Blaha blaha.

Idag drog jag bort tejpen från mitt lillfinger i ett raseriutrott när jag duschade, haha. Fingret känns dubbelt så stort och ser riktigt ghetto-gangster ut med värsta repan och allt.

Nu funkar datorn som den ska igen!
Fader Abraham åkte ner och hämtade det nya modemet (säger man så fortfarande?! Det låter ju verkligen stenåldersaktigt!), snyggt som tusan är det, silver med röd sladd!

Jobbade 16-21 och hann under tiden tänka på reunion 78 gånger, få extrem abstinens efter te, åka hiss cirkus 30 gånger, läsa två skvallertidningar, prata i telefon i fem omgångar, få tre sms, se reklamen mitt i Bonde söker fru. Undrar om jag någonsin gör nåt vettigt på jobbet?! Jodå.
Jag pratade med en gubbe idag, han är så sjukt rolig och lång som en giraff och mer pratglad människa går inte hitta i hela vida världen. Han berättade om första gången han blev full, och sa att jag hade fina strumpor (leggings, stickade vita) och att han tyckte att den snyggaste kjollängden var den som slutade mitt på knät.
Mycket får man höra. Tänkte på det idag, vilken jävla bok man skulle kunna skriva av allt tokstollarna säger!

Jacky ringde när jag satt på bussen till stan. Hon var på shoppingrunda och jag blev grön av avundsjuka och ville bara gå och vinna 25.000 på triss och köpa kläder (eller skor!!!) för allt på mindre än en timme. Nemas problemas!
Hon frågade om man kunde ha en guld-paljett-klänning på reunion. Och jag svarade såklart ja. "Bättre tillfälle att klä upp dig frå du ju inte!" som jag säger tio gånger om dagen nuförtiden. Det där med att klä upp sig har alltid varit nåt för mig... kommer ihåg när jag var liten och pappa och jag skulle köpa skor. Jag ville alltid ha lackskor med rosett och sprang runt och provade 25 olika par samtidigt... världens mest skointresserade femåring, haha.

Dagens låt: "Erase and rewind" med Cardigans, åhhh så bra den är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback