Yo.

Uppe hos J igen.
Kollat en massa bilder och videor från Magaluf som Jacky lagt upp på Facebook. Usch usch, jag såg ut som en vandrande bakfylla på dom flesta korten. Ska försöka få ut ett par här också sen när min dator är fixad. Jag orkar för tillfället inte engagera mig i det, (och inte min bror heller tyvärr) så den får va som den är: värdelös.

Det händer ju grejer stup i kvarten nu så jag vet inte var jag ska börja!
Var på sjukhuset igår på diabeteskontroll, fast det blev ingen kontroll för jag hade inte tagit några prover. Men läkaren (en ny) var bra och sen när jag skulle ta proverna, stick i armvecket ni vet.
Sköterskan "Har du gjort det här förut?"
Jag. "Ehh.. ja. (Har haft diabetes sen jag var tre liksom, vad tror hon?) Dom brukar sticka i den här armen." 
Kavlar upp tröjan och pekar på min väldigt sneda blodåder. Den sitter liksom så långt ut till höger man kan komma på armen, men det är typ den enda som funkar, för i dom andra måste dom gräva runt med nålen för att hitta blod.
Säger alltid att jag inte vill ha plåster över sen, men får det alltid ändå. Och igår var det nog tur att jag fick det för det måste ha sprutat blod för pappret som satt under plåstret var alldeles blodigt, haha.

Emma, J och jag har börjat hänga varje kväll. Och vi skrattar så det blir både blod, svett och tårar. Igår såg vi en italiensk film som hette Melissa P. Den var lite skum, tjejen den handlade om blev sexfixerad och allt ballade ur, men den var ändå ganska fin på nåt sätt.

Det enda vi pratar om nu är reunion, Jessan har planerat varenda outfit vid det här laget, haha. Jacky kommer upp på torsdan, och så ska vi ut och svira i Lkpg innan vi sticker. Bra att åka bakfull till en fyllefest. Men det kommer bli grymt!

Nu... over and out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback