00.49

Hostar. Och hostar. Och hostar. Inget hjälper.... Så nu har jag klagat färdigt!

Sov hos Liza från tis till ons. Mycket trevligt. Vi lagade värsta restaurang-maten med färsk lax, världens lyxigaste sallad och avocado-creme. Precis lika gott som det låter, jag lovar. Och sällskapet var minst lika gott!
Köpte för övrigt två par skor, second hand båda två, asfina. Skulle vilja lägga in en bild men det går tyvärr inte för min kamera ockuperas av Carro och Jessans Thailands-bilder (plus att den är i Linköping och jag är i Åtvid).

Idag har jag varit på bio med Fia. Vi såg Beck "Den svaga länken", tror jag den hette. Vi kom även fram till att vi inte har samma godissmak, och egentligen inte samma filmsmak heller. Hon tycker inte om Amelie, och det är ju världens bästa film!
Vi var för övrigt ute på Ikano en sväng, handlade två linnen och två olika typer av leggings. Nöjd.

Ska försöka få tag i John Blund nu igen, han var okontaktbar sist. Blir en repa på stan imorn också, och förhoppningsvis ny frisyr + hårfärg!

Ta hand om er!

Tillägg!

Kom på fler saker jag gjort idag:

Lämnat in typ 20 000  skor för omklackning. Det kommer inte bli gratis, plus att jag glömde ena porr-skon hemma.

Spanat in min kusins nya casa. Jättefint!

Premiär-använt mina nya (regn-)jacka. Pappa: "Den där kan du ju inte ha på dig! Det är ju paralplyer på den, och det är strålande solsken ute!" Så idag var jackan precis som jag: lite bak-och-fram, ut-och-in och upp-och-ner!

Kollat hur mycket pengar jag hade på kontot, och blivit positivt överraskad för en gångskull!


Ulla-bensin!

Har så sjukt mycket att göra/många att träffa/tänka på innan vi åker på måndag nästa vecka. Om en vecka är vi där! OSLO!

Idag har jag träffat Fia, varit på skolan och pratat med syon, varit på banken (men hann inte med det jag skulle där iaf) och träffat min moster. Trött så in i helvete, men samtidigt nöjd för jag hunnit med typ 50% av allt jag tänkte göra idag. Hela veckan kommer bli såhär, ska träffa en massa folk, och det ser jag verkligen fram emot. Men jag hatar att jag har så mycket att göra. Det betyder att det inte riktigt finns utrymme för spontana inslag, och såna gillar jag!

Men jag tror det kommer bli en bra vecka! SOOOOL idag. Det lever jag på. Sol är Ulla-bensin! Vet ni vad mer som är Ulla-bensin? Musik! Vänner. Och lax, om vi pratar riktig energi. Jag åt lax idag nämligen.

Imorn: börjar jobba 07.00. Sen sticker jag till miss Liza och så ska vi hänga hela dan, om man bortser från ett avbrott när hon har matte-lektion. Det ser jag fram emot. Inte avbrottet alltså, utan sällskapet!

Back from Stockholmo...

Carro, J och jag åkte till Sthlm imorse, och det var faktiskt planerat för en gång skull! När vi vaknade började vi bråka om vem som skulle gå upp först och duscha. Jag fick ge mig, eftersom jag var den enda som skulle duscha håret...

Av nån konstig anledning är det alltid vi tre som åker på road-trips. Alltid. Och vi brukar alltid ha jättekul, vi har varit i Jönköping, Stockholm några gånger, lite överallt...
Jag satt i baksätet på vägen upp, och jag slapp trängas med den gigantiska micron som stod där först, för den slängde jag bak i bagaget, och så lyfte liksom "taket" till det, så Carro inte såg nåt bakåt när hon körde.

Sov en bit på vägen, helt död. Inte så konstigt som brudarna levde rövare inatt när jag försökte sova. Jag hade tydligen lagt mig över hela sängen så J inte fick plats, haha.

Carro håller hårt på (vissa) traditioner. Äggmackor och O'boy när man åker på utflykt, är ett exempel. Så det klarade vi av i Nyköping och där blev det oavbrutet skratt i ca 20 min. Bland annat åt vad mitt eventuella framtida barn skulle heta..

När vi väl kom till Sthlm körde vi som vanligt fel, alltid på samma ställe. Och får åka igenom en tunnel som är 1000 mil lång, för att på andra sidan vända och åka tillbaka igen.
Tillslut kom vi iaf rätt. Utanför Åhléns upptäcker vi att dom inte öppnar fören vid 11, och då var kl kanske halv, vi trodde att dom öppnade vid 10. Medan vi står och väntar traskar två av pappas barndomskompisar med fruar (för övrigt är dom ett par kompisars föräldrar också, och en av dom är min bankman(kvinna) , eller hur man ska säga) förbi. Dom är från Åtvid. Världen känns bra liten ibland.

Vi har traskat runt på stan hela dagen, och ju längre tiden gick desto äldre kändes det som vi blev. "Jag orkar inte mer". "Jag är törstig!" - min standardkommentar! "Jag är kissnödig!" - vi sa det alla typ tio gånger var. "Mina fötter gör skitont!" - J's standard. Man skulle kunnat tro att vi var ett gäng pensionärer!

Köpte ett par silvriga balleria-skor, jag älskar dom redan. En typ, regnkappa, blå med vita paraplyer på, vet inte riktigt när jag ska använda den, men det löser sig. Det är väl lite weird att gå runt med en paraply-jacka om det är sol ute? Och så köpte jag en senapsgul klänning. Jag älskar gult i allmänhet och senapsgult i synnerhet. J och Carro shoppade också men jag kommer inte riktigt ihåg vad...

Allsång i bilen på vägen hem som vanligt. Önsketimmen. Vi fick bestämma varannan låt. Mina favoriter var Gavin DeGraw & P Diddy och Keisha Cole. J ville höra Ciara och Carro Akon. Underbart väder, solen i ögonen hela vägen hem...

Ödla & marängsvisch

Träffade en ödla på väg hem (nerför backen) från J. Ni vet små landödlor, som tycker om sol och värme. Vi fångade vattenödlor vid dammarna på golfbanan på somrarna när jag var liten. Jag vet inte hur många vi hade, kommer ihåg att John, som bor högst upp på gatan, hade en massa ödlor!

Vaknade upp i stan imorse. Carro och jag skrattade oss igenom bakfyllan (det är fan mitt favvo-tillstånd, man blir så sjukt avslappnad och allt är kul!) och det kom nån gubbe och fixade knopparna på garderoberna i hallen. Kitty höll på att bita av alla mina fingrar på högerhanden...

Ikväll är en del av pappas kompisar (eller man kanske inte säger kompisar i den åldern?) här och firar honom, han fyllde år förra helgen. Jag gillar pappas kompisar, dom är sköna allihopa! Vi pratade lite om Oslo och Helena ville att jag (Bartender-Ulla, haha) skulle blanda en massa drinkar till henne nån dag, men Susanne hade sagt att vi nog måste ta det en fredag, för jag är aldrig hemma på lördagar (!) haha.

J och jag gjorde marängsvisch ikväll. Äckligt gott, och inte direkt hälsosamt. Så har vi även tagit reda på att Emma och Linda kommer gå på gatan bredvid vår i Oslo.. Hur sjukt är inte det? Vi tittade på en karta och gatorna är precis intill varandra. Det är ju en huvudstad vi pratar om, vi kunde ju lika gärna ha bott på varsin sida av stan!

Nu: sängen. Direkt. Börjar jobba kl sju imorn, måste gå upp vid typ halv fem...

The winner takes it all!

Och för mig blev det cd-skiva! Har dock inte bestämt mig vilken jag ska ta än...

Förklaring: Det ringde en människa till mig från Psoriasisförbundet för några veckor sen. Hon frågade om jag ville köpa lotter för att stödja dom, och jag tänkte att det kan jag ju göra.. För en bra sak liksom.
Jag fick lotterna nån gång förra veckan men har inte hunnit/glömt skrapa dom än. Men ikväll var det dags!
5 lotter hade jag. Lägsta pengavisten var tydligen 2000 spänn, och sen upp mot 35.000. Det skulle sitta fint, tänkte jag och skrapade...
Så fanns det även ett annat pris, Varuvinst stod det. Och jag skrapade fram tre varuvinst-symboler! Heja Psoriasisförbundet! Hej Ulla!
Psoriasisförbundet + Ulla = cd-skiva.
Man får välja i olika kategorier: Dansband (Vikingarna? Nej tack!), Schlager, pop (ja, det blir troligen det i brist på annat), Gammeldans (hallå? Jag är 20 år liksom), Country (eh..), Barn (vore det Disney skulle jag slå till direkt!), Klassiskt (nja..), Filmmusik - Frank Sinatra, Doris Day mfl. (kanske? Men det känns lite gammalt!), Julmusik "De tre tenorerna" (inte riktigt min pryl, och det är ju vår nu!).
Man kan även välja en digital inne/ute-termometer med aluminumfront! Kanske vore nåt att släpa med sig till Oslo och visa upp där?

Det blir väl schlager/pop.

Nu är det läggdags för fröken Nilsson. Jag är astrött! J och jag har varit ute och gått i en timme nu innan jag började skriva. Och hon gick verkligen jättejättesakta. Typ i slow-motion. Jag sa det till henne flera gånger, "Nu är det pensionärs-varning!" "Kom igen nu!" "Nu går vi för sakta igen!".

God natt!

Hej!

Idag har nog varit en av de minst händelserika dagarna i mitt 20 åriga liv! Jag har i princip inte gjort nåt... Eller jo. Men inget av betydelse liksom:

.Läst tre tidningar som jag köpt men inte hunnit läsa innan. Elle, Veckorevyn (mycket bättre sen Ebba kom!) och Cosmo. Jag älskar tidningar, det är verkligen en passion. Men helst vill jag läsa tidningen samma dag som jag köper den, och liksom från början till slut. Hatar att behöva hoppa mellan tidningen och en massa annat. Och jag gillar heller inte att behöva läsa flera tidningar precis efter varandra.
Onödig information, jag vet. Men idag finns det som sagt inte så mycket att rapportera.. haha.
.Det känns som att jag har pratat i telefon cirka 20 % av dagen. Men jag kan inte komma ihåg nån jag har pratat med! Liza nyss iofs... och Carro!

Nu tänker jag ge mig ut i blåsten! Jag får inte med mig J idag, och Emma är i Oslo på blixtvisit, så det blir bara jag. Och mr ipod. Inget dåligt sällskap, även om jag föredrar mina flickor!

You stood by me... and I'll stand by you.

Jag är världens blödigaste människa! Sitter här och gråter. Hjärtat är helt sönder....

...lyssnar på Gavin Degraw. Så underbar musik. Och den är underbar av flera anledningar. Kanske mest för att "Chariot" var en skiva vi verkligen spelade sönder i vår lägenhet på Mallorca... Så många minnen. Alla låtar, så många gånger jag hört dom, så många så många. Minnen.
Så många gånger jag suttit i soffan där med balkongdörren öppen, Gavin på högsta volym, Mallorca-vinden i håret och solen utanför. Solen inuti också för den delen...
Kine, Omi, Arild. Fan. Låtarna påminner om er. Jag saknar er, saknar sommaren, saknar Mallis. Den här skivan alltså, i mitt hjärta för alltid.
Världens skitigaste lägenhet, men världens finaste sommar.

Skohögen i hallen, "Vet du vad det här är?", på tok för många fyllor, galna upptåg, en viss person som alltid gick barfota, frukt-dieten, barskolan, Bloody Mary, sol, förfester, alla härliga underbara människor, stranden, havet, "shit your fucking bed!", Nanne Grönwall & Elvis ständigt närvarande, trasiga vattenberedare, stopp i avloppet, SAND ÖVERALLT.
Just nu känns mitt hjärta som sten.

En sak är säker: orden har återvänt. Dom gör det med känslorna, jag vet det nu...

Mohahaha!

Har precis kommit hem från världens längsta skrattattack som utbröt hemma hos Emma.
J, Emma och jag hyrde film ikväll, "Säg att du älskar mig", mest för att J har varit helt besatt av att vilja se den ett tag. Hemsk film! Dels för att den stackars tjejen blev våldtagen såklart, men också för att skådespelarinsatserna var ungefär lika hemska.
Iaf, J och jag skulle börja spatsera hem (jag bor i huset bredvid Emma, J ytterligare två hus upp på gatan), Emma borstade tänderna. Eftersom Emma och jag ska ner och fika på skolan med hennes moster imorn, måste jag gå upp ganska tidigt... så jag kläcker kommentaren "Jaha, det är väl bara att gå hem och lägga sig... och gå upp igen!".
Jag tycker inte det är nåt speciellt roligt med det, eller hur? Men det tyckte Emma och J. Skrattattacken var ett faktum... Emmas tandkräms-lödder flög över hela hallen, J låg på golvet och kippade efter andan. När dom lugnat ner sig lite började jag skratta. Sådär höll vi på i omgångar. Konstant i säkert 10 minuter, oavbrutet. Jag var nere på golvet och vände fem gånger, och dom andra likaså.
Som vi sa efteråt: det var länge sen vi skrattade så intensivt! Flera år sen, sa J. Men det vågar jag inte riktigt hålla med om.

Det är inte riktigt hälsosamt att skratta så mycket vid ett tillfälle, luften tar liksom slut! Jag undrar om man kan dö av det? Måste ju va det klart roligaste sättet att dö på, om det nu går. Usch vad hemskt.

Haha. Nu ska jag iaf sova...

Nothing.

Nothing.

Hej.
Har egentligen inget viktigt (eller oviktigt) att rapportera... En bild från i lördags, innan det gick utför eller vad vi ska säga...
Från vänster: jag själv, Liza och J.

Idag har jag bjudit Emma på lax. Vi brukar alltid skoja om Zora, Emmas mamma har en restaurang, för jag äter alltid när jag är hos dom. Och Zora gör så underbart god mat att det är som att äta på restaurang! Det är min favoritrestaurang i hela stan!
Men idag åt iaf Emma på Ullas kök. Och hon verkade nöjd med resultatet.... puh. 5 stjärnor i den där franska guiden, haha.

Vidare så diskuterade Emma, Kristoffer och jag uttryck som man säger när man är gammal. Vi kom på två riktigt bra: "Det är ju en dag imorn också.." - det skulle aldrig en ung och pigg människa säga! Och "Det är väl dags att tänka på refrängen!". Också typiskt. Skriv en kommentar om ni har nåt mer kul!

Nu är det väl dags att tänka på refrängen, haha. Emma, J och jag ska ut och gå om en timme. Och jag känner att jag behöver en powernap. Damn I'm old!

Spykastrullen!

Söndag igen då. Märkligt vad fort tiden går... Och igår var sjukaste kvällen på länge!

Sprang på stan med J, Frida, Jessan & Carro i olika omgångar.
Världenshistoriens längsta kö på systemet. Sol på stan. Köpte ett par ascoola mörkblå skor på rea. Jag brukar aldrig hitta nåt på rea, men det här priset tar priset, 99 spänn. Först rea 199, sen halva reapriset!

När affärerna stängde drog J, Jessan och jag en glass på Bosses glassbar, sen höll vi på att frysa ihjäl så vi traskade upp till Jessan och hängde lite där. Det kom två tjejer och kollade på lägenheten, eftersom Carro och Jessan ska flytta.
Kitty ville inte kramas med mig, hundjävel! Skojar bara. Sötare hund går inte att hitta.... men hon tuggar på allt.

Carro jobbade sent, så vi andra gick till Liza på förfest. Jättetrevligt. Det kom två tjejer till och sen styrde vi kosan mot Platå, och gick in, sen vidare till nästa förfest, hemma hos Dan. Grabbarna som var där hade varit och bowlat och dom flesta verkade nöjda med livet.

Det blev lite intensivt där på förfesten, det fanns lite för mycket sprit, och för generösa människor. För min del var det helt ok, jag är härdad.
Däremot var det en av mina vänner, nämner inga namn, som inte riktigt pallade... När vi skulle gå tillbaka till Platå var klockan ganska mycket och vännen, vi kan kalla henne X, kunde inte riktigt gå, och det berodde inte på för höga klackar, om vi säger så.
Vi hann inte mer än in på Platå, fören vi hamnade under spiraltrappan, där jag satt och försökte få liv i människan, och Liza försökte få tag på Dan så vi kanske skullle kunna gå upp dit och låta X nyktra till lite.

Väl uppe hos Dan igen, Liza, jag och X, la vi X i soffan och väntade på att livet skulle återvända till henne. Och det gjorde det ungefär varannan kvart. Så började hon hulka, och spy. Stackars matta! Liza och jag fick tag i en kastrull och den fick agera spyhink. I brist på annat, vi letade faktiskt efter en hink, men hittade ingen...
När X hade fått upp allt (typ ett äpple) torkade jag av henne runt munnen med en strumpa (som Dan sen hittade i sin diskho, det var ganska kul faktiskt!) ... i brist på annat, som sagt.
Nånstan mitt i allt elände kommer Dan hem och plockar fram orginal-spyhinken och börjar diska spykastrullen samtidigt som han skriker "It's alive!" varje gång X rör sig.
Så frågar han om Liza och jag vill ha te, och vi tackar ja. Och han kokar vatten den gamla (och numera 10000 gånger diskade) spykastrullen.
Så kan det gå. Ena sekunden spyhink, den andra tehink.... Det svänger fort.

När i kom hem till Liza satte vi oss och åt gurk- och morotsstavar med dipp... Ljuvligt.

Snart sätter jag mig på bussen till stan igen, har varit hemma typ 1.5 h. Så är det när man har underbara vänner. Man åker gärna buss hur långt som helst för att träffa dom....

Tandpetare... någon?

Inge som råkar ha två tandpetare att låna ut? Lovar och lämna tillbaka dom... ska bara ha dom till att hålla upp ögonen... Är trött. Fast jag borde va pigg! Lovely weather! Sol och inga  moln och sol. Har hunnit med två promenader, och hade jag fått med mig nån hade det säkert blivit tio!
 
J har lovat att bjuda mig på hallonpaj! Efter det ska jag tjata med henne ut! Eller hon har väl snarare redan gått med på det.

Jag måste börja läsa, har inga ord kvar. Hatar det.
Idag när vi var ute och gick hade Emma inga ord kvar... hon kunde lite som inte uttrycka sig på ett vettigt sätt. Men jag sa hela tiden "Jag förstår." Och det gjorde jag också, hon behövde inte förklara.

Förresten så ska jag flytta till Oslo, om jag inte redan skrivit det. J och jag pyser sista helgen i mars... och stannar troligtvis hela sommarn. Sen kommer Emma och Linda också. Morsomt!
Längtar efter lite fart, nytt folk och ett annorlunda liv. Snart. Snart!

Helgens bravader!

Helgens bravader!

Jag, Carro och Jess. I ... torsdags tror jag det var? Eller lördags? Nej, torsdags.

Livet är så underbart. Verkligen. Det är vår, och idag var det verkligen inte låtsas-vår, fejk-vår eller inbillnings-vår. Sol, i princip hela dan...
Gått på stan först med Carro och Kitty, sen senare med Jessan och Kitty. Missade bussen till Åtvid. Men vad gör det liksom? När det är vår! Alla är ute och spatserar och hundar till höger och vänster. Jag har kommit fram till en sak, jag hoppas verkligen inte att jag beter mig som dom flesta människor gör när dom ser en söt hund.
När man går med Kitty på stan, folk glor, pekar och suckar oavbrutet. Tittar så ögonen håller på att ploppa ut. Speciellt tanter, dom pratar med sina tant-vänner och håller på och ska hälsa och styra sig.
Ok, visst är det trevligt när folk pratar, det är det ju alltid men till en viss gräns alltså, haha.

På tal om konstigheter, Emma och jag träffade en riktigt udda prick i lördags när vi gick på stan. Vi gick på ågatan, och utanför filmstaden stod en kille. Han stegade fram till oss och började yra om nån väska som låg på en cykel där. Sen gick han med oss hela ågatn upp till domkyrkan och pratade och pratade. I ett! Det sjukaste jag varit med om, han frågade om vi skulle ut på turné för vi hade så stora väskor och undrade var vi skulle på kvällen och sa att han minsann tyckte att man skulle kunna prata med folk även när man är nykter. Haha, sure grabben! Han måste ju ha varit hög eller nåt!

Köpte två skivor för 99 spänn på Ica. Håkan Hellströms "Nåt gammalt, nåt nytt, nått lånat, nåt blått" och Chicagos "The heart of Chicago".
Mer musik! Melodifestival-final i lördags! Behöver jag säga mer?! Satt klistrad. Och rätt låt vann! Älskar Ark. Ola är typ min idealman, haha. Jag blir så sjukt avundsjuk på talangfulla människor, han kan göra musik, hur kreativ som helst ju. Och dom var ju dom ända som utmärkte sig, alla andra kändes som tråkig plast och gegga i jämförelse.
Det kommer bli en kanon show i Helsingfors, var så säkra!

Tampongmaffian!

Liza och jag drog igång ett projekt i januari. Fram till i onsdags hade det inget namn, men numera kallar vi oss för tampongmaffian. Jag ska berätta varför!

Projektet går ut på att göra vardagen lite roligare, galnare och ljusare. Vi har köpt en bok som är svart och som det står "Det är alltid för tidigt att ge upp" på. I boken ska vi dokumentera alla uppdrag vi gör..

I onsdags var vi och käkade på Ming Palace, som är en kinarestaurang. Det var astrevligt och vi höll på och fjantade oss i vanlig ordning. På Ming har dom ganska stora kinesiska lampor som hänger ner från taket... Och i lamporna hänger små grejer i snören. Svårt att förklara. Når vi diskuterade vad vi skulle hitta på för bus till boken, kom vi på den eminenta och löjliga idéen att ta bort en sån där liten grej och hänga dit en tampong istället. Låter ju aslarvigt nu, men vi tyckte det var hur roligt som helst!
Vi drog tampong om vem som skulle hänga upp den, Liza fick den. Efter diverse smusslade kom överens om att det var bättre att hänga sen i en växt som stod i fönstret. Del så skulle förhoppningsvis personalen inte se den direkt, och dels var det inte lika öppet och givet att det skulle ha varit vi som hängt dit den.
Vi betalade notan och tog på oss jackorna, såg oss omkring och så hängde jag upp tampongen i växten och så sprang vi och och skrattade. Lågstadie-nivå och jävligt roligt!

Numera ska vi lämna en tampong överallt där vi utför ett uppdrag.

Galej i torsdags trevligt. Galej imorn, kommer också bli trevligt.
Återkommer!

Spring.... i benen!

Spring.... i benen!

Det är vår ta mig fan!! Kom precis hem från Emma, och i deras rabatt fanns beviset: snödroppar! Var bara det jag ville skriva. Det regnar ute, men skitsamma!

Världens roligaste sida!

V?rldens roligaste sida!

Kolla in
www.hel-looks.com. Min nya favorit, så sjukt kul! Har suttit och glott igenom alla outfits nu... och det finns ju faktiskt några finländare som är skitcoola! Undrar om det finns nån svensk motsvarighet?

Så vad händer?
. Torsdag och lördag körde vi järnet! Igen. Jobbade både fredag och söndag, men jag antar att jag har blivit härdad, haha. Det var kul både tors och lör, mycket folk, bra musik och roligt sällskap. Mycket nöjd, alltså! När vi skulle gå hem i lördags var Jessan totalt försvunnen, J var också borta och återstod gjorde fröken Carro och jag. Jag har för mig att hon hade sjukt ont i fötterna? Eller så var det jag som hade det... eh.. minnet är kort, mina vänner! Iaf, vi gick i slow-motion från Platå och bort mot Burger King, där det var årtiondets kö, så vi fortsatte bort mot dom där två kebab-husvagnarna! Väl där kastade nåt pucko en tändare rakt i Carros face, varpå han sprang iväg och hans kompisar som stod bakom oss i kön, började tjata och tjata om att Carro var sur, fast hon inte alls var det! Dom föll på i säkert tio min och tillslut lackade jag ur (händer aaaaldrig) och sa "Men för helvete! Håll käften nu, hon är ju inte sur men man blir ju sur som ni håller på och tjatar!". Carro bara skrattade, och sa att hon var stolt över mig för jag sa ifrån, jag brukar aldrig bli sur annars.
Efter det höll dom käften. Carro och jag köpte pommes med räksallad, och drev med han gubben i husvagnen, han var asskön. Numera heter pommes med räksallad "Carro och Ullas special"där. På nåt konsigt sätt fick vi även reda på att det skulle gå att spela in porrfilmer i den där lilla kebab-husvagnen! I say no more!
. Var på sjukhuset igår och checkade läget med diabetesen. Det var helt ok, eller helt ok kanske är att ta i, hbac:t var lite högt men jag hade väntat mig bra mycket högre. Det var 8.3, och borde legat nånstans mellan sex och sju. (För den som är lite oinsatt: hbac är ett medelvärde av blodsockerkurvan under en treveckorsperiod,) Fick en ny blodsockermätare, som är min nya favvo-pryl. Värsta hightech och smidig, ganska snygg med faktiskt!
. J och jag sticker snart till Oslo. Vi ska bo med två norska grabbar i ett rum som är typ 6-7 kvadrat. Eller alltså, det där lät sjukt. Killarna ska inte bo i vårt rum, haha. Men i samma lägenhet. En av dom skrev till mig att rummet är sjukt litet, men då skrev jag att vi är väldigt kreativa och att det kommer lösa sig. Vi får väl hänga upp saker i taket och sova ovanpå varandra eller nåt....

Ses hörs syns. Snart!