna säger:

jo men det var mer æn en vecka sen nu

Johanna säger:

nær man væll har fått det så måste man ju ha det igen

Emma säger:

jo, det är ju så..

Johanna säger:

det har varit kåta veckan hos oss den hær veckan

Johanna säger:

så avreagerar oss på gulliver så længe

Emma säger:

jaså?

Emma säger:

haha! djurporr trots allt!

Johanna säger:

hahahahah

Emma säger:

ulla är här nu!

Johanna säger:

vad gør hon då?

Emma säger:

ulla?

Johanna säger:

vad ska ni gør?

Johanna säger:

¨vad ska ni prata om?

Johanna säger:

vad ska ni gøra ikvæll?

Emma säger:

vi ska prata skit om dig och prins ******

Johanna säger:

det gør ni rætt i

Johanna säger:

era (kamera)or

 Johannasäger:
(paraply)

Emma säger:

under my umbrella ella ella ella eyeyey

Johanna säger:

WHEN THE SUN SHINE WE SHINE TOGEHTHER SAID I'LL ALWAYS BE YOUR FREIND

Johanna säger:

NANANANAN

Emma säger:

Hörrö! vi pyser nu! Puss!

Johanna säger:

okej! ta hand omer!

Johanna säger:

pussis

Så går det till! Kan ni tänka er hur det låter när vi träffas live?!
Har precis kommit hem från Emma-vän där vi drack te, skrattade och apade oss i allmänhet.

Nu sitter jag här och mår illa (glömt tagit en spruta!).
Fryser nåt fruktansvärt (som Carro sa till mig idag när jag frös hela tiden: "Du är ju skitvarm! Du svettas ju!" vet inte om det var ett så bra tecken?!) och tvångmatar mig själv, trots illamåendet, med en apelsin för jag intalar mig att det kommer göra underverk för mitt immunförsvar.
Lär nog bli en ipren imorn innan jobbet!

Hoppas ni mår bra!
Puss&krambanan!


Hejdå för idag.

Hörde att nån slaktade en Supremes-låt i nån radioreklam på Rix fm. Så konstigt det är... livet! Lyssnar på Supremes 24-7 i flera veckor och så pang! kommer en låt på radion liksom.

Eftermiddagen/kvällen idag spenderades i Linköping. Först fikade Ronja och jag och var ute och promenerade, sen träffade vi Matilda, och så jag gick jag upp till Jess.
Där satt Jessan, Carro, Emma och Sara.

Jag stannade bara typ en halvtimme, sen gick jag till bussen.

Nu har jag precis suttit och rivit igenom en låda med en massa kort från typ 80- och 90-talet (skriver man -talen i det sammanhaget? Låter så fel tycker jag!).
Shit vilken liten filur jag var när jag föddes, så jävla minimal! 
En  konstig blandning bilder var det verkligen... deprimerande sjukhuskort, semesterbilder, smilande människor, unga och gamla, hundar och katter, farmor i världens tjockaste glasögon och gud vet allt.

Bilduppdatering.

Bjuder nu upp med ett par bilder som jag tagit med luren den senaste tiden.


Min älskade Carro i bilen på väg till Sthlm. Vi stannade i Nyköping och drack O'boy ur en petflaska, självklart med obligatorisk äggmacka till!

NK:s snyggaste julskyltning enligt mig. Helt fantastisk!

Kittan på besök i Åtvidaberg...

... nyfiken i en strut och håller koll på grannarna!

Jag förvandlar migsjälv till en groda på Store.

Min jobbarkompis Rosette, hur rolig som helst. Hon kollar alltid blodtrycket på mig när jag kommer, och det är aldrig bra enligt henne, haha. På sjukan var det kanon tydligen!

Skrattade så jag höll på att avlida. Här har vi härliga sko-kombinationer!
Jess, röda stövlar och mysbyxor.
Emma, mina guld-Nike.
Och så jag själv, leggings, Disneystrumpor och Jessans tofflor.
Såhär gick vi till Ica, haha!

Jag känner mig så lätt!

Har nämligen precis blivit av med typ 30 kilo oro och ångest! Tack snälla rara Ulrika Nilsson för att du ibland lyckas ha lite tur mitt i allt kaos.

Det var så illa att jag trodde jag hade blivit av med min Store-nyckel. Har inte sett den på ett tag, och inte behövt ha den eftersom vi alltid jobbar två pers nu, för rean och inför jul.
Har letat som en tok nu i ungefär tjugo minuter, hela tiden med stigande panik. Den var inte i nån av mina väskor, inga fickor på jackorna eller kläderna.
Sista stället att leta på och mitt sista hopp: den ena av mina två garderober. Och där låg den förbannade nyckeln och hånskrattade åt mig.
Har aldrig varit så glad över att jag har stort berg med kläder att gå igenom, för där låg den!

Nu känner jag mig vuxen också för jag har skaffat nyckelknippa!

Let's leave (?)



Mitt högra pekfinger känns som papper.
Fick en sticka i det när vi var i Sthlm och nu är hela fingret svullet och jobbigt. Det är helt svart runt stickan och Jess sa till mig att det samlas blod runt stickan för att den ska åka ut av sig självt.
"Kroppen är ju en fantastisk manick!" som jag sa.