Apelsin-sjuka!

Jag har skaffat ett beroende! Apelsiner!
Iofs är det säkert mer hälsosamt är diverse droger och alkohol... så sjukt gott är det iaf! Det jag tror jag vill komma fram till är att apelsiner är underskattade.

Var nere och sa tack och hej till spanskan idag. Fia sa att jag kunde få en spanska-bok av henne, om hon hittade den, så jag kan sitta hemma och läsa själv (och säkert uttala precis allting fel, haha).

Nu tycker jag att det börjar bli dags för min kära storebror att komma hem från E-tuna! Verkligen! Vem ska annars dela ut alla julkort? Jag lovar att det blir blåsorketser och konfetti när du kommer, pucko!

Drömde så sjukt inatt! Var på en båt, jag tror det var reuinon för alla därifrån var på båten, och den började snurra runt runt jättefort och folk som stod ute bara flög iväg till höger och vänster, asläskigt! Helt plötsligt började båten sjunka och jag satt fast i en hiss med några, jag kommer inte ihåg vilka.
Sen hux-flux satt alla på en liten, liten ö, och solade och var glada och det åkte omkring en massa oljefartyg runtomkring som snurrade precis som vår båt hade gjort. George Clooney var med också...

Kommentarer
Postat av: Lilla Spöket

Bättre med apelsiner än med choklad!

Postat av: johanna

Hej tjejen, kommer du ihåg mig? =) Hoppas allt är bra med dig! föresten, jag är också beroende av apelsiner nuförtiden.. de som är sura och saftiga haha! Kram

2006-12-04 @ 19:20:02
URL: http://johannanordqvist.blogg.se
Postat av: Storebror

Hehe, blåsorkester och konfetti.. Det har jag hört innan.. Lugn jukorten kommer fram. Det är ju posten vi pratar om :)

2006-12-05 @ 16:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback