Torsdag!

Liza och jag såg "Djävulen bär Prada" igår... Helt ok faktiskt, mysig som en liten jultomte! Och mycket bättre än boken, fast det i alla andra fall brukar va precis tvärtom.
Det fanns dock några saker som inte stämde överens som man jämför boken med filmen. I boken är pojkvännen lärare, i filmen kock. Och i filmen bor dom tillsammans, det gör dom inte i boken...
Efter filmen satt vi på Steves och drack kaffe, vilket  jag absolut inte ska göra om... iaf inte kl 10 på kvällen.
Tog bussen hem vid halv elva, och då hade vi traskat runt halva stan och provat att trycka på det där ljus-monumentet som byter färg på Trädgårdstorget.
Bussresan hem gick väldigt fort också, för jag skickade sms till halva bekantskapskretsen!
Väl hemma satte jag mig vid datorn och spanade in Kines blogg, och blev så himla glad, för hon är så gullig!
La mig i sängen och skulle sova. Försökte verkligen, men icke. Det gick bara inte. Jävla kaffe! Skickade sms till J, vi började skriva en massa låttexter till varandra, och så ska man gissa vem det är som gör låten.
Typ kl 2 på natten ställde jag mig och kokade makaroner (!).. och efter det gjorde jag ett nytt försök att somna.
Jag tror klockan var typ halv 4 när jag tittade på klockan sista gången. Och ändå så känner jag mig inte trött idag! Konstigt va? Ska nog börja dricka kaffe på morgonen så jag kan va pigg hela dagarna istället!
James Morrison, mina vänner! Vilken man. Älskar skivan, lyssnar på den HELA tiden. Jag tror inte riktigt det är hälsosamt?!
Nu tänkte jag släpa mig ner till biblioteket... första gången på typ 10 år. Måste bara ha nåt o läsa, läste ut en bok i natt....
Lite senare i eftermiddag ska jag träffa Fia och plugga spanska.... Ska bli jättekul att träffa henne, men spanskan vet i fan... 
Och ikväll ska J och jag checka om vi ska sticka till Norway efter nyår... Vore grymt!
Puss & kram!

Lite mer bränd än vanligt!

Fått en massa sms från Norge idag... Min älskade Emma, pallra dig hem!  NUUUU! Me miss you!
Pratade med J skitlänge också... underbart. Vi ska till Norge! Ja, det ska vi! Efter nyår!
För övrigt skulle jag käka idag... Hade en matlåda som jag fixade igår (vuxenpoäng!), satte in den i ugnen...  skulle jag inte ha gjort! Den var nämligen gjord av plast, och smälte... Haha!
Smält plast i hela ugnen. Luktade... ehm.. lite småunderligt. Det konstigaste var att maten låg kvar på gallret...
Ska snart åka in till Linköping och gå på bio med Liza...
Saknar Mallorca också... eller kanske mest människorna där...

Oj!

Shit! Det var inte riktigt meningen att den där bilden här under skulle hamna där... Och speciellt inte i den där storleken! Haha.
Det är iaf jag på bilden... så nu vet ni hur jag ser ut också!

Ulla

Ulla

Lite grädde & godis..

Tjofadderittan!
Helgen har varit helbra faktiskt... Min såkallade "depretion" är nästan som bortblåst, haha.
I torsdags åkte jag in till Lisa, och vi lagade mat (laxpasta)... Ett tag såg det riktigt mörkt ut, men det kirrade sig tillslut, och blev skitgott!
På det bakade vi kladdkaka. När vi väl hade ställt in kladdkakan (som egentligen var en chokladkaka och inte alls så kladdig), kom vi på att vi inte hade köpt nån grädde, varpå vi drog ner på stan, in på Yngves och letade.
Gubben i kassan var så sjukt rolig! Det fanns ingen grädde, men gräddfil skulle gå lika bra, lovade han. Jo tjena, sa jag. Skrattade så jag höll på att gå i två delar. Tillslut köpte vi iaf gräddfil, men på vägen hem gick vi in och frågade på Nationernas hus om dom hade nån grädde vi kunde få köpa. Och där fanns det snälla människor vill jag lova! Det enda "problemet" var att vi var tvungna att köpa en liter. En LITER grädde! Haha. Till en liten kaka.
Både fredag och lördag har jag hängt mest med Kitty, Jessan och Carros helt bedårande lilla hundvalp. Liten som en mindre falukorv (ehh... internskämt!). Så sjukt söt och ... kissar inne. Och gör nummer två inne också.
Karla och jag skulle gå och köpa lösgodis. På Tempo, hon hade varit där och dom hade enligt henne det största utbudet i stan. Värt en omvåg, så att säga. Vi traskar in... tar lite godis... närmare bestämt 2.6 kilo! Dear god, det är inte klokt. Som tur var lämnade vi säkert kvar 2 kilo inne hos brudarna när vi åkte hem idag.
Igår var vi iaf ute. Karla, den gamla röksvampen följde med också. Askul. Hon förvandlades till värsta primadonnan i hela stan på dansgolvet! Jordklotet snurrar forfarande, tydligen...
Take care!

Ge mig!

Tjobahejsvejshallå!

Vet inte vad jag ska ta mig till riktigt... Kan man bli deprimerad på ett dygn?!

Käre tid.. Var ska jag börja?
I torsdags (en vecka sen igår) bar det av till Sthlm, för det var ju äntligen dags för REUNION! Som jag har längtat, saknar ord för att beskriva det!
Och så bra det blev! Vilken kanonkväll i tordsdags, så jävla underbart att se alla babes igen! Jag har aldrig sett på maken till onykterhet när det gäller mig själv, men kul hade jag...
Det var karaoke på Gjökeredet, Roxette i hytten (som för övrigt var helt kass, inget fönster, och vi fick gå två våningar i trappor för hissen inte gick ända ner!) Basshunter på scen och party all night!
Framåt morgonkvisten gick alla och la sig (med eller utan sällskap...ehm). I vår hytt var det dock ganska lugnt på den fronten!  Själv blev jag blev jag lite småsur för jag hade ju tänkt skita i att sova och röja hela dan. Men icke! Gick och la mig också i ren protest.
På fredagen var det däremot full rulle från brunschen och framåt. Efter nån rom & cola var det livat igen! Två backar läsk på scen, underbarare än underbarast! Vilket drag! Jessan och jag körde järnet och I had the time of my life... Ville aldrig att det skulle ta slut.
Fredag-efterfest nånstans nere i hamnen... skitkul! Om man bortser från att vi stod i kö alldeles för länge och utan anledning.
Lördags-efterfesten var ok, men inte mer. På Chaplins inne i stan.
Vi har även lyckats spotta några kändisar: Helena Bergström på inne på apoteket  och Snook-grabbarna på stan.

Nu är jag iaf hemma igen. Känns så jävla trist och meningslöst. Tomt i själen på nåt sätt. Har varit hos Lilian både igår och idag. Snittat och styrt. Kurs i bordsdekoration igår, tanterna verkade nöjda, och jag hade skitroligt också faktiskt. Men annars längtar jag bara till Mallorca. Skulle göra VAD SOM HELST för att spola tillbaka till i somras. Vad som helst, jag svär.

Jag köpte en skiva idag. James Morrison. Kanon kanon kanon kanon! Vilken kille!

Äntligen... på torsdag!

Snart är det dags! ÄNTLIGEN! På torsdag drar vi till Sthlm och sen ut på sjön (eller havet kanske man säger?). Ska bli så otroligt roligt att jag knappt kan bärga mig.
Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig nån av dagarna. Jacky kommer imorn och då ska vi dra en runda på stan.
Annars har det varit ganska lugnt faktiskt. Liza och jag var ute i lördags, först åt vi på Harrys (fråga inte hur hon fick in mig!) och sen hängde vi på BK senare.
Carro och Jessan hade varit på kräftskiva men kom in en sväng till stan också, dom var på Platå.
I går kväll/natt klockan typ 11- halv 12, fick Carro och jag för oss att vi skulle gå till McDonald's och köpa varsinn cheeseburgare... Men så tänkte vi att det är ju närmare till Burger King så vi traskade dit. Men då höll dom på o bygga om där så det var stängt. Därifrån raka vägen ner till McD., som också var stängt. Här nånstans kläckte nån idéen att vi skulle gå till Schell vid Braskens bro för att köpa korv istället...
Sagt och gjort! Regnet öste ner. Eftersom dom håller på och bygger om St Lars-bron, fick vi går värsta omvägen förbi simhallen och runt. Vi gick och gick och gick... och kom aldrig till Schell. Efter 100 år, (och en massa mysiga hus vi spanade på) kom vi så äntligen fram. Köpte korv, och direkt efter körde hon som jobbade där ut oss för kl var 12 eller nåt. Vi åkte taxi hem, som tur var... 108 spänn, värt varenda öre!
Jag höll på och glömma en mycket väsentlig sak! Mitt hår är borta!! Jessan färgade det igårkväll och sen bara svitsch så var havla håret kapat. Men det känns förhållandevis bra faktiskt. Inte så ovant heller..

Glögg-premiär!

Sitter här och dricker glögg i min ensamhet. Jag älskar glögg! Men inte just den här glöggen... Blä. Jag bara sprang förbi den i affären och köpte en. Den smakar.... weird. Damm och doftljus på nåt sätt.
För övrigt händer det väl ungefär lika mycket som vanligt... Fått otroligt många sms idag, skitkul! Bland annat från Liza, som kommit hem efter en helg i Barcelona. Ska bli kul o höra vad hon haft för sig. Sen fick jag ett från Zora, Emmas mamma också. Jag är hennes lilla guldfisk.
Fick höra från Omi också. Gud, vad jag längtar till reunion! Om exakt en vecka är det värsta draget på Östersjön, kan jag lova!
Läser för övrigt en jättebra bok också. "Skuggorna och regnet" av Nesser. Han är helt outstanding.
Såg "Da Vinci-koden" igår, helt ok, men inte alls i närheten av boken... Går inte ens att jämföra, för allt går så fort i boken att det är svårt att ta in det på samma sätt. Och slutet? Vad hände med det egentligen?! Dom ska ju bli kära!
När jag väl är igång... Jag hyrde "Pingvinresan" iförrgår... Så mysig och gullig så man blir lika varm som glögg inombords.
Ska ringa min Emma nu... hoppas hon svarar!

Rörigt inför reunion...

Är hemma idag. Lilian tyckte att jag skulle va det för det kan bli körigt senare i veckan.
Pappa är också hemma för han jobbar natt den här veckan. Vi har flyttat en massa utemöbler och jag har faktiskt städat i mitt rum också (kors i taket!)...
Har pratat med både Carro och Jacky i flera omgångar för att vi ska boka typ hotell/vandrarhem till reunion. Ikväll ska vi väl förhoppningsvis komma fram till nånting, hoppas jag.
Det är så härligt väder ute... Det känns som nån konstig blandning av höst (för det blåser så mycket) och vår (för att det är så fint soligt och skapligt ljummet ute).
Ringde till Anita, min handledare på arbetsförmedligen och vi pratade i fem minuter om ingenting. Jag ska gå ner imorn och få hjälp med papper som jag har fått...

Helgen var för övrigt konstig i vanlig ordning. Och väldigt trevlig samtidigt. Det eh... blev lite mycket i lörsdags om vi säger så...
http://www.agatan.se/vimmel/Plata/Plata_061104/slides/DSC_3628.html (Jag, Jessan & Carro i lördags)

Och vad hände i fredags egentligen?! Danny åkte ur Idol... KATASTROF! Undrar om det inte var frillans fel? Jag ska börja bojkotta eländet. Fast nu har ju Snygg-Erik tagit sig i kragen, och det måste jag nog se...

Fredag igen!

Första gången den här säsongen som jag kollar på Idol hemma. Har cykeln hos Lilian så jag kunde inte ta mig till Karla.
För övrigt var Snygg-Erik så underbart fantastisk ikväll att tiden stannade. Verkligen! Karln blir ju bara bättre och bättre vecka. Min favorit Danny vet jag inte vad han styrde med... och vem hade fixat frillan!? Den människan borde ju spärras in!
Det var ju så bra låtar, alla hade ju kanonlåtar! Skitkul. Jag hoppas Johan ryker, den som lever får se....
Det är ju lördag imorn och jag tänkte försöka övertyga mig själv att stanna hemma, halloween och allt. Men kl 23 imorn sitter jag väl på en pall hemma hos Jessan & Carro med mascaran i högsta hugg, den som lever får se, haha.
Nu börjar det dra ihop sig mot reunion, jag längtar så mycket att det är löjligt. Ska bli så sjukt kul!! Jag ska försöka lära mig texten till Juanes "La camisa negra" utantill. Jo tjena. Har försökt med texten framför mig och det gick inte ens det. Men skam den som ger sig!
Nu ska jag ut och promenera. See you!