Emma & J: the return.

Jag tror Kitty har förvandlat mig till nån slags världsmästare i promenader! Jag går och går och går och går och det regnar och regnar och alla hälsar och pratar och det är bajspåsar till höger och vänster.
Men det är kul! Ska nog skaffa hund när jag blir pensionär. När jag blir pensionär ska jag bara gå med hund, spela golf och åka på pro-möten. Hoppas jag blir så gammal!

Vi kom precis hem, Kitty och jag. Min bror skulle ut och spela match-KM mot en av sina bästa kompisar (hoppas han vinner nu så jag slipper skämmas, haha) och vi åkte med till golfbanan och gick hem. Jag tycker det är så kul att va på golfbanan, alla pratar. Pappa och Kristoffer är typ ökända där ute, dom är ju knappt hemma på sommarn. Träffade bland annat Thomas och Birgitta när jag gick över gamla ettan, dom undrade vad Kitty var för en.

Fick äntligen träffa mina flickor igårkväll. Såg ljuset utanför mitt fönster och bara sprang, så skönt att dom är hemma!
Satt inne hos Emma där och Zora gjorde asgoda räkmackor och vi pratade och pratade. Emma hade blivit cynisk sa hon. "En bitterfitta" som hon så fint uttryckte det, hur hemskt det än låter. Jag ger henne några dagar hemma så är hon nog back on track igen.
Jag fick med mig Zora (det är Emmas mamma, om nån undrar) ut på kvällspromenad med Kitty, Emma var för trött.


Mina små darlings!
Äntligen hemma på Klövervägen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback