Jävligt nice helg.

Helgen har varit kanonkul faktiskt! Och jag behövde inte släpa med mig nån, Carro o Jessan hängde med utan övertalning.
Lisa, en tjej som brudarna hängde med i Sthlm förra helgen, kom till Jessan och vi skulle på förfest hos nån hon kände... Och det visade sig att han bodde i lägenheten som Carro och Ante bott i. Hur sjukt är inte det?
Vi hamnade på Platå, mycket folk, mycket liv, som vanligt en jävla dokusåpa... en bra dokusåpa. Värdelös musik i vanlig ordning!
När dom stängde kl 3, stod vi ute på gatan och Jessan och Carro gick in och hämtade jackor/väskor, och jag blev kvar på gatan och buggade (!) med nån kille jag aldrig sett. Sen visade det sig att han också varit i Magaluf i somras! Galet. Jessan och Carro kom iaf aldrig tillbaka så jag hängde med lite folk ute och utan jacka fast det var typ minusgrader.
Igår sa Jessan att jag inte fick åka hem fast jag hade tänkt åka tidigt, så jag blev mutad med mat och grejer och när Carro kom hem från jobbet vid halv 10, åt vi värsta bakfyllematen potatisgratäng med typ 100 liter grädde, kött och beasås och aaoli (som Jessan lagade när jag låg och sov på soffan).
Mumma. Det blev skvallerkalas och Beck-film innan vi somnade, jättemysigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback